אולי התמונה הכי מזוהה עם השחקן הענק הזה: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/06/02/article-0-076E962E000005DC-376_306x452.Xxx
הבלם הכי טוב שיצא לי לראות מאז שאני אוהד יובנטוס, אמנם זה בעיקר בגלל שאת פרארה ראיתי בסוף דרכו אבל עדיין הבלם הטוב ביותר ה15 שנה האחרונות ביובה זה הישג. אני לא חושב שיש שחקן הגנה עם נתונים פיזיים דומים לנתונים של קנאברו שהצליח כל-כך. לפחות לא מאז שאני צופה בכדורגל. למרות זאת, בשבילי תמיד הוא ייזכר כשחקן שנטש את הספינה הטובעת כאשר הרבה שחקנים אחרים ויתרו על הקריירות שלהם ונשארו בה, הייתי מצפה ממנו לנהוג כמוהם. החזרה המאכזבת שלו ליובה שנה שעברה רק הגבירה את הכעס. 136 הופעות בנבחרת, זה לא הולך ברגל.
המגן הברזילאי רוברטו קרלוס, הודיע על פרישה. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...e-end-2012.html
רוד ואן-ניסטלרוי, מכונת השערים ההולנדית, הודיע היום על פרישה מכדורגל - "הגעתי למקסימום מבחינה פיזית". http://img38.imageshack.us/img38/3641/39880910151085560432306.Xxx המאזן של רוד: 392 שערים ב-697 משחקים 75 שערים ב-91 הופעות באיינדהובן; 150 שערים ב-219 משחקים ביונייטד; 64 שערים ב-96 הופעות בריאל מדריד; 35 שערים ב-70 משחקים במדי נבחרת הולנד. פעמיים מלך השערים של הליגה ההולנדית. מלך שערי הפריימרליג - 2002-03 הפיצ'יצ'י בספרד - 2006-07. העונה הכי טובה: 44 שערים ב-52 הופעות במדי יונייטד(2002-03) להתראות, ואן-גול. עוד שחקן גדול, פנומן(החלוץ הכי טוב שראיתי להוציא את רונאלדו והנרי), מהדור ההוא שגדלתי עליו - פורש. אוף, זה אף-פעם לא מגיע 'בזמן טוב, התעדכנתי על זה רק דרך סטטוס של חבר טוב מהפייסבוק', והאמת שאני מופתע. רוד העונה היה פצוע, מאוד איטי, בעיות פיזיות כאלה ואחרות אבל חשבתי שהוא ירצה לגמור באקורד אחר את הקריירה הנפלאה שלו, בעיקר במדי הקבוצות - פספוס במדי נבחרת הולנד וחבל שלא זכה בצ'מפיונס. טוב, גילוי נאות: עד שהוא הגיע לריאל מדריד בכלל לא החזקתי ממנו. דוחק ממטר, פנדליסט טוב. לא הבנתי את הבאז סביבו כשאני רואה ממול קלאסה כמו הנרי שמשכיב את כל ההגנות שבוע אחרי שבוע, שחקן מגוון יותר כמו ראול למשל, שלא נדבר על רונאלדו. צחקתי עם חבר שתמיד מראים בחדשות הספורט את אותה דחיקה שלו ממטר בדרבי מול סיטי נדמה לי אחרי כדור רוחב של רונאלדו - "אין להם קטעים אחרים שלו, כל הגולים אותו דבר". התנגדתי שיגיע לריאל מדריד. אבל, וואה, איזו עונה. אליפות שכתובה בראש-ובראשונה על שמו. עשה מאתיים אחוז בהתחשב בקישור 'הנכה' שלנו. היה שם במאני-טיים כל הזמן. אחראי אולי לרגע הכי גדול בתולדות הליגה הספרדית ואני לא