תודה. אז כלומר זו הרשימה הזמנית(מבחינת משחקי הבתים, את הנוקאווט אני משער שישדרו כמעט במלואו), שכנראה יתווספו אליה עוד משחקים?
לדעתי זוהי דווקא הרשימה הסופית של משחקי שלבי הבתים. אמנם נכתב בקישור שאלו רק המשחקים שאושרו לבינתיים, אך בהתחשב בכך ששלבי הפלייאוף כוללים 15 משחקים, קשה לי להאמין שיתווספו עוד שידורים לשלב הבתים.
הפרימברה שלכם הרבה פחות מרשימה משנים עברו, קובי, לפחות לפי אתמול. בומבה נראה נחמד. השיפוט לאורך כל המשחק אני חושב היה מאוד לוקה בחסר סה"כ - עם שיפוט יותר הוגן אני חושב שהיינו צריכים לנצח את המשחק, גם עם 10 שחקנים סה"כ שלטנו והשער השני הגיע מטעות שלנו בהגנה. אצלנו, הדומיננטיות של ליבאיה מבחינה פיזית בקבוצת הגילאים הזו פשוט אדירה. נקווה שהוא באמת יראה דקות כמחליף של מיליטו לפרקים העונה.. יופי של גול ותרם עם הפיזיות לאורך כל המשחק כשהוא מתעלל פיזית בבלמים של רומא. אהבתי את אקאמפורה, שנראה טוב מאוד עם הכדור(חבל שהיה צריך לעבור למגן שמאלי בגלל ההרחקה) - בנאסי היה טוב בקישור, דאנקן עדיין לטעמי פזיז מידי אבל בקבוצת הגילאים הזו הוא דיי דומיננטי מבחינה הגנתית. אני מאוד מחכה לראות איך הדני החדש שלו פטריק אולסן ישתלב - נדמה שהקישור שלנו השנה דיי איכותי עם הצירוף שלו - אני מאוד מחזיק ממנו ממה שראיתי ממנו באליפות אירופה והעולם עד גיל17. תמיד פנוי למסירה, זז נהדר על המגרש ומניע את הקבוצה, ולא יותר מידי אבל גם תורם קצת הגנתית. לא ראיתי אותו מאז, אבל הוא עשה עלי רושם מצויין ומאוד שמחתי כששמעתי שחתם. הקישור שלנו נדמה דיי איכותי השנה עם דאנקן בנאסי ואקאמפורה, אבל אני מצפה ממנו לקחת מקום בהרכב - והאמת הוא בין היחידים שאני מצפה ממנו להגיע בסופו של דבר גם לבוגרת, לפחות לפי מה שראיתי ממנו לפני שנה+.
קשה לי להסכים או לא להסכים עם זה. מלבד מטאו ריצ'י שלקח חלק מהקבוצה של העונה שעברה כאשר ויויאני זומן לבוגרת, אני לא מכיר שם אף שחקן וקשה לקבוע את איכות הקבוצה על סמך 3 משחקים בלבד. אתמול התרשמתי מפרדיאני שכבש ובישל את הראשון, וכמובן מריצ'י שכרגע היחיד שאפשר לקרוא לו כישרון גדול.
תיכננתי לצפות היום במשחקה של מילאן נגד בולוניה, אך מעבר למספר דקות, התאפשר לי לצפות רק בקליארי-יובה. מילאן מפסידה 3-0 וממשיכה להציג חוליית הגנה רכה ומאכזבת. כבר בשער הראשון היה ניתן לראות עד כמה החלק האחורי חסר תיאום ואחריות. מי שכן הרשימו אותי הם כריסטאנטה שמבצע מהלכים נפלאים ממרכז הקישור והשתדל לתרום את חלקו להגנה ופטאניה שהגיע למספר מכובד של מצבי הבקעה אבל כשל לכבוש. ניאנג פתח בהרכב, אולם היה חלש למדי. יובה ספגה חמישייה מקליארי תוך כדי תצוגה מביכה של שחקניה. משחק מאוד פזיז שלה וכבר בתחילת המחצית הראשונה איבדה את בראנסקו ועמנואלו המורחקים. השוער הרומני תפס יום מביך ואחראי ישיר לשני השערים הראשונים של קליארי, על אף שהפנדל השני די שנוי במחלוקת. לאחר פחות משעה של משחק לוח התוצאות הראה 5-0 לטובת הסארדים, תוצאה שהייתה יכולה אף לגדול בהמשך.
