פרוייקט פתיחת העונה בבונדסליגה אייסוקר 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏28/7/06.

  1. bayer04 Member

    הצטרף ב:
    ‏24/9/05
    הודעות:
    1,109
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שוב, כמו בעונות קודמות, שטוטגארט בסימן שאלה גדול. הקבוצה עם המסורת המפוארת והשם שקיבל משמעות חזקה בשנים האחרונות בגרמניה, נמצאת כרגע בחוסר ודאות. אני מקווה בשביל לירן שלנו שהשנה תבוא עליהם לטובה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

    הימור שלי: מקום 6.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏30/7/06
  2. אבי ורדר Member

    הצטרף ב:
    ‏24/7/06
    הודעות:
    38
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ארמין פה הוא מאמן טוב ומסודר אני עוקב אחריו עוד מרוסטוק.
    שאצלו שיחקה כדורגל נהדר.לגבי שטוטגארט.
    אני לא בטוח שסונאגו חתם לירן אמר שהוא חתם בסושו (אני מעונין לבדוק וזה לא כתוב)
    לירן לא מחזיק מקקאו אבל הוא הפספוס הכי גדול של שטוטגארט.
    מעניין מה גרם לו שלא לפגוע אחרי שהתחיל בסערה לפני שנתיים.
    בנוסף רבות תואר וסופר על הכשרון של מרקו קרביץ שבא נפצע והנה היידה צו 8 למילואים.
    דוקא המכסיקנים נראה לי כרכש טוב.התלכיד של שטוטגארט עוד טעון ליטוש ותירגול
    גם החוד לא אימתני דיו.
    לסיכום אני לצערי(בכל זאת לירן הוא חבר ידיד ומפרגן)לא רואה את שטוטגארט כרגע.
    עוברת את הרביעיה המסתמנת.באיירן.שאלקה.ורדר.המבורג.
    גם לא את דורטמונד המתחדשת.ובוואדיי לא את לברקוזן.
    כרגע זה נראה מקום שביעי.במאבק מול הרטה וולפסבורג.
     
  3. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,756
    לייקים שהתקבלו:
    3,838
    מין:
    זכר
    שטוטגרט איבדו את טיפרט, הינקל וסולדו ולא הביאו שום תחליף הולם. לי זו נראת עוד עונה שבמצב הכי אופטימי תסתיים עם מקום אחרון בגביע אופ"א.
     
  4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    שטוטגארט עברו שינוי מקצה לקצה בעונה האחרונה. הייצוג המקסיקני שבהחלט היה מהלך טוב, הוא רק חלק משלל מהלכים שלקחו את הקבוצה כמה צעדים אחורה. כשחקנים כמו גרונקייאר, סולאדו או הינקל עוזבים מועדון שבכל מקרה הציג עונה מאוד מאכזבת, אפשר לומר שהמצב הקשה הופך אפילו למזעזע. לא יודע מה עובר על המועדון בדרום גרמניה שממעיט בהשקעה ורכש של שחקנים עם קבלות, וכל שיש להם להציע זה הימורים בצורת ארמין פה.

    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
  5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    קודם כל - לשטוטגארט בעיה בעמדת המאמן. עם כל הכבוד לארמין פה - הוא מאמן טוב ונחמד אבל לא מאמן בשביל לבנות קבוצה. הוא מאמן טוב בשביל רוסטוק על מנת להשאיר אותה ליגה. לא מאמן לבנות קבוצה שתחזיר עטרה ליושנה - וזה מה שרוצים וצריכים בשטוטגארט. לחזור לימים של מאבקי צמרת אליפויות ואפילו הופעה לא רעה בליגת האלופות (עם מאגאת ולאם). אני לא רואה את ארמין פה בונה משהו. קבוצה כמו שטוטגארט צריכה לבנות על כמה שחקנים יציבים וותיקים (מיירה, הילדברנד, סולדו (כשעוד שיחק) ועוד כמה כעמוד שידרה) ולצרף אליהם חברה צעירים. אני לא ממש רואה אותם עושים את זה. בטח לא כשמצרפים את אנטוניו דה סליבה (שחקן ליגה נחמד מאוד אבל לא דמות מובילה) וגם לא המקסיקנים (שאולי הם שחקנים טובים אבל אני לא רואה איך הם מרימים קבוצה - אם כי לגביהם אני לא יכול לחוות דעה, אני לא מכיר אותם מספיק).
    לכן, אולי שטוטגארט תסיים במקום טוב 6 או פחות טוב 8 ומטה, אבל את המטרה של בניית קבוצה אני לא רואה אותם משיגים.