אשכח איך הוא הבקיע את הצמד בלה-רומאדה וסימן על השעון ואחרי דקה הגיע נס טאמודו. לאט-לאט אתה לומד להעריך. שחקן עם מיקום פנטסטי, נגיחה מעולה, סיומת. גם לתת גול ממטר זה קלאסה, תמיד להקדים את הבלם. אני זוכר אותו בשנתיים הראשונות ביונייטד והוא היה מפלצת כדורגל, פשוט ככה. חלוץ שאתה יוצא איתו למלחמה. חלוץ שמבקיע שלושער ממצב וחצי. בכוונה בחרתי בתמונה הזו, קצת עצובה. יכולתי לשים כאן את התמונה מהאליפות עם קאפלו, תמונה אחת מיני רבות כשהוא קורע רשתות מול יונייטד, אולי משהו בקלאסיקו. אבל כדורגל הוא קודם כל רגש. הטירוף של רוד אחרי כל שער, הרעב הבלתי-פוסק - והתמונה המרגשת שהוא דומע במסיבת העיתונאים בה מודיע על פרישה, והוא לא היחיד. אגב, יש איזה קטע שרץ ברשת ביוטיוב כשואן-ניסטלרוי מחמיץ פנדל במדי נבחרת הולנד, שחקן היריבה מתגרה בו ואחרי שתי דקות הוא כובש מקרוב והולך לאותו שחקן אידיוט. ואן-ניסטלרוי - ווינר בכל רמ"ח איבריו. חולצה לא מקורית אומנם, אבל החלטתי אחרי חצי עונה אדירה בלבן - הגיע הזמן להשתדרג ולהשיג חולצה של 'ההולנדי המעופף'. מבסוט שיצא לי לראות אותו משחק בקבוצה שלי. החולצה כבר קטנה עליי אבל היא תתפוס מקום של כבוד על הקיר אצלי בחדר. ליד רוברטו קרלוס, ליד פיגו, ליד ראול... http://www.footballjustice.com/photos/ruud-pics-5085d.Xxx הקליפ שלי על עונת הבכורה של רוד בלבן - לחצו כאן תמונות לסיכום הקריירה של רוד - לחצו כאן
חלוץ רחבה מושלם. תודה על כל הגולים הרבים בחמש השנים שלך ביונייטד. אגב הוא מלך שערי יונייטד בגביע אירופה - 38 סגן מלך השערים של הצ'מפיונס בכל הזמנים עם 56, שני רק לראול בעל ממוצע שערים השני הכי גבוה בפרמייר ליג(ראשון הנרי), כמובן בין שחקנים ששיחקו לפחות 50 משחקים. הוא דווקא פרץ יחסית מאוחר. עד גיל 21 בכלל שיחק כקשר אמצעי או קשר ימני. בזמן שקלייברט, שנולד איתו באותו יום כבש בגמר אלופות, רוד שיחק בליגה השנייה. איפה הוא ואיפה קלייברט.
יוהאן וונלאנטן, חלוץ נבחרת שוויץ לשעבר, פורש בגיל 26. וונלאנטן, המגיע ממוצא קולומביאני, הוא השחקן הצעיר ביותר שכבש ביורו, בגיל 18 ו-137 ימים, מול צרפת.
וונלאנטן שיחק בעונה שעברה באיטאגואי מקולומביה והגיע בקול תרועה. רק שבפועל הוא הכניס סעיף לחוזה שלו שהוא לא מוכן לשחק בשבת וכך יצא שהוא כמעט ולא שיחק וגם כששיחק היה חלש. שחקן שפרץ עם הרבה הבטחה לעתיד וקיים כ"כ מעט.
וונלאנטן אפילו כמעט סיכם בהפועל ת"א וטען שהוא "חצי יהודי" אבל החליט לוותר מכיוון שחלק מהמשחקים משוחקים בשבת. זכור גם השער שהוא כבש כאן באיצטדיון ר"ג ב- 2:2 מול שווייץ במוקדמות מונדיאל 2006. כמו שכתבו לפניי, כישרון גדול עם קריירה מבוזבזת.