פנאתינייקוס אלופת אירופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏20/10/08.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ניקולה. נגד לובליאנה בימי ספאחיה.

2. samoel Member

זה בדיוק מה שטענתי. בראון עם כל הכבוד להיותו שחקן מוכשר ומדופלם, הוא לא הגארד שארויו צריך לידו, למעשה בראון הוא תוספת כוח התקפית אבל אין מי שיסדר לו כי הכל נופל על ארויו עדיין. פיני ישנה את זה, אבל אם בשביל שיקלע שלשות במעבר וירוץ קצת הביאו את מרכוס בראון בכל כך הרבה כסף אני לא חושב שזאת הייתה עסקה הכי נכונה.

3. shlomydavid מנהלים

http://www.euroleague.net/_euroleague/Themes/euroleague/css/images/logo.Xxx

http://www.euroleague.net/_euroleague/Themes/euroleague/css/images/weekgames_title.Xxx - מחזור 7:

יום שלישי:

21:00: אלבה ברלין - פנרבחצ'ה אולקר

יום רביעי:

19:15: צסק"א מוסקבה - פאניונוס
    19:30: ציבונה זאגרב - לה מאן
    20:15: אפס פילזן - ארמאני מילאנו
    21:30: טאו ויטוריה - אולימפיה לובליאנה
    21:45: מלאגה - אולימפיאקוס
    22:00: סיינה - ז'לגיריס קובנה

יום חמישי:

21:30: נאנסי - פרוקום סופוט
    21:45: פנאתינייקוס - ברצלונה
    21:45: ריאל מדריד - פרטיזן בלגראד
    22:00: אבלינו - מכבי ת"א
    22:15: חובנטוד בדאלונה - רומא

* שידור ישיר בערוץ 10.

* שידור ישיר בספורט 2.

* הבאנר והמידע באדיבות האתר הרשמי של היורוליג

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/08
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

טוב יכולתי פשוט לצטט את ההודעה שלי משבוע שעבר, ומלפני 3 שבועות... ועוד אחורה. מרקוס בראון.
    הוא הביא את הניצחון היום, הוא וליאור אליהו בעוד ערב מצויין מבחינתם, הרגו את אבלינו החלשה.לפיני גרשון יש רוטציה קצרה יחסית כי סימונס ווויליאמס שרופים אצלו ובצדק, צריך להוציא את המירב מהכלים היותר טובים שהם בראון, אליהו ופישר.
    בקשר לארויו... עוד משחק, עוד הופעה רעה מאוד שלו, אין לי מושג למה פיני התעקש כל הזמן להחזיר אותו, עדיף לשחק עם דרור חג'ג' שלא מסוגל להגיע לסל בזריקות חופשיות משלוש מאשר עם ארויו בעוד משחק עגום שלו, זה היה עגום במיוחד.

5. Cup of Tea Liverpool, UK

בראון (מרכוס) ואליהו ניצחו למכבי את המשחק.
    מה שמדגיש כמה אבלינו חלשה זה שארויו היה גרוע וניצחנו, ויותר מכל, מכבי היו עם חמיישיה -ישראלית- לכמה דקות..

מכבי עם רגל וחצי בטופ 16 כשהיא לא מציגה יכולת שיא.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו לי אורחים ככה שהיה לי מאד קשה לראות משהו. בכל מקרה לפי דעתי פיני גרשון מתחיל לעשות סדר בבלאגן שבירנבוים השאיר מאחוריו. בוא לא נתחיל לרקוד בכיכר כשאני רואה משחק מצויין של יניב גרין, הוא בכל זאת נשאר שחקן מאד בינוני.

בסה"כ הבנתי שמדובר ביריבה מאד מוגבלת וכשרואים בסוף את חג'ג' מחטיא אני מאד מקווה שבקרוב יגיע גארד שמגיע עם הזריקות שלו לטבעת.

בשבוע הבא בצרפת...

נערך לאחרונה ב: ‏12/12/08
  7. דימה Member

חג'ג' פשוט אפס זה לא יאמן עד כמה..
    בגלל 2 טעויות שלו (והיו לו הרבה יותר) הוא גרם לי לשבור את הטלויזיה כמעט.

ולמה קרלוס ארויו עם כל זה שהוא תותח על וכל הרזומה שיש מאחוריו, למה אין לו טיפה של שכל לקלוט שזה יום חרא שלו?
    לעשות לייאפים שנגמרים מתחת לסל (הכדור נכנס מלמטה למעלה), ראש בקיר...למה??
    קורה שיש יום גרוע אבל אפילו אני שמשחק בשכונה קולט שאני משחק גרוע אז אני רק מוסר...או מתרחק מהכדור..
    למה שחקן ברמה שלו לא מסוגל לקלוט את זה?