    לגבי גלדבאך - לטעמי הם היו קבוצה בכלל לא רעה שסבלו מהרבה חוסר מזל והם התחזקו בדיוק במקום הכי חשוב - עמדת המאמן. יופ היינקס הוא מאמן טוב שאם יתנו לו שנתיים שלוש וקצת רכש הוא יכול להחזיר אותם לשולי הצמרת ומעלה. כל השחקנים שעזבו אותם הם לא משמעותיים ולעומת זאת הם הביאו חיזוק לא רע. לא ברמות הגבוהות ביותר אבל לא רע ויציב.
     
  6. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,756
    לייקים שהתקבלו:
    3,838
    מין:
    זכר
    מסכים איתך, נראה כאילו בשטוטגרט נבנת קבוצה שהמטרה שלה היא להישאר בליגה.

    בעניין מנשגלדבך. קודם הכי הרשים אותי זה הבאתו של יופ היינקס, מי ששיחק בקבוצה בימים הכי יפים שלה וזכה אימה בארבע אליפויות וגביע אופ"א. מסורת זה דבר נורא חשוב בכדורגל, במיוחד במועדונים שלא יכולים לשפוך כסף ודווקא המהלך הזה לדעתי יהיה זה שיקח את מנשגלדבך לעבר עונה מוצלחת שזה מקום 5-6 לדעתי.
     
  7. אבי ורדר Member

    הצטרף ב:
    ‏24/7/06
    הודעות:
    38
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איך אתם לא קולטים את ארמין פה.....הוא המאמן הכי מתאים לשיטה החדשה בשטוטגארט.
    אותי הכי מעניין לדעת מה חושבת ומה כותבת התקשורת המקומית בשטוטגארט.
    ולא אתרי האינטרנט.אלא העיתונות המודפסת.והפרשנים .כידוע הם יכולים להרוס הכל.
    ועם אין שם שקט.אז גם כריסטוף דאום לא יעזור.ארמין פה בא להכניס שפיות למערכת.
    אל תשכחו לפני ארבע שנים שטוטגארט נשארה מחזור אחרון.
    נכון אחר מגאת הביא אותם לצ'מפינס אבל זה היוצא דופן בשנים האחרונות.
    לא יזור שטוטגארט לא משנה מי על הקווים.לא שווה כרגע מעבר למקום שביעי.
    וגם זה בעונה טובה. תבינו זה לא שיבוא עכשיו היצפלד ויביא להם אליפות או צ'מפיונס.
    חומר השחקנים והרוטציה לא מאפשרת זאת.
    לכן מוטב שתגדירו מה המטרות ואז תבקרו את המאמן.
    ואם המאמן מביא קבוצה לגבול יכולתה ולמיקום המתאים לה הוא לא נכשל......
    וארמין פה יביא את שטוטגארט למקום שביעי.ויכול מאוד להיות שברוב הליגה הוא ידשדש
    בין המקום השישי לשביעי.בשטוטגארט של היום זו הצלחה.
    עוד דבר שמסמל עבודה של מאמן עד כמה הוא מקדם שחקנים צעירים כדוגמת גומס וגטנר.
    והרכש הצעיר היברט.ופרנרונד.לסיכום המשימה בשטוטגארט לא גדולה על ארמין פה.
    תשאלו בסט גאלן השוויצרית
     
