צבא הגנה לישראל

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י אלסנדרו דל פיירו, ‏12/8/05.

1. h2z Member

עשיתי את הקורס לפני שנה וחודשיים בערך בבה"ד 20. אני לא מתלונן על הבסיס שלי או על התפקיד, יש יותר גרועים.

2. אלסנדרו דל פיירו Member

קרוב לבית לפחות?
    יוצא יומיות?
    שמעתי שג'וליס זה בית כלא...
    אתה מכיר את הנגד רושו?

3. h2z Member

רחוק מאוד מהבית, 4 וחצי שעות נסיעה וכמו שאתר מתאר לעצמך, אני ישן בבסיס. לא יודע איך הגעת למסקנה שזה בית כלא...לא מכיר אף אחד בשם רושו.

4. אלסנדרו דל פיירו Member

לא הגעתי לזה בעצמי כל אחד אמר לי לא כדאי לי להגיע לבסיס הזה..
    מבחינת אוכל מגורים ושאר ירקות זה הבסיס הכי על הפנים שיש.. מליונים אמרו לי את זה אפילו כמה מפקדים מבה''ד 20 המליצו לי לא להגיע לשם.

5. h2z Member

אני מכיר את התנאים מספיק טוב ואני יכול להבטיח לך ב-100% שמכל החברים שעשו איתי את הקורס בזמנו, אני קיבלתי את המקום הכי סביר.

נערך לאחרונה ב: ‏2/10/05
  6. אלסנדרו דל פיירו Member

כולה בסיס אחד מתוך 3 שיש בהם מרכבה 2 אם אני לא טועה...
    תקן אותי אם אני טועה יש מחנה נתן בבאר שבע שמשון בטבריה וג'וליס באשקלון לא?

היום משטרה צבאית הזונות פשטו על צריפין היו פול שוטרים צבאיים בשער יפו הביצים שלי נפלו לתחתונים אבל בתכלס אם היה בא לי אחד כזה בלי להסס פעמיים הייתי מכניס לו שפיץ לבטן כי הוא רוצה להרוס לי את כל החג אני יהרוס לא את החיים מה זה אין להם לב!!!
    מסכנה אחת שהכרתי בבה''ד 20 תפסו אותה שבוע שעבר בלי כומתה (היא טוענת שנפל לה..)
    אז באו אליה משטרה צבאית והיא נשפטה בבה''ד 20 על ידי אחד בשם ערן קליין..
    אין הוא נאצי אחושרמוטה הוא שפט אותה ל-18 יום ריתוק ועוד רצה להאריך לה את זה..
    איזה מניאק!!
    מסכנה כנראה שהיא תעביר את ראש השנה וכיפור בצריפין... איזה אנשים חרא יש בארץ!

7. ReL Member

כמוני , איפה אתה מתגייס? אני בחיפה

8. h2z Member

אתה טועה. הבסיסים שאתה אמרת - יחש"מ צפון "שמשון" שממוקם בצומת גולני, יחש"מ מרכז "ג'וליס" שממוקם בין אשקלון לקריית מלאכי ויחש"מ דרום "נתן" שממוקם ליד באר שבע. כולם סדנאות השייכות לאט"ל (אגף טכנולוגי לוגיסטי). למז"י (מפקדת זרועות יבשה) יש מספר לא קטן של ימח"ים (יחידות מחסני חירום) שבהם גם יש טנקי מרכבה סימן 2, רוב הבסיסים האלו בצפון ובנוסף יש גם את חטיבה 7 שמפעילה מספר גדודים מבצעיים של סימן 2. יש עוד חטיבה אם אני לא טועה אבל לא זוכר את המספר כרגע.

בקשר למ"צים, חבל שאין יותר מהם. חייל צריך להראות חייל, ייצוגי ובעל הופעה מסודרת. לא קשה להיות "ייצוגי" בכלל, חולצה בתוך המכנס, גומיות, כומתה ותג יחידה בגדול.

