פנטזי פוטבול 2010

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Hakeem Nicks, ‏15/7/10.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

רציני לחלוטין עבור המשתמש שלא בטוח ב-QB שפתח 2 משחקים בקריירה שלו ומאמין שפלאקו הולך לתת breakout year ביחד עם הכלים ההתקפיים שהוא קיבל. זה שיש לי עוד 3 רסיברים שמסוגלים לבסס את עצמם כאופציות משניות איכותיות לרודי ווייט הפכו את ההחלטה לקלה יותר.

2. KirkH Member

אשכרה היית צריך עוד דברים שיהפכו את ההחלטה לקלה?!

האקים ניקס הוא בדרג השלישי אם לא הרביעי של הריסיברים בליגה, יש היום בפרי אייג'נסי שחקנים שלא נופלים ממנו - פלאקו עלה על הלוחות בכל ליגת פאנטזי מקסימום כבחירת סיבוב רביעי בדראפט מה שאומר שהוא QB פותח מיועד בפאנטזי העונה..

תוסיף לזה את העובדה היותר משמעותית שמי שמחליף את אותו ג'י איי ג'ו בקבוצה שרצה להביא את האקים ניקס במקומו הוא לא בדיוק טום בריידי ואפילו לא ביג בן אלא לא אחר מאשר מאת'יו סטאפורד.

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/10
  3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת אחד הטריידים ההזויים... אבל מה איכפת לך אליאור, הרווחת ובגדול.

זה מתחיל, איזה תענוג, ואיזה דילמות קשות יש לי כבר על השבוע הראשון. נתנו לראנינג באק ה-stud שלי מייקל טרנר את המשחק הכי קשה שראנינג באק יכול לבקש, משחק חוץ בפיטסבורג, מה שגורם לי ללבטים מסוימים בקשר לעמדת הראנינג באק. נכון לעכשיו אני עדיין נוטה לפתוח איתו למרות המצ'אפ הקשה, כי מייקל טרנר זה לא שחקן שאפשר להוריד לספסל, נראה אם אני אחשוב ככה גם מחר אחרי הצהריים.

4. KirkH Member

כמו שההגנה שלנו נראתה בעונה שעברה, בכלל לא בטוח שרק החזרה של טרוי האליל תספיק.

מה גם שאנחנו עם רוקי בעמדת הסנטר (פעם ראשונה מאז שנות השישים שרוקי עולה למשחק פתיחה בחוליית ההגנה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) - טרנר אולי לא ייתן את משחק חייו בדרך ל-150 יארד ושלוש חגיגות באנדזון, אבל עד שיוכח אחרת, פיטסבורג היא כבר מזמן לא הסיוט של הראנינג בקס בליגה.

5. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגלל זה קל יותר להוציא לפועל טריידים כאלה לפני שהעונה מתחילה. כל אחד והסרטים שלו. אחד בטוח שסטאפורד הוא גיבוי טוב ובדרך לתת עונה פריצה, אחר בדיוק את ההפך. לגיטימי.

כרגע כל טרייד שעושים נראה על הנייר כגאונות או כביזיון ועד שהסנאפ הראשון לא ייצא לא נוכל לדעת את התוצאות שלו.

ולא נסחפת בכלל בקשר לניקס... הבן אדם הוא הרסיבר השני בג'איינטס וה-deep threat היחיד בקבוצה, במה הוא שונה ממייק וואלאס נניח?

6. KirkH Member

הוא לא שונה ממייק וואלאס ברמת העיקרון - זה כל העניין. שנייהם דורגו באזור השלושים ברשימות הריסיברים. שנייהם ייתנו משחקים טובים מאוד אבל אף אחד מהם לא מספיק יציב כדי לקבל מקום של קבע כריסיבר שני בקבוצת פאנטזי. לפחות לא אחת מוצלחת.

פאלקו שווה את שניהם ביחד כשמדובר בפאנטזי שעדיין מבוסס ברובו על הישגי קווטרבקים.

7. Pipe Member

אליאור, סחטיין. ניצלת נאיביות של האקים ניקס ושדרגת את הקבוצה שלך בגדול. מי שצריך לקבל בראש על הטרייד הזה הוא האקים ניקס שקיבל זימבור אדיר. בהצלחה עם מאת'יו פאקינג סטאפורד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/9/10
  8. Sabonis Member

תקטלו את האקים ניקס (גם המשתמש וגם השחקן) עוד קצת למה לא?