  8. אבי ורדר Member

    הצטרף ב:
    ‏24/7/06
    הודעות:
    38
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מנשנגלדבאך לא תסיים מקום חמישי ולא שישי.
    אבל זה נכון שבואו של הייניקס תעשה לה טוב.
    שזה אומר .בלי תחתית ובלי קרבות כרגע זה מספק.
    רק קבוצה אחת רק אחת רק אחת ובעצם שניים יכולות לסכן את הרביעיה
    של באיירן.שאלקה.ברמן.המבורג.
    מדובר בלברקוזן של סקיבה.(נוטים לזלזל אבל היא אגוז קשה קשה יהיה לנצח אותה קשה)
    ודורטמונד שלי נראה תיהיה מצוינת השנה ומבריקה.
    כל השאר לא יגיעו עד למקום שישי כי זה משוריין .אבל תראו לי עוד ליגה באירופה עם מאבק צמוד בין רביעית קבוצות על התואר.בגלל זה אני חולה על הבולי....יאלה כמה מלים אני ישחית שתיפתח כבר העונה.
    הבאתי טלויזיה ליד המחשב מחכה לעונה.שירים ושערים באתר הבונדסליגה שידור ישיר.מה עוד צריך.
    איזה משחק מעניין צפוי ביום שישי הבא אני עם הצהובים לבנים.....צריך לקבות למעידות של באיירן ממחזור ראשון.באירופה אני איתם בליגה נגדם.אולי עם אהיה בעדם בליגה הם יתעוררו באירופה ויעזבו לנו את הליגה.
    יאלה מי מסקר את ורדר.?ובלי ניחוסים.
     
  9. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,756
    לייקים שהתקבלו:
    3,838
    מין:
    זכר
    מסכים איתך שדורטומנד ולברקוזן נראות יותר מרשימות ממנשגלדבך, אבל זה יהיה נפלא לראות את גלדבך מנסה לחזור לימייה היפים אי שם בשנות ה-70 ואין יותר מתאים מיופ היינקס לעשות זאת.
     
  10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    http://www.williswappen.de/1fcnuernberg.Xxx נירנברג

    הצטרפו : תומאס גלאסק ( אייאקס אמסטרדם), מרקו אנגלהארדט ( קייזרסלאוטרן), ג'ושוע קנדי ( דינמו דרזדן), ליאון בנקו ( ורטקס, קרואטיה).

    עזבו : מרקוס דאון (דואיסבורג), פיליפ טשאונר (מינכן 1860), בניימין לנסה ( בוכום), סוון מולר ( קייזרסלאוטרן), לארס מולר (אוגסבורג), סטפאן קיסלינג (באייר לברקוזן), מריו צ'נטולופי (באזל, שוויץ), אדל צ'דלי ( עדיין לא ידוע).

    מה היה לנו בעונה האחרונה : עד לבואו של המשיח האנס מאייר שועל הקרבות הוותיק נחשבה נירנברג ליורדת בטוחה, כל זאת כבר אחרי 14 משחקים בלבד!
    לא רק ש8 נק' הפרידו בינה לבין חוף המבטחים אלא שנירנברג תחת וולפגנג וולף נראתה כקבוצה כבוייה שכבר השלימה עם הירידה שלה לליגת המשנה. נק' המפנה כעבור הגיע עם מינויו של האנס מאייר הוותיק, שלפני שנתיים עוד הציל את הרטה ברלין מנשירה לבונדסליגה 2. זה לקח שבועיים לקבוצה להתרגל למאייר, אבל מאז המחזור ה 16 נירנברג נהפכה לאחת הקבוצות הטובות בליגה, בסופו של עניין לא רק ש 5 מחזורים לסוף נירנברג הבטיחה את הישארותה בליגה אלא שהיא הדהימה וסיימה במקום ה 10 המכובד, מיקומה הגבוה ביותר של נירנברג בשנים האחרונות!

