חברה בטח ראיתם שWEAH הגדול אירגן פרישה מכדורגל, יש לכם מושג מה הוא עשה לאחר הפרישה שלו ממילאן? כי הכושר שהוא הראה במיחשק לא היה מבייש את השחקנים הטובים בעולם היום!!
זה מה שאני שואל למעשה!! איך שהוא נראה שם, גם אם הוא שיחק בשכונה הוא עדיין יכול להתחרות בטובי השחקנים בעולם ואני לא צוחק....ראיתי שהוא גידל קרס של בירות!! אבל עם זאת המיקום שלו ברחבה הוא מדהים, כמה ניסיון, ב2 גולים שהוא כבש עם הראש אפשר לראות איזה שחקן איבד הכדרוגל!! והשער הראשון!! ללקק את האצבעות, לקח כדור ומהצד עשה הטעייה כאילו הולך לבעוט ועשה מין שינוי כיוון וע"י כך הפיל גם את השוער וגם את המגן שהיה עליו.... רק תראו את השער שהוא כבש בליגה האיטלקית כאשר עבר את כל המיגרש....אין זה השחקן הניגרי הגדול בכל השמזים לדעתי, יש לו טאץ' בכדור שאולי רק לזידאן ומאראדונה היה..מדהים
לא יאומן כמה שחקנים אהובים פורשים בקרוב. כל כך חבל וכל כך חסר.. גם בכדורגל הישראלי,הדור של שנת 90-2005 גם בקרוב יגמר . שחקנים כגון : עטר,חזן,רביבו,עטר,רונן חרזי,דריקס,זוהר -ועוד כמה ששכחתי כבר פרשו. נימני,ברקוביץ',קורנפיין,אמסלם,טלקר,אלימלך,אסי רחמים,סתיו אלימלך,אלון חרזי,אריק בנאדו,אדורם קייסי,מנור חסן,רפי כהן (שניהם) ,מוטי קקון,אבוקסיס -מתקרבים מאד לפרישה. דור גדול הולך ונעלם גם בישראל. ההבדל הוא פשוט : הדור הזה הצליח בעיקר בישראל ,הדור האירופאי שעומד לסיים את דרכו כשחקנים מקצועניים הצליחו גם עם הנבחרות שלהם,וקבוצות שונות שלא מהמדינה שלהם.
גם אני נורא אהבתי את וואה,הוא היה חלוץ פיזי וחזק,כובש שערים נהדר בעל טכניקה גבוהה.אבל הוא ליברי,לא ניגרי.
כמובן טעות שלי, ליברי רק שלא הצליח להוביל את הניבחרת שלו להשיגם גדולים. אז ממה שאני רואה הוא פרש אחרי מילאן ולא שיחק בשום קבוצה 5 שנים?
הוא גם אימן את נבחרת ליבריה בשנים האחרונות? ככה זכור לי.. עוד דבר:אני לא זוכר ,איפה מתי ולמה אבל שמעתי בשבוע האחרון(אולי במנג'ר אבל זה גם אמיתי) שיש לו בן שחקן כדורגל,קוראים לו ג'ורג ג'וניור וואה,השבוע ראיתי את השם הזה איפשהו... אולי במנג'ר אולי במקום אחר... מעניין איזה קריירה הוא יפתח... בכל אופן,וואה היה שחקן ענק,אין ספק...
רואים שלא ראיתם את המישחק!! הבן שלו כבש 2 שערים יפים במישחק הפרידה של אביב...נראה שחקן מצויין שיגיע רחוק בעתיד