שוב ושוב אנו נכשלים בזירה האירופאית בשלב כזה של העונה הנה מכבי חיפה, קלמי סבן בד"כ מגן תותח, מול מאלמו בינונית בישל למעשה גול נגד הקבוצה שלו יניב קטן, בעולם אחר..... אדורם קייסי, לא בכושר.... מתי יבינו סוף סוף.....? ולקיים את המשחקים גם בשלב זה של העונה בשעה אחידה 18-19 זה סביר ביותר!
לירן, לבוא ולתלות את הטעות של סבן בכושרו האישי בשלב זה של העונה זאת טעות..טעויות כאלו קרו ויקרו בכדורגל בלי קשר לכושר האישי של שחקן זה או אחר.. ואותו יניב קטן נתן את משחק חייו מול רוזנבורג באותו מצב בעונה שעברה מה שמראה שזה לא כל כך משנה.. אני עדיין מחזיק בדעה שהקדמת משחקי הליגה לא תביא למה שאתה מייחל לו..
דבר אחד שמכבי חיפה כן מנצלת לטובתה בכל הסיטואציה הזאת, הוא החום הישראלי. היא הקדימה את משחק הגומלין לשעה 19:00 כדי שהחום הכבד יקשה על השבדים שכידוע, הם לא רגילים אליו.
אני מייחל לראות 2 קבוצות ישראליות בליגת האלופות, אני מייחל לראות קבוצה ישראלית בחצי גמר גביע אופ"א , כל מה שאני אומר שעד עכשיו משהו לא דפק, כל מה שאני אומר שזה נקודה למחשבה, רק ע"מ לקדם את הכדורגל הישראלי שכבר שנים עומד במקום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
מה זה רלוונטי עבודה אם המשחק בשבת כמו שבית"רי אמר... לדעתי מכיוון שבאוגוסט הנוער בחופש, צריך לשחק אפילו ב-19:00 או 20:00 אם עושים תוכנית כזו של פתיחת הליגה 3-4 שבועות מוקדם יותר. וגם אז הטמפ' לפחות בחיפה קרובה ל-30 מעלות מלמטה (אתמול בחצות היה פה 26 שלא נדבר על לחות אדירה).
אתם צודקים בהחלט שצריך לפתוח את הליגה בארץ בתחילת אוגוסט ככה קבוצות ישראלחיות שמתמודדדות במפעלים אירופים יגיעו בכושר וגם הנבחרת תגיע אז בכןושר טוב וזה רק יעזור בקשר לחום הוא גורם טוב מאוד לטובתנו כאשר קבוצות ונבחרות מחו"ל מגיעות לשחק פה בעיקר ממדינות צפןוניות ששם הם לא רגילים לחום כזה ולאחוזי לחות גבוהיים ואז זה יכול לשחק לטובתנו. בקשר לשעה איתי האדום צודק שצרכים להתחיל את כל המשחקים לפחות לפני השעה שבע ככה יהיו הרבה יותר צופים במיגרשים הנוער יגיעו יותר כי אז הם לא חוזרים מאוחר הביתה ויכולים לקום רעננים לביה"ס וגם מבוגרים למחורת יש להם עבודות אם המשחק יתחיל בשמנה וחצי הם לא יבאו כי זה מאוחר אבל אם הוא יתחיל למשל בשבע אז הם כן יבאו.
אופס, לא שמתי לב. אגב, אם אתה מעביר את השעה ל-8, אז מה עשית בזה? המשחק מסתיים ב-10 ולאנשים מסוימים זה די מאוחר. תאר לך אוהד של בית"ר ירושלים שיש לו משחק בחיפה ב-8, מסתיים ב-10 וצריך ליסוע את כל הדרך חזרה לירושלים, כשלמחרת יש לו יום עבודה ב-7 בבוקר?
נכון זה פשוט גרוע פעם היו משחקים רק שהיה אור יום כל ההמשחקים היו ככה השנה בגלל שבת של כדורגל היו משחקים שיצאו בשעות מאוחרות וזה גרוע.
אחרי הכדורגל החופשי. אם העוולות לא יתוקנו העונה, זו באמת תהיה עונת הפרידה של הקהל מהענף, הקבוצות קיבלו צ'אנס שאי אפשר להחטיא
ברק אתה מנסה להפוך את הכדורגל העולמי. העוול כבר נעשה, יותר לא תראה כדורגל פתוח כל כך כמו שהיה לפני כמה עשרות שנים ,היום הכל טקטיקה והרעב לתארים עולה על כל רצון לשחק למען הקהל.
זה לא תופס בכל מצב. כל הענף קיבל העונה הזדמנות בלתי חוזרת בגלל סיפור הגלקטיקוס. אם המאמנים לא יבינו שכרגע הכי חשוב זה להתקיף, לסיים משחקים ב-3:3, 4:3 אז החגיגה נגמרה מבחינת כל מי שמתפרנס מהכדורגל בארץ. אין סיכוי אחר לענף