    העונה החדשה : בניגוד לשנים האחרונות הפעם נירנברג לא מועמדת לירידה, לא רק היכולת הפנומנלית של האנס מאייר שהחזיר את הקבוצה ממוות קליני משדר אופטימיות בארץ הפרנקים, אלא גם חוד הסלובקי האימתני שנירנברג תציג העונה.
    בראש ובראשונה רוברט וויטק, הסלובקי הנהדר שפורח תחת מאייר היה מבוקש בכל אירופה ובבונדסליגה, אבל החליט להישאר תחת מורו ורבו האנס מאייר שהחזיר אותו מקבוצת המילואים של נירנברג עד כדי רמה של סטאר בליגה. לצידו מצפה כל נירנברג לשובו של הפנומן מארק מינטל שהיה פצוע לאורך כל העונה שעברה . בתסריט אופטימי ועונה נטולת פציעות חולמים בנירנברג על שיכפול של העונה לפני שנתיים אז סיים מינטל עם 25 שערים וזכה בתואר מלך השערים. נירנברג התחזקה עם גלאסק הצ'כי הוותיק בעמדת הקישור שגם אנגלהארדט שחקן נבחרת גרמניה הצעירה לשעבר שינסה לשכוח את העונה האחרונה יכול להוות חלק משמעותי בפאזל של מאייר.

    http://mediadb.kicker.de/news/1000/1150/12000/artikel/560709/tomas_zoom79_crop_400x300_400x300+25+46.Xxx
    האנס מאייר בונה על הרכש החדש שלו תומאס גלאסק, הוא יהיה " המנוע" של הקישור שלנו, כך מאייר

    השחקן המשמעותי : בד"כ הייתי בחור במאמן האנס מאייר, הוא האיש שעומד ועמוד סביב כל הצלחה של הפרנקים.
    אבל מאחר ואנו בוחרים שחקן , הבחירה תהיה במארק מינטל,

    http://eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/ng/sp/dpa/20060710/12/3092407630.Xxx
    כל נירנברג מקווה שהוא יהיה בריא

    בחירה מוזרה משהו, שכן מינטל היה פצוע לכל אורך העונה האחרונה, אבל מינטל בריא יכול לסחוב את נירנברג כמעט לבד על גבו בדיוק כמו שהוא הוכיח לפני שנתיים. התיאום שלו עם עמיתו הסלובקי וויטק יכול להוות בעיה לכל הגנה בבונדסליגה.

    המטרה : כמובן לא להתקרב בכלל קו האדום, ואם אפשר לשפר את המיקום של העונה הנוכחית.
    בנירנברג יודעים שכיום להשתלב בעשרייה הפותחת היא לא משימה קלה, ולכן הקולות בפרנקן לנד נשמעים מאופקים משהו. כמו שמאייר אמר לאחרונה " לחלום אפשר תמיד, במיוחד שמשהו יושב לידך ומספר לך סיפור קסום...".

    ניתוח מקצועי של אייסוקר : נירנברג יכולה וצריכה להשתלב באמצע הטבלה, הקאדר שנבנה לנו מאפשר להאנס מאייר מגוון של אופציות מעניינות שיכול להפתיע את היריב.
    ההגנה היא עקב האכילס של הפרנקים, אם גלאסק הצ'כי יצליח לשחזר את ימיו היפים מאייאקס ולקחת את הקומנדו ההגנתי על כתפיו יכולה נירנברג להיות אחת מהפתעות העונה בליגה.
    סיבה גדולה לאופטימיות חייבת להיות האנס מאייר, כל סופרלטיב שיורעף עליו עדיין לא יספיק כדי לאמוד את גדולתו. איתו נירנברג היא קבוצה הרבה יותר טובה מאשר בלעדיו, וזאתי עובדה!