9. אלסנדרו דל פיירו Member

אחי עזוב שטיות ברגע שהם מחליטים ליפול על החייל גם אם הוא יראה הכי טוב הם יפילו עליו משו..
    אני שונ אנישם כאלה.
    תמורת מילין שקל אני לא יהיה במשטרה צבאית חרא של ג'וב במיוחד עם הרבה נקיפות מצפון.
    רק מי שבאמת חרא יכול לעשות את זה..
    כאילו מה אתה רואה אחת נפל לה בטעות בכלל לא בכוונה היא רצה לאוטובוס כדי להספיק להגיע הביתה
    ואיזה אחד חרא בן 19 עם כומתה כחולה בא ותופס אותה על שטות תאמין לי שאם היה קורה לו את אותו הדבר
    הוא לא היה רוצה שיהרוס לו את השבת/חג ועוד במיוחד שמדובר בחג עם רגשות מעורבים שצריך ליהיות עם כל המשפחה מאוחדים..
    לא במקום מה שעשו לחיילת ההיא
    אין אצלי דבר כזה אחד מבקש ממני חוגר אני משפשף לו בפנים ואם הוא תופס אותי אני שם לו אחת בבטן בלי להסס הוא רוצה להרוס לי את החג אני ירדוף אותו כל החיים שלו ואני ייתן לו לזכור את המספר אישי שלי כל החיים שלו כי אם לו יהיה מצפון אז בטח ובטח שלי לא יהיה..
    וזה לא לעניין בכלל אם חייל מדוגם או לא מצטער שאני סותר את דבריך..
    כי ליפני כל תדרוך יציאה אתה מצחצח נעליים ויוצא מדוגם הכי טוב שאפשר אז מה לעשות שפתאום אתה רץ לאוטובוס והחולצה קצת יוצאת וכו'..?

10. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

תל-השומר

11. h2z Member

יוצא לי לרוץ לאוטובוס כמעט כל פעם והחולצה פעם אחת לא יצאה מהמכנס...ומה שאתה אומר בכלל לא נכון, המ"צים הם אנשים בדיוק כמוך וכמוני וזאת העבודה שלהם. הם לא "יפלו" עליך ככה סתם אם אתה מדוגם.

12. אלסנדרו דל פיירו Member

אחי אז אתה טועה..
    היום בעיניים שלי ראיתי איך הם נראים ומה הם עושים..
    הם מסתכלים עלייך כאילו אתה חייב להם משו..
    וכן אם אני רץ מהר להשיג את האוטובוס כדי להגיע הביתה מוקדם אז החולצה מאחורה יוצאת לי קצת ..
    ועל כזאת חראטה הם יטפסו אותי וידפקו אותי..
    וכנ''ל הרבה חיילים כמוני

13. h2z Member

יחס גורר יחס. אם אתה תתנהג אליהם ותחשוב עליהם כאל האויב, זה בדיוק היחס שתקבל מהם חזרה.

14. אלסנדרו דל פיירו Member

או ! פה נוצרת הבעיה...
    כל החיילים בוהים בהם מהפחד שלא יעשו להם כלום איזה יחס פה מדובר מה אני בא אליה ואומר להם אם יש לכם ביצים תנו לי תלונה? לא אני הולך ולא מדבר עם אפחד ולא עם פוזה שבשמיים וכו'..
    פשוט חיילים תמימים הולכים הביתה בשיא הכיף ובתחושה שהם יראו את החבר/ה ואת ההורים אחרי שבוע וחיצ אם לא יותר שלא ראו אותם ובא איזה אחד חרא והורס הכל..
    אני לא אומר שכולם ככה אבל הרוב ככה...
    תאמין לי שאף אחד לא מתעסק איתם או צוחק עליהם הם פשוט רואים מישהו שבא להם עליו והוא לא נראה להם וואה סבבה כזה אז הם נופלים עליו וזה הכי חרא שאפשר לקבל.

15. h2z Member

אצלי בבסיס אני פוגש בהם כמעט כל פעם שאני מגיע והולך ופעם אחת לא קרה שהם נטפלו אליי סתם. כולנו באותו צבא ומגינים על אותו עם. משמעת עצמית היא אחת מערכי צה"ל שנשבעת לו להזכירך. תתחיל לחשוב חיובי והכל יראה אחרת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx