פרשת הפועל באר שבע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י איגור .פ., ‏15/12/06.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעצרו של יפרח הוארך עד מחר בשעה 16:00 , ישוחרר בערבות של 15 אלף ש"ח למעצר בית בביתו של יצחק תורג'מן

2. lltk Member

משהו שמפריע לי בכל הפרשה הזאת:
    במידה ואסי רחמים ידע על הטלפונים ששחקנים האחרים קיבלו במהלך השבוע (ואני לרגע לא חושב שהוא שותף לארגון פשע כפי שמואשם), לא תפקידו כקפטן ליידע את המאמן?!
    עוז יפרח צוטט כאומר כחקירה המשטרתית שהעבריינים אמרו לו שאביתר אילוז עומד לעשות פנדל במשחק מול רעננה, לא מתפקידו ליידע את המאמן?! למה הוא חיכה שהפרשה תתפוצץ ונזכר בחקירה המשטרתית בשביל לציין זאת?! תארו לכם שהמשחק שודר בטלויזיה ואילוז עושה פנדל במכוון, איך שחקנים אחרים בקבוצה יכולים לחיות עם זה כשהם יודעים שהכל מכור?
    למה צגאי ואילוז נזכרו כמה שעות לאחר הסבב הטלפוני להתחרט על הצהרתם ולהיזכר שגם הם קיבלו כסף?
    איך אני או כל אחד אחר במקומו של גילי לנדאו אמור לתת בשחקנים האלה אמון?
    אני, גם אם ימצאו השחקנים זכאים, אולי מלבד מיקי עטיה שהיה לו את היושר המסויים לדווח - משחרר את כולם.
    גם את אסי שהוא אישיות.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני משער שהכל נראה לך ברור כשאתה יושב בבית ושותה כוס נס ליד המחשב,אני בספק אם היית מפגין
    קור רוח כזה מרשים כשעבריינים מסוכנים מאיימים עלייך ועל חברים שלך..
    אתם שוכחים את הסיטואציה פה-לא מדובר בשחקנים עם חובות לעבריינים [לפחות לא ממה שידוע כרגע]
    אלא בסתם אנשים שלא עשו כלום ופתאום תוך שנייה הפרשה הזאת נפלה עליהם,הם לא יודעים בעצמם
    מה קורה אז הם בטח לא ישרפו ישר חבר ולך תדע אולי הם סתם אמרו דברים עליו כמו שאמרו בהתחלה
    לאחד השחקנים[הראשון בסבב] שכבר 6 אצלם בכיס.

אני חושב שאם כבר זה תפקידו בתור בנאדם,הקפטן בא הרבה אחרי הבנאדם.

4. lltk Member

אני מסכים שלא אני ולא אתה באמת יכולים לשים עצמנו בנעלי השחקנים, אבל בכל זאת, אם המשחק מול רעננה היה משוחק (אם עטייה לא מספר, 4 שחקנים נוספים בקבוצה עולים בידיעה שהם או חבריהם מוכרים את המשחק) ובאמת שחקנים אלו היו מפגינים יכולת חלשה, איך הם היו יכולים לחיות עם עצמם?
    איפה יש פה יושר מקצועי, איפה המחוייבות לעיר, לקבוצה ולמאמן?
    וחוץ מזה, בינינו, מי הוא העבריין שיכול להטיל איימה בקבוצה שלמה? אני חושב שמפריזים בגדול בתיאורים בכדי לכסות את התחת של עצמם, לא ראיתי שבאמת פגעו באיזה שחקן בארץ, באותה מידה יכלו כמו תומר אליהו ושרון עמר להגיד לא ולנתק.
    והערה שלא קשורה לנושא, הרגשה שלי שאלמלא גילי לנדאו - הנושא מטוטא אל מתחת לשטיחים באולמי קיסר שבבעלות אלי ז'ינו.

נערך לאחרונה ב: ‏19/12/06
  5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ז'ינו לא היה מטאטא את זה.
    ותתפלא שהעבריינים יכולים לשלוט בדברים גדולים יותר מקבוצת כדורגל כמו למשל... המשטרה...

המשחק לא שוחק וזה מה שהכי חשוב. אין אם.

6. green ape 06 Member

אל תגזים, לא צריך לסגור את הליגה... מה כל השחקנים אשמים, שכמה שחקנים עושים שטויות!!!...

7. Love Is Red Member

תשמע lltk שרון עמר ותומר אליהו לא מכירים את האנשים בבאר שבע לכן אם אומרים להם לבוא אז הם לא יבואו אבל כאשר התקשרו ליחיאל צגאי מי שהתקשר אליו כנראה מכר שלו או ידיד שלו (כנראה יניב לוי השחקן מהפועל מרחבים) (וסתם שאלה אם ידיד שלך יתקשר אליך ויגיד לך לבוא איתו לאנשהו אז אתה לא תבוא תחשוב קצת) וחוץ מזה יחיאל צגאי הוא בחור צעיר משרון עמר ותומר אליהו והוא לא ידע מה לעשות אתה מבין ועוד משהו רק לידיעתך רק אליו התקשרו את כל השאר תפסו או במכונית ואחר כך נכנסו אליו לבית (ראה מקרה מיקי עטיה) או בשכונה (ראה מקרה עוז יפרח) או בבית (ראה חשדות על אביתר ואסי חשדות שאני מקווה שהם לא נכונות) אז ככה שזה לא כזה קל לנתק למישהו שאתה מכיר או לחולפין לברוח ממכונית תחשוב על מה שרשמתי טוב ואל תאשים סתם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/12/06
  8. Spanish Weapon Member

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3341914,00.html

לפי הכתבה הזו , המשטרה תנסה להגיע לראשי ארגון הפשע שאחראי על מכירות משחקים דרך השחקנים התמימים.
    לא צריך להיות גאון כדי להבין את הרמז מהכתבה שהשחקנים בעצם ישוחררו כחפים מפשע אחרי שתסתיים הפרשה, ואילו המשטרה תצא עם ה"שלל" שהוא אנשי ארגון הפשע.

אז בשביל מה כל ההשפלות? התמונות המבישות עם האזיקים? הסרטונים של אסי בוכה?

ביזיון של משטרה.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לפחות שלושת הילדים שוחררו למעצר בית.

10. sagigol Member

מה אתם רוצים מהשחקנים נראה אתכם אומרים לא שמכוונים לכם אקדח לרכה ....

11. הרצליה Member

מעצר בית עד מתי?

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

20 יום.

13. הרצליה Member

נו,לפחות יהיו להם תנאים נורמליים.

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין אם ההתאחדות החכמה תאפשר לב"ש לשחק את משחקי הליגה שלה עכשיו

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אמממ לא נראה לי.

לא נראה לי שלנדאו יסכים לשחק ללא כמה משחקקניו כל עוד הם לא הורשעו.