    http://www.faz.net/m/{22202298-3B64-4256-8FA7-3483A0F9ECE0}picture.Xxx
    האיש והאגדה, האנס מאייר איתו נירנברג יכולה לחלום

    תודה רבה ללירן רוזנר
     
  11. אבי ורדר Member

    הצטרף ב:
    ‏24/7/06
    הודעות:
    38
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא ראיתי את מאייר עושה גדולות ונצורות במנשנגלדבאך.
    ואם זאת אני מסכים שהוא מתאים לנירנברג כמו כפפה.
    אם הכל ידבק לנירנברג עשיריה ראשונה
    ואם לא קרבות תחתית.....מיינץ עדיין עדיפה.
     
  12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    גם אני חושב שנירנברג עומדים בפני בעיה במשבצת החלוץ שנדד ללברקוזן. לא כל כך בקלות ממלאים את החסר בכמות השערים שקיסלינג נתן למועדון, וזה יכול לקחת את נירנברג כמה מקומות אחורה שמסתכלים על כך מהזווית הזו. אבל מצד שני, מאייר הרשים מאוד כמאמן (הייתי אומר שהוא עשה את קסלינג כזה טוב, ובעונה הקרובה תספק לנו תשובות במדי לברקוזן) עם ההתנהלות של הקבוצה בהתקפה בעיקר. אין סיבה שנירנברג לא ימשיכו להתפתח לפי חזונו של מאייר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏31/7/06
  13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    אורי אתה טועה ידידי.
    במקום טיפרט הביאה את שטוטגארט את הכישרון הבא בכדורגל הגרמני רוברטו הילברט מגרוייטר פורת, בעונה שעברה הוא בישל 11 שערים וכבש חמישה (אתם עוד תשמעו על הילד הזה, מבטיח), במקומו של הינקל היגע שחקן נבחרת מקסיקו ריקרדו אוסריו ויש גם את אנדראס בק עוד כישרון ענק תוצר מחלקת הנוער של שטוטגארט.

    ובמקומו של סולדו היגע הרכש הכי טוב של שטוטגארט עד עתה פאבלו פרדו גם הוא שחקן נבחרת מקסיקו שבנוסף מיירה יכול לשחק בעמה הזאת. שטוטגארט לא נחלשה, זה בטוח.

    אבי שאלת מה אומריםנ בשטוטגארט על ארמין פה,
    אם כן, לא בוניםפ הרים ועבעות עליו בשוטוטגארט, העונה הזאת תתחיל טוב הוא יקבל אשראי יוכל להישאר ולא דאום מחכה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    בשטוטגארט עדיין לא יודעים איך לאכול את ארמין פה, מצד אחד הוא הבטיח סגנון התקפי שלא הביא לנו שופ תועלת בעונה שעברה מצד שני לא בטוח שהוא יכול לביא למגרש את דרכי החשיבה שלו.
    מה שהיה חסר בעיקר בעונה שעברה היה לראות את טביעת הצבע שלו במערך של שטוטגאראט.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/8/06
  14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    http://www.williswappen.de/hamburgersv.Xxx המבורג

    הצטרפו : חוזה פאולו גררו (באיירן מינכן), וינסנט קומפאני (אנדרכלכט), בסרט ברישה (קבוצת הורנס) , בואבקר סאנוגו ( קייזרסלאוטרן).

    עזבו: איילטון (בשיקטש), סרגיי ברבארז (באייר לברקוזן), דניאל ואן בוייטן ( באיירן מינכן), סטפאן ביינליש (הנזה רוסטוק), נהאירו קטהארה ( פרנקפורט).

