יכול להיות שתישאר בקרבי אבל הפרופיל שלך יירד מ97 ל72 ואז לא תוכל להיות חי"רניק ואז המאמץ הפיזי כביכול קטן יותר
פלטפוס זה לא כזה רציני, ככה שחושב שלא יורידו לך הרבה. גם לי יש אבל הם הביאו לי פשוט נעלים קלות שנראה לי שאתה מקבל נראה לי גם ככה בתור קרבי, לא?
מכה קשה לפסיכים ולמתחזים לפסיכים: הם ישולבו בחזיתות כ"תומכי לחימה". הבטריות והג'וקים חוגגים את יציאתם סוף סוף לפנסיה... :aaarofl:
היה לי אתמול את הראיון האישי בצבא הכי מצחיק בעולם. איזה שאלות מפגרות. שאלה ראשונה-"מה תעשה אם יודיעו לך שמגייסים אותך ליחידה קרבית?" "אני מיתאבד ולוקח את כולכם איתי!".. "אז את מבינה שאתה לא נלהב לשרת בצבא לפי הציניות.." "לא, ירוק לא הולם אותי..." והכי גדול-"האם כשהיית קטן סבלת?" "כן, הרבה, נולדתי למשפחה תימנית.." על כל שאלה פשוט צחקתי יותר ויותר. למזלי גם נפלתי על אחת שזרמה וצחקה על ההתחלה.
דווקא היו קטעים שהייתי רציני, כמו לספר על מישהו שאכזב, משהו שניסתי להשיג וכול מיני דברים כאלה מפגרים. היא צחקה, היא ראתה שאני ציני ואפילו היא הצחיקה אותי חצי מהראיון.
הם רוצים לשלוח אותך לקרבי עם בעיית השסתום? הם דפוקים לגמרי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
לפי הבדיקות שלהם זה לא מוריד פרופיל, וגם הרופא בשניידר שבדק אותי לאחרונה אמר שהבעיה הזאת פחות ופחות חמורה אצלי, ושאני יכול לשרת בקרבי. אבל בכל מקרה, אין לי שום כוונה בינתיים לשרת בקרבי. גם אמרתי להם שאני כרגע לא רוצה, אבל אני עדיין לא סגור לעוד שנה וחצי.