חכו שיגיעו להפועל אשקלון... שם מוכרים כבר 10 שנים כל מה שזז... בסוף למישל דיין נמאס מהמכירות והוא עזב.
למה להגיד סתם דברים על אשקלון,אמנם ההנהלה פה על הפנים, היה חשד למכירת משחק בתחילת העונה מול רעננה ,אבל לא הוכח כלום,או שפשוט המשטרה ומשרד החקירות לא חקרו כלום. כל עוד לא הוכח כלום עדיף לא להגיב בכלל ולהגיד סתם שמות של קבוצות.
ערן: זה קיים בהרבה קבוצות מערים שבהם הפשע חוגג. אני בטוח שבליגות היותר נמוכות, השליטה המוחלטת היא של ארגוני פשע, בין אם מקומיים, ובין אם ארציים. קודם הפשע בארץ עסק בפרוטקשן, אחר כך סמים, אחר כך זנות - עכשיו הם גילו את אמריקה: הימורים. המשטרה לא תצליח לעצור את זה - זה עסק של מליארדים, ויש לפושעים האלו מספיק כסף גם כדי לקנות שוטרים עם משכורות עלובות.
דבר אחד מטריד אותי ... למה אני צריך לראות את שחקני קבוצתי עם אזיקים ובתחנת משטרה , ואת אושרי לוי אפילו לא מזמינים לחקירה ?! מאתר ערוץ הספורט "באו אלי שני עבריינים, שניהם מוכרים באזור הדרום. הם אמרו לי קח עשרת אלפים שקל ותתן 60% מהיכולת שלך. תעשה חורים בהגנה, אל תתאמץ. אמרתי להם שיעזבו אותי והתחלתי לבכות". יפרח הוסיף: "אחר כך הם הציעו לי עוד 5,000. התחלתי שוב לבכות. לא לקחתי את הכסף, הם אמרו לי לא לספר לאף אחד כי הם ישחטו אותי. לא דיברתי אז כי ידעתי שהם מסתובבים חופשי". "הם עוד אמרו לי שאביתר אילוז קיבל כסף כדי לעשות פנדל" .
אם זה נכון באמת אני מרחם על השחקנים,קל לדבר ולהגיד שבמצבם לא היינו עושים את אותו הדבר אבל בתכלס הם לא באו מול חבורה של ילדים בכיתה ד אלא מול חבורה של עבריינים מסוכנים ומדובר על הרבה כסף ככה שהעבריינים בטח לא היו יותר מדי נחמדים.
סתיו אלימלך מוסיף "לא אופתע עם אסי יפרוש" . השחקנים מסכנים הם מואימים על ידי עברינים ובסוף הם מוצאים את עצמם עצורים כאילו הם עשו את זה מרצונם החופשי. ובמשפט שנערך לעוז יפרח כרגע , המשטרה מבקשת להאריך את מעצרו בחמישה ימים נוספים.
נכון,זה מפחיד לחשוב איך שיכול להיות מצב שאנשים תמימים שלא עשו כלום גם קיבלו איומים על החיים שלהם,גם מאבדים את הקריירה שלהם וגם נכלאים וכל זה מבלי שהם עשו כלום.
עדכון מהמשפט: לא יחשפו שמות של עברינים , אמא של עוז בוכה , עורך דינו של עוז מבקש מעצר בית אצל סתיו אלימלך או אצל עו"ד ניב כהן או אצל יצחק תורג'מן . ההחלטה , בעוד כחצי שעה
אם שחקן שקיבל איום היה הולך למשטרה, ומודיע להנהלת הקבוצה שלו - אי אפשר לפגוע בו. מקסימום שיגיד שהוא אכל חתול מת וכואבת לו הבטן...
בסוף הסתבר שזה תומר אליהו שהביא את המידע , אם לא תומר אליהו , ב"ש מפסידה לרעננה . ובית"רי , אם לא יפגעו בשחקן , יש לו משפחה שיכולים לפגוע בהם
אז מה אתה אומר? שימכור ת'קבוצה שלו כי המשטרה חרא? אז בוא נסגור ת'מדינה כי היא מנוהלת על ידי משפחות הפשע! פה זה עדיין לא סיציליה! ( בקרוב...)
השחקן פה בדילמה ענקית . זה שאו פוגעים בו או במשפחתו (אן הוא מסרב לשוחד) או שהוא עצור (אם הוא לוקח שוחד) .