    מה היה לנו בעונה האחרונה: עונה חלומית להמבורג שמסתיימת אומנם בלי תואר רשמי, אבל המבורג היא ללא שום ספק הפתעת העונה בבונדסליגה. מבחינת איכות הקאדר גם אחרון האופטימסיטים בהמבורג לא האמין שהמבורג תרוץ לאליפות. כמובן שהצירוף של ואן דר ווארט יצר אופריה גדולה בהמבורג, אבל הקבוצה המשיכה להישען על שחקנים בינונים כמו ביינליש, טקהארה וכו. לזכותו של תומאס דול ירשם שהוא הצליח לבנות קבוצה לוחמת עם מטרה ברורה להצליח. מי הכיר לפני שנה את אטובה הקמרוני שהרקיד את המבורג? מי חשב שרפאל וויקי הוא לא עוד סתם קשר? וכמובן עוד דוגמאות כמו, כמו ההסתה של מהדביקיה האירני לעמדת המגן הימני, מי האמין שברבראז בגילו המופלג יכול להרים את המבורג עד לשמיים? ה AOL ארינה המדהים נתן לנו הנאה מושלמת בעונה הקודמת, משחקים טובים אווירה נהדרת וקבוצה נפלאה. לזכות המבורג ירשם שהיא לקבוצה היחידה שניצחה את באיירן מינכן פעמיים העונה!
    הרבה כעבור נרשם לזכות המאמן דול, שלא בחינם זכה בתואר מאמן השנה של הבודנסליגה.
    סיום העונה היא מאכזב משהו מבחינת המבורג שאיבדה את הסגנות לברמן, בעימות ישיר איתה במחזור הסיום של העונה בביתה.

    העונה החדשה: המבורג ספגה מכה קשה עם עזיבתם של שני שחקני המפתח ברבארז והקפטן ואן בוייטן, במקומם אומנם הגיעו שני שחקנים מאד מוכשרים אבל בלי ניסיון. למרות זאת בהמבורג מאמנים שאפשר לשחזר את היכולת ואת המקים מהעונה שעברה. קומאפני הבלגי הצעיר נחשב כבר שנים לאחד הכישרונות העולים בכדורגל העולמי, למרות שהוא עדיין לא הצליח להוכיח שהוא באמת בדרך לשם, פאולו גררו הראה ניצוצות של שחקן מצויין, אבל בסיכומו של עניין בבאיירן הוא לא היה מעבר לג'וקר.
    בהמבורג עוד לוטשים עיניים לכיוון השוק, ששמו של חאבייר סביולה עולה בעיר הנמל הצפונית, נכון לרגע זה לצד גררו יצטרף בקרוב גם בואבקר סאנוגו החוף שנהבי מקייזרסלואטרן.
    העונה הרבה יהיה מוטל על כתפיה של המבורג, היא כבר לא אנדרדוג אלא קבוצה שכולם מסמנים אותה מלכתחילה. גם בצ'מפיונס ליג וגם בבונדסליגה תצטרך המבורג להוכיח שהעונה שעברה לא היתה מקרה יוצא דופן. לרשותו של המאמן דול תעמוד קבוצה צעירה, בולארוז יחבור לקומפאני במרכז ההגנה, אטובה הקמרוני כבר הוכיח שהוא מגן נהדר, עונה חשובה גם לרפאל וויקי השווצרי ומהדביקיה האירני שבתור "הוותיקים" הם ייצטרכו להוסיף מניסיונם העשיר לקבוצה הצעירה. לצד רפאל ואן דו ווארט המנהיג ילהטטו דוויד ירולים הצ'כי, נייג'ל דה יונג ההולנדי ופיוטר טרוכובסקי המוכשר. בהתקפה בניימין לאות וגררו ינסו לתרגם את היכולת של הקישור האטרקטיבי של המבורג לשערים.

    http://www.hsv.de/typo3temp/4b99ad70f4.Xxx
    אטובה, ימשיך להרקיד את ה AOL ארינה?