אחרי המשחק ביום חמישי שבו קיבלתי קצת פחות ממה שציפיתי מדרו בריס ולונגוול הבועט (עם קצת איזון מצד ויסנטה שיאנקו) עכשיו ההתלבטויות לפותחים בהמשך המחזור...

כבר החלפתי את סנטנה מוס בריקי וויליאמס שאני מקווה יחרוש את השדה בבאפלו.
    ואני עוד מתלבט אולי להכניס את הייטוור, שלדעתי יתן מספרים יפים בסט. לואיס.

איזה כיף זה הפנטזי!

9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיוט ועוד איזה סיוט, בשלב מסוים רק התפללתי שהריצות של טרנר לא יובילו לאיבודי יארדים. הגנה ענקית.

ובזמן שמייקל טרנר ה"באנקר" לכאורה פותח בהרכב ומביא לי 4.9 נקודות אריאן פוסטר נשאר על הספסל ונותן תצוגת שיא של 44.8 נקודות. צריך לשלול ממני את תעודת האימון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

הפעם אתרי ההמלצות השונים צדקו...

10. KirkH Member

סורי, עם כל הכבוד לפאנטזי פוטבול קאמס פירסט... הייתי חייב לפחות לנסות עם הניחוס ההפוך.

11. Pipe Member

אני פורש מהליגה. לא יכול לראות משחקים כשהמחשבה העיקרית בראש שלי זה "שיט זה פוגע בקבוצה שלי. אז אני אתמוך בקבוצה שאני שונא". במקום להנות לגמרי מNE שוחטת את הבלוף מסינסינטי הייתי מתוסכל שמוס היחיד שלא השתתף בחגיגה ושברגע האחרון הורדתי את רוב גרונקווקסקי לספסל. במשחק של הקאובויז לא יכולתי שלא לחשוב "איך כל היארדים האלה של אוסטין יתנקמו בי בסוף בליגה". זה מחרפן אותי. אני מעדיף להנות מהמשחקים האמיתיים מאשר בפנטאזי שלא תתן לי פרס אמיתי גם אם אני אזכה בה. מצטער על הפרישה, באמת שלא היה לי מושג שאני אכנס לזה בצורה כזו שתעוות לי את חווית הצפייה הנורמאלית.

נ.ב
    אני סתם חרטטן שרוצה לפרוש בשיא אחרי 91 נק' במחזור הראשון כי אחרי תצוגה כזו אפשר רק לרדת...
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.memedepot.com/uploads/0/207_not_sure_if_serious.Xxx

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

WTF שון... אם כבר להיפך, זה מוסיף לך הרבה עניין במשחקים שאלמלא הפנטזי היו חסרי משמעות לגמרי עבורך. אין על לעקוב תוך כסיסת ציפורניים אחרי התוצאה בקליבלנד-טמפה ביי. אבל איך שבא לך... רק מאיפה נמצא מחליף עכשיו? ומה יקרה עם השחקנים שבחרת במידה ותיכנס לליגה קבוצה חדשה? הם יעברו אליה?

תוצאות נמוכות יחסית בליגה שלנו במחזור הראשון, רק שניים עברו את ה-100. אני מאמין שבמחזורים הבאים, אחרי שהתמונה בליגה קצת יותר תתבהר, גם התוצאות יעלו.

14. Sabonis Member

אני מכיר אוהד פאטס שנכנס חזק לענייני הפנטזי השנה, אני אבדוק אולי הוא ירצה לקחת את הקבוצה של שון

15. Sabonis Member

טוב הבחור שלי מוכן להיכנס..

לשלוח לו הזמנה?

או שון, אולי תשנה את דעתך? בסופו של דבר זאת הקבוצה שאתה הרכבת... אני מכיר את התחושה הזאת והיא עוברת אחרי מחזור-שניים כשלוקחים את הדברים בפרופורציות..

אותו דבר היה לי במונדיאל, עשינו קופה גדולה עם איזה 16 חבר'ה במחלקה, ובמקום להינות מהמשחקים הייתי מתבאס על תוצאות.. אבל אחרי המחזור הראשון בבתים זה עבר לי (אולי כי הייתי בתחתית הטבלה אצלנו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx )