פרמייר ליג - מחזור 5

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by GentlePunter, Sep 19, 2013.

  1. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,812
    Likes Received:
    20,924
    אני גם לא מבין איך מפקפקים ככה ביכולתו של קומפאני. בלם אדיר. לא יודע אם הכי טוב בעולם, אבל בין החמישה זה בלי ספק בכלל בעיניי.
     
  2. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    לצערי נבצר ממני לראות כמעט את כל המחצית השנייה של הדרבי של מנצ'סטר. הייתי צריך לצאת להופעה של אייל גולן(נדחתה ביום). אבל זו הייתה שעה מהנה מאוד של כדורגל, גם אם המשחק היה חד-צדדי. מויס ויונייטד נכשלו בגדול. הפציעה של ואן-פרסי לא באמת שינתה יותר מדי את משחקי הכוחות. יונייטד לא הייתה פקטור באף דקה, המשחק היה מאוזן אולי רק במנהרה. זה משחק חוץ נגד אולי הקבוצה הכי טובה בפריימרליג - אבל ליונייטד אסור להיראות ככה, זה כמעט היה כמו המאניטה של בארסה על הפרצוף של ריאל.

    יונייטד קמה מהקרשים בצורה מדהימה אחרי ה-6:1 המדהים ההוא. נכנסה לקצב צבירת נקודות מפחיד ובעטה בדלי רק בישורת האחרונה של העונה. אבל זו הייתה יונייטד של פרגוסון. ואי-אפשר לצפות כל שנה לקאמבק כזה. בעונה שעברה יונייטד שיחקה גם הרפתקני והייתה מעולה באיתיחאד עם המתפרצות של אשלי יאנג, נאני, ואן-פרסי ורוני. אבל הקישור שלה כל-כך חלש היום. מהצד של סיטי - בטח מצטערים שם מאוד על איבודי הנקודות המטופשים. פלגריני שמשתית את הכדורגל ההתקפי המרהיב שלו בסיטי, כולל משחק אגפים נהדר בניגוד לתקופת מאנצ'יני - יכל היה בקלות להיות עם 5 מ-5.

    הגול השני של סיטי שבר את יונייטד. זה היה גול 'בדקה מנצ'סטר יונייטד קלאסית', רק הפעם הפוך. גול לא מתוחכם, סתם שער במצב נייח אבל נגרדו היה קריטי. אגווארו בהתחלה עשה הכל נכון בשער הראשון כשהגיע לצ'אנס ולא טעה. נאסרי גם היה טוב מאוד והצליח לכבוש, כשאת המהלך התחיל חסוס נאבאס כמו בחלומות הורודים של פלגריני, עם ספרינט מטורף. טורה החזיק את האמצע. כרוני הצליח לכבוש ולהמתיק את הגלולה המרה אבל הריח המסריח מההופעה של יונייטד עדיין נשאר.
     
  3. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,087
    Likes Received:
    343
    +1. ביזיון מה שמוייס עושה לו.

    כרגיל יש בפורום הזה נטייה להתלהב מכל דבר, קומפאני אחלה בלם, אבל להפוך אותו לבלם הטוב בעולם זה טיפשי. ראינו את סיטי בשנתיים האחרונות עם קומפאני מקבלת בראש פעם אחר פעם, הוא גם בלם שעשה לא מעט טעויות קריטיות בשנים האחרונות. בלם טוב, הטוב בעולם? הרשו לי לגחך.

     
  4. d1231 Member

    Joined:
    May 10, 2013
    Messages:
    581
    Likes Received:
    0
    מי יותר טוב ממנו? פיקה? ראמוס? פפה?

    המונח הטוב בעולם קשה לקביעה כי כול שחקן משחק בתנאים שונים. אבל אין ספק (לצערי) שקומפאני נמצא בטופ 5 ושקול לכול בלם אחר.
     
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,167
    Likes Received:
    7,304
    בשנה שעברה הוא הציג שנה פחות טובה (היה גם פצוע תקופה אם אני לא טועה), אבל אם מסתכלים על שלוש העונות האחרות במצטבר, אחד מהבלמים הטובים בעולם ללא ספק בכלל (בעונת האליפות של סיטי הוא היה הבלם הטוב בעולם לטעמי).
     
  6. Kompany Member

    Joined:
    Dec 10, 2011
    Messages:
    448
    Likes Received:
    49
    Gender:
    Male
    אני אוהב את זה שזורקים משהו לאוויר ולא מרחיבים יותר מדי כמו מי יותר טוב ולמה. לגחך? זה מה שאני עושה אחרי כל פוסט כזה.

    אני גם זוכר ממנו טעות קריטית אחת או אם אני ממש מתאמץ להיזכר אז שתיים בגג אבל THATS IT. במשך 3-4 עונות גם הטוב ביותר יכול לטעות.