פרוייקט עונת המלפפונים קיץ 2009

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י johnnie walker, ‏5/6/09.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אחח עמי, לפעמים אני חושב שאתה מנסה לשכנע את עצמך...

שתי דברים:
    1. לא יודע מאיפה הבאת את מה שהבאת, אבל הכל עדיין פתוח, הוא עדיין לא דחה את ההצעה. הדבר היחידי שכרגע זה הבעיה שהוא רוצה סעיף שיחרור שמדבר על זמן שמתאים לו ועל סכום מסויים.
    שבוע הבא הוא לפי התחזיות יוצג בשטוטגארט.
    וכל זה לא אומר שהסעיף הזה לא יכול להכשיל את העיסקה ואתה יודע מה, אין פה בכלל בעיה.

2. הונטלאר צריך לחשוב על המונדיאל (ולא רק בגלל שאני רוצה לראות אותו בשטוטגארט, זה תקף גם לסביליה או לטוטנהאם או לפיורנטינה או איך שלא קוראים להן). הוא צריך לשחק כדי להיות בהרכב הראשון, כמו שאמרת הוא לא ילד ומונדיאל יש פעם ב 4 שנים.
    ואני לא רואה שום הפסד במהלך הזה, שנתיים בגרמניה ואולי אף פחות ובמידה והוא באמת יהיה גדול כמו שאתה חושב הוא יעזוב למקום שהוא יהיה בו באמת כינור ראשון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/7/09
  2. riquelme1 Member

מ'אס' ו'המארקה' שטענו שכרגע הונטלאר דחה את ההצעה של שטוטגארט, שכנראה תתעקש על השחקן.

מעבר לשטוטגארט תיהיה ירידה להולנדי, שטטגארט היא באיירן מינכן, הי אפילו לא ברמן, היא קבוצה נחמדה שהשאיפות שלה הם אפילו לא אליפות גרמניה, אלא לתפוס את 1-3 המקומות המובילים לליגת האלופות ולעבור את שלב הבתים(משהו שהיא לא עשתה מעולם), לדעתי חלוץ ברמה של הונטלאר(שעדיין צריך להוכיח את עצמו, זה קטן עליו.

הוא יכול לתפוס מקום בהרכב גם בקבוצות כמו באיירן, מילאן וכו'.

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

עמי, מריאל מדריד מעבר לכל קבוצה כמעט הוא ירידה, לפחות על זה אנחנו יכולים להסכים?

וכמו שאמרתי, אני לא אבכה אם הוא לא יגיע, אבל לדעתי זה יהיה טוב בשבילו אחרי הבלאגן של מדריד.

וד"א הכל עדיין במו"מ...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/7/09
  4. Bujuga Member

קראתי באיזה אתר שהונטלאר דחה את הצעת שטוטגרט, כנראה שהבן אדם בונה על יונייטד, טעות מבחינתו.

ואילו מסוט אוזיל מבוקש ע"י אסטון וילה תמורת 14 מיליון יורו, טוב אחרי המשחק בגמר היורו לצעירות, טיפש מי שנשאר אדיש ליכולת שלו, אבל לדעתי זו תהיה טעות מבחינתו לעזוב בעונה שבה הוא יכול להנהיג את ברמן אחרי עזיבת דייגו. נחכה ונראה אם זה יצא לפועל, קשה לי להאמין שברמן למרות הכסף תוותר גם עליו וגם על דייגו באותו קיץ.

5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: לפי הבילד גם עניין המשכורת של הונטאלר סוכמה ורק מחכים ל"כן" הסופי של הבחור. http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bun...h-ja-sagen.html

:aa1: כריסטיאן שולץ טוען שהמבורג מעוניינת בו. http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bun...ge-vom-hsv.html

:aa1: מי שהיה מועמד ראשי לתואר מלך השערים ולא שיחק בכל הסיבוב השני, איביסביץ', חוזר להבקיע.

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/09
  6. Bujuga Member

שטוטגראט מכינה תחליף למקרה שעסקת הונטלאר באמת תיכשל, ואגנר לאב, חלוצה של צסק"א.
    בשבילו אני חושב שהוא צריך להתקדם לליגה כזו בשביל להוכיח את יכולתו ברמות הגבוהות יותר.

7. המבין Member

הונטלאר מסרב עפ"י הדיווחים להצעה של שטוטגארט של 3.7 מיליון יורו בעונה (שכר זהה למה שהוא משתכר במדריד) כי הוא רוצה לשחק במועדון גדול (מנצ'סטר יונייטד לדוגמא) וגם רומא החליטה שהיא מעוניינת בו וזה עוד קלף מיקוח עבורו. ובקשר ל"תחליף" ששטוטגרט מכינה להוטלאר אז לאב ממש לא ברמה של הונטלאר שיכול להחליף את גומז - לאב פשוט לא יכול להחליף את גומז ומי שאולי כן יכול ממדריד הוא אולי נגרדו שהוא שחקן בעל פוטנציאל עצום והמחיר שלו הוא בערך 18-20 מיליון יורו (כמו הונטלאר)

8. Bujuga Member

אחרי שנפרדה מפדריקו (בילפלד) ואולי גם מפריי, גם נבן סובוטיץ' המצוין מבוקש ע"י ענקיות היבשת, והשאלה אם דורטמונד תוכל לעמוד אם תגיד הצעה של 10-12 מיליון יורו כמו שמדברות השמועות. המעוניינות: ארסנל, צ'לסי ומנצ'סטר סיטי.
    אישית מקווה שנבן ישאר עוד עונה בבונדסליגה ואולי אז יתפתח לכיוון חדש...