    השחקן המשמעותי : רפאל ואן דר ווארט

    http://www.hsv.de/uploads/RTEmagicC_m_Vaart_por_scharf.Xxx.Xxx
    רגליי הזכוכית או המתכת? הרבה תלוי בשאלה הזאת

    המאסטרו של המבורג , והשחקן הכל יכול במרכזה הקישור של המבורג, בעונה שעברה שהוא לא היה פצוע הוא הוביל את המבורג לתצוגות מרשימות, חסרונו בגלל פציעותיו התכופות הורגש במשחקה של המבורג. להמבורג ברור, רפאל איתן פירושו עונה טובה, אבל על "רגלי הזכוכית" שלו כבר דובר בלי סוף, האם העונה סוף סוף יצליח רפאל להשאיר את הפציעות בצד?

    מטרה : שמינית גמר ליגת האלופות וכמובן להיות חלק ברור משלישיית הצמרת של הבונדסליגה.

    ניתוח מקצועי של אייסוקר: ההבדל בין החלום למציאות יכול לפעמים להיות פטאלי, להמבורג יש כישרון ופוטנצייאל על זה אין וויכוח, אבל העבר הוכיח שקבוצה כמו המבורג תתקשה לשמור על אחידות לאורך זמן. במיוחד העונה, מבט ליריבות מלמד שדורטמונד, שאלקה, לברקוזן ושטוטגארט התחזקו, ברמן ובאיירן גםפ ככה יהיו בטופ. שיחזור המקום השלישי הולך להיות משימה קשה, קשה מאד אפילו. הרבה תלוי ביכולותו של המאמן תומאס דול לשלוף עוד שפנים מהכובע וברגליים של ואן דר ווארט. ליגת האלופות תשאב המון כח מהמבורג , מה שיכול לגרום לבעיות בליגה. לנו אישית קשה להאמין שגם השנה המבוג תהיה בין ה 3 הטובות בליגה, לא רק בגלל שהסגל לא מספיק רחב, אלא בגלל שהרבה תלוי ביכולת האינדיבידואלית של שחקן, שלא ברור כמה משחקים בכלל יכול לשחק בלי להיפצע.

    http://www.hsv.de/uploads/RTEmagicC_m_Thomas_Doll.Xxx.Xxx
    תומאס דול, מאמן העונה ינסה להצדיק את הצואר ולהוליך את המבורג שלו להצלחה בכל הזירות
     
  15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    אני לא בטוח שנירנברג כל כך נחלשו מעזיבתו של קיסלינג (שחקן שאני מאוד אוהב ורציתי לראות אצלנו בבאיירן). עדיין יש להם את רוברט ויטק ומינטל שמבקיעים בצרורות. אל תשכחו שמינטל היה פצוע כמעט כל העונה שעברה והוא היה מלך השערים בעונה הקודמת. יש להם גם את סאנקו הרוסי שמאוד מאוד התרשמתי ממנו. אם ההגנה שלהם תהיה יציבה הם לא יצטרכו להאבק בתחתית. יש להם גם מאמן מצויין.


    לגבי המבורג - מצטער, אבל אני לא יכול להצטרף לחגיגה. אני די פסימי לגביהם. לדעתי יש להם מאמן לא טוב. ההתקפה שלהם לא מספיק טובה. בני לאות' מצויין אבל לא מספיק לוהביל קבוצה. גררו הוא נחמד ולא יותר וסאנגו זה סתם בזבוז כסף שבמקומו יכלו לשלב שחקן צעיר. הקישור לא יציב (במיוחד לאור העובדה שמר ואן דר וארט מבלה יותר על הספסל מאשר על המגרש). לדעתי הם לא ברביעיה המובילה בגרמניה (דורטמונד במקומם. אני גם לא מתלהב מהקבוצה של סקיבה ומסקיבה בעצמו) ואני חושש שהם גם לא יעלו לשלב הבתים בליגת האלופות (הלוואי ואתבדה).