בקשר לתלפיות (אני סתם אוהב להתדיין, לא נראה לי שמישהו מהפורום אשכרה יגיע לשם), יש לי ילד בכיתה שקיבל זימון לתלפיות, הדפ"ר שלו אמנם 90 אך הקב"א 55. נשמע לי הגיוני שלדפ"ר יש משקל רב יותר (בהקשר של תלפיות) מאשר דברים אחרים שיכולים להוריד קב"א, כמו ראיון אישי לא-מי-יודע-מה בצו ראשון.
חבר'ה, משהו יודע איך מגיעים ל"מצודת נמרוד"? אני מגיע מאזור חצור הגלילית, מסדה, קצרין וכו'. צפון רמת הגולן.
החתונה הקתולית שלי עם הצבא מתחילה היום. פתיחת קורס תכנות של בסמ"ח - 6 שנים לא כולל קצונה הנה אני בא!!
בהצלחה מאור! ועדיין תשתחרר כנראה לפניי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ד"א לא יאומן כמה הצבא הזה מטומטם. אתמול קיבלתי מהם שני מכתבים: אחד מודיע לי על קבלה לתלפיות, השני הוא ברושור ללימודי סיעוד לפני הצבא (להיות אח)...
איזה פטורים אני יכול לקבל כאשר אני אלרגי בין היתר לאבק, MITE(קרדית אבק הבית) ופריחת עץ הזית, ובפרופיל כתוב לי "מחלות אף הגורמות להפרעה בנשימה"?
אפשר להיות הרבה פחות צעיר ופשוט ללכת לכל תחנה מרכזית שמכבדת את עצמה ולהגיד שאבדה לך כומתה. יש להם שם את כל הכומתות שרק יכולת לדמיין. הרבה יותר פשוט וחוסך את הכסף המיותר.