9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש דיבורים על חזרה של ואן דר וארט להמבורג. מצד אחד אני מקווה שהם לא יהיו טפשים להחזיר אותו. מצד שני דווקא אולי כן, כי אז יש סיכוי טוב שטרוכו לא ירצה להישאר ואולי יחזור הביתה.

10. דנידין Member

לא מבין למה הוא עזב מתלכתחילה. החמדנות הזאת של אנשים הורגת אותי. הוא היה מלך בהמבורג, כבר על הסף להיות סמל, נתנו לו קפטן וכתבו שירים על שמו. הוא עזב והכאיב לכולם. הוא לא ידע הטמבל שהסיכויים שלו להיות "מישהו" במדריד קלושים? מה היה לו רע בעצם בהמבורג? הוא נהנה מכל רגע שם וההוכחה לשמחת חיים במשחק שלו הייתה שהוא פשוט היה טוב, תמיד. לא ירד לו החשק אפילו לרגע בכל שנותניו בהמבורג. והנה, עכשיו הוא מבין את זה ופוזל חזרה. אוי החמדות של אנשים, אוי אוי...

11. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסופו של דבר אני מבין את המהלך שביצע ואן דאר וארט שעזב את המבורג לריאל מדריד. עם כל הכבוד להמבורג, ריאל מועדון שאפתן הרבה יותר והאתגר שציפה לו היה הרבה יותר גדול. זה היה לו ברור שהוא לא יקבל אוטומטית מקום בהרכב הראשון והוא יצטרך להילחם על מקום בהרכב מה שעוד יותר הגדיל את השאפתנות והמוטיבציה של ההולנדי. תוסיף לזה המון המון חוסר מזל שהיה לו בהמבורג(פציעות, חילופי מאמנים, סגל לא יציב ובכלל בתקופתו של ואן דאר וארט המבורג מאוד התקשתה לשמור על יציבות על כר הדשא) ותקבל את הרצון להיות "מישהו" בריאל מדריד.

12. דנידין Member

אז למה הוא פוזל חזרה? למה הוא לא ממשיך להיות "שאפתן"? למה שלא ינסה להלחם על מקום בהרכב או יחפש מועדון גדול יותר מהמבורג לעבור אליו? אני יגיד לך למה, כי מסתבר שהשאפתנות הזאת היא לא תמיד הדרך הנכונה לראות את הדברים. לפעמיים במועדון שלך ואיפה שאתה מאושר, זה המקום הכי טוב בשבילך ושם אתה תשחק הכי טוב. הוא לא הראשון ולא האחרון שמודים בזה וחווים את זה (תראה את פודולסקי, הוא יכול לשחק בקבוצות צמרת אבל מעדיף להנות מהכדורגל במועדון הבית שלו). הדברים הם לא כמו שהם תמיד נראים לך וכסף או אתגר לא תמיד שווים את זה, להפך, אלו יכולים לדכא אותך ולגמור לך קריירה בלי שנהנת גם מהכדורגל, שזה העיקר!

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש לא. הוא היה בטוח שהוא הולך להיות הסטאר של ריאל ושכולם ירקדו לחליל שלו (כמו שאבא שלי ז"ל היה אומר).
    מין טיפוס כזה. רק חבל שהוא לא הסתכל על המציאות לראות שאפילו את המבורג הוא לא הוביל לשום מקום.

14. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשמועדון בסדר גודל של ריאל מדריד מחליט להביא את קאקא, כ. רונאלדו וכנראה גם ריברי זו דרך יפה להראות להולנדי את הדרך הביתה. במצב כזה קשה מאוד להיות שאפתן.

אתה באמת מאמין שואן דאר וארט היה כל כך מאושר בהמבורג? קבוצה חסרת יציבות, שלא הגיעה לשום הישגים משמעותיים והוא סבל קשות מפציעות בשנים ששיחק אצלה.

אתה באמת חושב שפודולסקי עשה צעד נכון שחזר לקלן? במקום להתפתח כשחקן(ויש לו את הפוטנציאל להתפתח כשחקן)? מה גם שואן דאר וארט לא שחקן בית בהמבורג ושוב פעם ההנאה שם הייתה מאוד מוגבלת עבורו.

15. דנידין Member

א. ואן דר ווארט אמר בפה מלא לא פעם ולא פעמיים כמה שהוא מאושר בהמבורג. לא סתם הוא שיחק שם זמן רב.
    ב. כן, המהלך של פודולסקי הוא מהלך נכון בשבילו, ואני מתמקד ב"בשבילו", לא בשבילך. הוא עשה מה שטוב לו ולא זרק על הלחץ התקשורתי ששולח אותו למצוא אתגרים ושטיפות מוח מסוג זה בהם גם אתה לוקה. הבחור פשוט רוצה לשחק כדורגל, כמו פעם, בצורה הטהורה של הדבר. הלוואי שכולם ילמדו ממנו ונחזור לראות כדורגל מאהבה ולא מדולרים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/09