בכל קורס עושים שיעורי בית, בתדירות הרבה יותר תכופה מאשר מבבית הספר, מה שמלכתחילה גורם לנפילת מתח שמתבטאת באי הכנת שיעורי בית. גם לי זה היה, ואני משלם עליה בימים האלה בכך שאני מבוקר עד ערב לומד. כל קורס שתעשה ולא תכין שיעורי בית יהיה לא יעיל (או לכל הפחות- פחות יעיל) לכן שנס מותניים ותתחיל ללמוד! אל תצפה לציונים בינוניים. חבל על הכסף של הקורס והמבחן, לא?
אני למדתי בלחמן. מצטער שבכלל נרשמתי לקורס הזה מכיוון שאם אני יוכל להגדיר את מכלול הלמידה שלי במהלך הקורס באחוזים זה יהיה 60-50% ממה שאפשר להפיק מהקורס עצמו. אבל זה לא בגלל שהקורס היה רע, אלא בגלל שאננות שלי נטו. התחלתי טוב את הקורס עם למידה אינטנסיבית וככל שהזמן עבר, כך איבדתי את הכיוון ויצרתי לי פערים גדולים של ש.ב. אבל בסדר, נקווה להוציא את ה600-650 שיספיק לי להתקבל לפקולטה הרצויה באוניברסיטה. אני פותר סימולציות, לומד וחוזר על אוצר מילים ועושה חזרה מקיפה על רוב השיעורים בספר השיעורים. לדעתי, זה מספיק, מה גם שאין יותר מידי זמן.
יום רביעי בשעה 14:30 בעפולה, פעם שלישית ואני מקווה שתהיה האחרונה. לצערי הרב לא למדתי מספיק, אבל זה גם ככה היה בפעם הקודמת, בהצלחה לכולם!
כמה קיבלת בפעמיים הקודמות? אם יש למישהו טיפ איך לשבת וללמוד מילים בלי שתחפש כל תירוץ אפשרי להפסיק אחרי 10 דקות, שירשום כאן, אני משתגע!
הפעם הראשונה הייתה במועד 12/08 כיתב י"ב , ההורים לחצו עליי לעשות, לכן עשיתי את זה ללא הכנה וקיבלתי 577. הפעם השנייה הייתה ב4/09, עשיתי קורס מכיוון שהייתי עובד ולא היה לי זמן ללמוד לבד בבית, קיבלתי 694. * לגבי המילים, האמת אין לי טיפ מיוחד, כי אף פעם לא ישבתי ללמוד מילים, אבל כמעט כל מילה שאני שומע בקורס לא עוזבת את הראש שלי לפחות עד המבחן, ולשמחתי המדריך שלנו כל הזמן נותן לנו מילים שחוזרות על עצמן פעם אחרי פעם.
כמה אתה צריך? והמון בהצלחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אני מכוון למשהו כמו 690-710 ואני אהיה הבנאדם הכי מאושר בעולם אם זה יקרה, מקווה שהסימולציות לא משקרות והמבחן אותו הדבר :/