יום מוצלח לנציגות ב NextGen. יובה ניצחה 2-0 את פ.ס.ז' משערים של רוגיירו ובונאטיני. לאחר שני משחקים, יובה ממוקמת במקום הראשון בביתה. Line up: Branescu, Untersee, Laursen, Penna, Rugani, Magnusson, Ruggiero, Schiavone, Padovan, Kabashi, Mattiello אינטר ניצחה 3-2 את ליברפול משערים של פורטה, בלוני וגריטאנו. זהו משחקה הראשון של אינטר במפעל. Line up: Dalle, Vedove, Donkor, M'Baye, Bianchetti ©, Pasa, Duncan Joseph (82), Belloni, Forte (82), Acampora, Garritano (92)
שלטנו לאורך כל המשחק במגרש בייחוד בעזרת הקישור, והאמת 3-2 קצת מרמה. 3-1 היה יותר משקף. דאנקן פשוט MAN AMONG BOYS במפעלי הנוער האלה. אין לי מושג של מי הרעיון היה להשאיר אותו עוד שנה בפרימברה - אבל הילד הזה היה חייב לעבור לקבוצת בסרייה ב' ולפתוח כל שבוע מול אנשים בוגרים, וכאלה שהוא אולי לא יוכל לרמוס בפיזיות שלו משחק אחרי משחק כדי לראות איך הוא יסתדר אז. להשאיר אותו עוד עונה בפרימברה זה ביזבוז של שנה מבחינתו. סה"כ אמרתי לפני - אבל השנה נראה לי שהקישור שלו חזק מאוד - עם דאנקן, בנאסי ובולוני לפחות במשחקים שראיתי עד עכשיו שלטנו ללוא עוררין במשחקים שלנו - אומנם השלישייה הזו לוקה התקפית אבל עדיין העליונות שלהם ברורה - בולוני נתן אתמול משחק מעולה והיה המצטיין לטעמי. אקאמפורה החדש נראה כמו יופי של רכש(נדמה לי כמו מספר 10, אבל בנתיים הוא שיחק במשהו כמו 5 תפקידים שונים כולל מגן שמאלי - ובכולם היה חיובי מאוד במשחק. משהו מרשים מאוד לילד בגילו שמגיע לקבוצה חדשה, שמראה על האיכויות שלו). התקפית כאמור גאריטאנו הוא המנוע שלנו, היחידי חוץ מאולי אקאמפורה שבאמת מסוגל לעשות משהו עם הכדור - פורטה שחקן סולידי סה"כ לרמות הנוער אבל לא משהו ממש לספר עליו בבית ותלוי יותר באחרים. אם נוסיף את אולסן שאני אישית זוכר אותו מאוד לטובה וממש מחזיק ממנו לפי מה שראיתי אותו - הקישור שלנו נראה איכותי מאוד השנה. אפילו עמוס מידי, כשהאמת כרגע אני לא רואה איך אולסן מוציא את אחד מהשלושה הנ"ל מההרכב כשהוא מגיע בלי קדם עונה והכנה, וכשהקבוצה רצה סה"כ דיי יפה ובמיוחד מרכז הקישור. מי שמאוד חסר לי התקפית הוא בסה, שעדיין פצוע.
Inter (4-2-3-1): 1 Dalle Vedove; 2 Donkor, 4 Bianchetti, 5 Pasa, 3 Bandini; 8 Benassi, 6 Duncan; 7 Belloni, 10 Garritano, 11 Terrani; 9 Forte. A disposizione: 12 Cincilla, 13 Guglielmotti, 14 Zaro, 15 Acampora, 16 Olsen, 17 Gabbianelli, 18 Colombi. Allenatore: Daniele Bernazzani. Borussia Dortmund (4-3-2-1): 1 Wilmes; 7 Bandowski, 4 Zeugner, 21 Aydincan, 3 Deelen; 5 Nothnagel, 6 Deichmann, 19 Kubel; 10 Dudziak, 23 Weber; 9 Benkarit. A disposizione: 2 Knystock, 8 Ruwe, 11 Dirks, 15 Beutler, 17 Dytko, 18 Greshake, 25 Stienemann.
אינטר עם ניצחון נוסף ב nextgen נגד דורטמונד משער של בנאסי. ב 1:40- הצלה מדהימה שהרבה זמן לא ראיתי כמותה המשחק שודר אתמול ביורוספורט כחלק מהסכם השידורים של הערוץ עם הטורניר. כעת הושג הסכם עם espn אשר ישדר משחקים נוספים. מדריך שידורים לאיטלקיות (המשחק הבא בעוד חודש), יפורסם בסמוך למועד.
משחק נפלא היום של מילאן, 4-0 נגד ברשה, כאשר גבריאל פתח בין הקורות כדי לא להתייבש בסגל הבוגרת ללא אף דקת משחק. חניכיו של דולצ'טי שלטו בצורה מוחלטת במשחק ונהנו ממשחק מצויין של פטאניה, חלוץ החוד של מילאן שעלה היום על לוח התוצאות, אך מעבר לכך מראה יכולת כדרור בוגרת וסיומת מעולה. האם בשעה טובה מילאן חוזרת לתלם? נקווה שכן.
:aa1: דיווחים על כך שאינטר מתעניינת ברוברטו אינסינייה. הבן הצעיר למשפחת אינסינייה פתח את העונה בסערה וכבר כעת מאזן כיבושיו עומד על שבעה שערים, אשר ממקמים את נאפולי בראשות ביתה ומעל שתי הרומאיות החזקות.
כבר היינו מעוניינים בו כמה שנים ממה שקראתי, אבל במצב הנוכחי עם אחיו בבוגרת וכו' והוא כ"כ קשור לנאפולי - קשה לראות איך זה ייצא לפועל אפילו אם נאפולי יסכימו. לא הייתי מתנגד בכלל שבמקביל ננסה לחטוף את פורניטו הקשר הצעיר של הפרימברה שלהם, או המגן השמאלי ניקולאו. שניהם עשו עלי רושם טוב מאוד.