אם נעשה מתמטיקה נבין שיש פה המון הגיון. את החשבון אני מוכן לעשות איתך רק במידה ומשהו באמת יצא מכל הסיפור הזה. כרגע אני די מתקשה להאמין. ורק כדי לתת לך פריוויו: דמבה בה (WHO?!) במידה והוא יעבור את המכשול הרפואי (שכרגע מפיל את העיסקה) יעלה 15 מיליון יורו .... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
שטוטגארט חייבת חלוץ בעל שם כמחליף לגומז, נראה לי שהונטלאר עונה על הצורך, מה גם שהוא מתאים מנטלית לליגה הגרמנית ויכול להיות סקורר אדיר שם.
כשאתה אומר מתאים מנטלית,אתה מתכוון למוסר העבודה והאגרסיביות הגבוה שבו? או שמא יש תכונות אחרות שעוזרות לשחקן להשתלב בבונדסליגה?
מנטלית זה להסתגל לליגה גרמנית, נכון הרמה אחרת מהולנד לגמרי, אבל המנטליות של האנשים בגמרניה והולנד דיי דומה, מזג האוויר, השפה, נכון מדריד מציעה הכל, אבל עדיין לדעתי הליגה הזו מתאימה להונטלאר כמו כפפה ליד, בטח לצורך שידרוג הקריירה שלו, יכבוש כמות יפה של שערים בשביל שטוטגארט ואז יצא ליונייטד או כל מועדון פאר אחר באירופה, כי הוא בהחלט שחקן אדיר.
ברוך הבא לפורום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אין ספק בכלל שמעבר של הונטאלר לגרמניה חלק בהרבה ממעבר לספרד. זה עניין תרבותי וזה גם יורגש על המגרש. הוא יצליח בשטוטגארט כי יש אולי שיגידו שהוא גדול על מועדון כמו שטוטגארט וזה אפילו די מפתיע שהוא מכל המקומות הגיע דווקא לשם. אולי בעצם המומחים לא רואים בו עילוי גדול ולא היה עניין גדול של אף מועדון אחר ולכן הוא נחת איפה שהוא נחת. זה נראה שמילאן רצו אותו כשחקן ספסל ולא באמת ניסו להלחם עליו וכך גם לגבי שאר המועדונים הגדולים.
המעבר של הונטלאר עדיין לא קיבל אישור רשמי, וכל היום דווקא ראיתי כתבות שמקשרות אותו ליונייטד, ככה שלא הייתי ממהר לסכם את העניין. מקווה בשבילו שיחתום בשטוטגרט.
ואו, עם שטוטגארט באמת תשכיל להחתימו, אני אגיד שזאת אחת הרכישות הטובות שנעשו בגרמניה, בטוח שזה חילוף ראוי לגומז.
מצטער לאכזב אותכם, אבל הונטלאר דחה את ההצעה לעבור לשטוטגארט מכיוון שהשכר שהם מציעים נמוך מיידי(2M), בעוד בריאל מדריד הוא מרוויח כפול מהסכום הזה, כנראה שהשוואבים לא יכולים לעמוד במחיר הזה.
אני לא מבין את השחקנים האלה שמבקשים עוד כסף כאשר המשכורת שלהם גם ככה מנופחת. שחקן מקבל אוטו צמוד,לפעמים גם נהג וכמובן שהקבוצה עוזרת לו גם לגבי הדיור. מעבר לזה הוא מקבל משכורת,אז בספרד הוא יקנה טלוויזיה 52 אינץ' ובגרמניה 42 אינץ'. מה זה כזה משנה? שלא נדבר על איכות החיים שיש בגרמניה לעומת ספרד...
מי אמר שאיכות החיים בגרמניה טובה יותר ספרד, עם איכות החיים בספרד היה נמוך רונאלדו וקאקא לא היו מגיעים לריאל? הונאטלר מקבל כרגע 4 מיליון יורו, אולי זה סכום מופרך, אבל הוא לא ירצה לרדת הרבה מעבר מהסכום הזה, 2 מיליון יורו לעונה לא ישכנע אותו לבוא. גם ככה שטוטגארט היא לא קבוצה לרמה שלו, נאמר את האמת הונטלאר יכול ללכת לקבוצות הרבה יותר גדולות וטובות(מילאן שמעונינת, מנצ'סטר וכו'). יש פה דיון שמסכם אתזה יפה, הליגה הגרמנית היא ליגת מעבר לשלוש הליגות הגדולות, הונטלאר כבר לא ילד ולא צריך את המעבר הזה, הוא יכול למצוא בכיף קבוצה בליגה בחירה יותר ובקבוצה טובה יותר.