היום הייתי בלשכת גיוס=]] הם כבר שנה מתרידים אותי על זה שלא השלמתי את כל הבדיקות בצו 1 וכל שבוע שולחים אליי שוטרים להזכיר לי(ועשיתי את כל הבדיקות מהתחלה ועד הסוף) בקיצור היום חבר שלי העיר אותי ב8 בבוקר רצה שאני יסע איתו לב''ש.אז על הדרך קפצתי ללשכת גיוס לבדוק מה רצונם=]. את חבר שלי לא הכניסו הוא חיכה לי בחוץ.והטורות שם פשוט בלתי נסבלים.עמדתי 5 דקות וברחתי מישם. עם הם רוצים אותי שיבואו לקחת אותיD: ד''א שלא תחשבו שאני לא רוצה להתגייס...קרבי זה הכי .אחות שלו
חבר, תלמד שלחכת בתור זה חלק מהעניין, לא יהרוג אותך לחכות קצת ולגמור עם הכל, חבל להתחיל את הדרך הצבאית שלך ככה!
להלן שיעור בדיוקי הגיה: היום הייתי בלשכת גיוס=]] הם כבר שנה מטרידים אותי על זה שלא השלמתי את כל הבדיקות בצו 1 וכל שבוע שולחים אלי שוטרים להזכיר לי(ועשיתי את כל הבדיקות מהתחלה ועד הסוף) בקיצור היום חבר שלי העיר אותי ב8 בבוקר ורצה שאני אסע איתו לב''ש,אז על הדרך קפצתי ללשכת גיוס לבדוק מה רצונם=]. את חבר שלי לא הכניסו הוא חיכה לי בחוץ.תורים(לא ב-ט' ולא בנקבה) שם פשוט בלתי נסבלים.עמדתי 5 דקות (תור בלתי נסבל של חמש דקות? זה אמנם לא שגיאת כתיב, אבל עדיין...) וברחתי משם. אם הם רוצים אותי שיבואו לקחת אותיD: ד''א שלא תחשבו שאני לא רוצה להתגייס...קרבי זה הכי .אחות שלו
הסיכוי שהרופא בכלל יקום מהכיסא שלו בשביל זה הוא כל כך קלוש... וגם מי שיגיע לבית חולים וידווח על התעלפות בעקבות שלשול לא יזכה לשום גימל. במקרה הטוב הרופא יחשוב על קשר בין עצב הוואגוס(משתלשל מגזע המוח ועד לפי הטבעת) וידחוף לך אבצעות בחור שממנו יוצא קקי. עצה שלי...אם אין סיבה מיוחדת, לך לבסיס ומקסימום תתחפש"ן לך איזה יום.
זה הכל תלוי בהצגה שאתה עושה בצבא. יש את הדבר הזה שאתה מגרד את השיניים ושם בעין ומקבל 3 גימלים אוטומטית. היה יום אחד שהייתי בבה"ד שבזה[7] והיה לי באמת שעורה,לפני היו שניים שעשו את הטריק עם הגירוד שיניים,הם עשו הצגה טובה וקיבלו 3 גימלים,אני שהייתה לי באמת שעורה חשבתי שאני לא צריך לעשות הצגות כי אני באמת חולה ורק אחרי ויכוחים וצעקות קיבלתי גימל 1.. ככה זה הצבא.
זה הרבה גם תלוי ברופא. רופאים לא פראיירים ויודעים שעובדים עליהם. למתמידים: תתלוננו על כאבים בצד, איפה שהכליות, תקבלו כדורים ואחרי כמה ימים תחזרו על אותן תלונות. בלית ברירה הרופא ישלח אותם למיון לשלילת אבנים בכליות. ברגע שהגעת למיון, גם אם יגלו שאין לך כלום, סביר להניח שתצא עם כמה גימלים הבייתה. אני לפעמים חושב שאם הייתי מקבל כסף על במקום כל העניינים הרפואים שעשיתי דרך הצבא, הייתי היום חי כמו מלך.
תבקשו מאחד החברים שלכם שיירה עליכם ברגל,זה כבר כמה חודשים גימלים+הטראומה זה בכלל 21 נפשי והופה..אתם אזרחים אני בכלל חושב שזה הכי טיפשי בעולם לפגוע בעצמך לא משנה איך.
טוב, זיוף קטן של התקף אסטמה ואני בבית היום. קצת לחץ על הרופאה והייתי יכול להיות בבית גם מחר אבל לא נורא. אגב, הקאות ושילשולים - כמעט תמיד עובד. אני פשוט השתמשתי בזה כ"כ הרבה פעמים בביקורופא (מרפאת קצין העיר בחיפה) שכבר לא נעים לי לבוא עם זה.