יש להם מזל שלא דפקו תווינר

8. samoel Member

כי באן בי איי, כשאתה הבוס אז גם כשלא הולך אתה עדיין הבוס. וזריקות בתנועה הם אחד הדברים הנפוצים, ולכן ארויו אם תשימו לב זורק את אותה כמות זריקות כל שבוע.

כמה דברים על המשחק, אמרתי שפיני יעשה טוב לבראון ואני מאלה שלא הכי מתלהבים ממרכוס, אבל גם אני יודע להגיד דברים טובים ובשבועיים האחרונים הוא נהדר (למרות שהוא זורק המון, יותר מדי לטעמי, אבל השיטה של פיני משפרת לו את האחוזים פלאים וזה משתלם).

העניין הכי בולט בהגעה של פיני זה הגבוהים שפורחים, אפילו גרין המוגבל עשה אתמול 100% מהשדה ו-12 נקודות נדמה לי. מדהים לא? זה אותו גרין שפיני כל כך ייבש בתקופה הקודמת! מראה עד כמה מכבי חסרה בגבוה אמיתי. אליהו, אוי אליהו, תתפוס כדור יז'לוב, ותתחיל לקלוע עונשין, עדיין עוד לא ראינו אותו נגד גבוהים אמיתיים, וגם אתמול רוב השלשות של אבלינו (כמו במשחק הראשון נגדם) נבעו מטעויות שלו. אבל לפחות הוא קולע בהתקפה ועוזר בפתיחת הקצב המתאים.
    פישר נהדר פשוט, החתמה אדירה של אפי, ואני אמרתי את זה מהיום הראשון, זרים מבלגיה זה לא דבר נורא אם הם מצליחים - תשאלו את פרקינס.

בסה"כ היה משחק זוועתי, אבלינו לא קבוצה זה בזיון למשחק הזה שנקרא כדורסל אם מכבי היו משחקים כמו מכבי נורמאלית, זה היה נגמר ב- 25 הפרש, כמות השטויות שהאיטלקים עשו הייתה פשוט עצומה.

הלאה לטופ 16.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי ארויו אני מאד מסכים איתך סמואל. בכל מקרה הפורטו ריקני עדיין רחוק מהלרשים אותי כי אני מצפה ממנו להיות הכוכב של הקבוצה הזאת (2.5 מיליון דולר לעונה!!!), אבל לדעתי אט אט מתברר שהוא דומה יותר לדגם וויל ביינום עם קליעה יותר טובה מבחוץ משחקן שמכבי ממש צריכה.

אני גם שמח שאת ההצגות של ליאור אליהו ויניב גרין אתה לוקח בערבון מוגבל, אני בכל זאת כרגע עדיין לא נוטה לתת את הקרדיט לפיני אלא קודם כל ליריבים שפשוט באמת גרועים. תמיד המוטיבציה והריכוז ביורוליג פי כמה יותר גבוהים ממשחק ליגה ממוצע בארץ, אבל אני ממש נוטה לזלזל בנתונים שראיתי אתמול למשל מיניב גרין. לדעתי גם בליגה הישראלית גרין יכול לתת כאלה מספרים כל שבוע, אבל לא נגד מלאגה ואולימפיאקוס. אז גם תראו את המשחק המוגבל שיש לליאור אליהו נגד קבוצות שאוהבות להרביץ ולשחק בקצב של 50-60 נק'. באמת, אני מאד מקווה שהקו הקדמי בראשות אליהו ממשיך ככה לשחק, אבל בוא נראה מה יקרה במשחק במלאגה ובבית נגד היוונים. יכול להיות שאני לא צודק, אבל יש לי הרגשה שעד המשחק במלאגה הספרדים ביחד עם היוונים כבר יהיו בטופ16, אז ברור שהקבוצות האלו לא משחקות באותה אינטנסיביות.

10. piston Member

עובדה משעשת: ביורוליג כנראה מאד התרשמו מההופעה של ארויו במשחק של מכבי מול אבלינו.

בזכות התרומה העצומה שלו לאבלינו שמו באתר היורוליג ציטוט של ארויו תחת הצד של אבלינו, ואפילו לא שמו תמונה.

למי שדוצה לבדוק זריז לפני שיתקנו את זה, הנה לינק

שימו לב משמאל למטה

http://www.euroleague.net/main/results/sho...tes?gamecode=73

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/08
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנשי האתר כנראה התבלבלו...בצורה הזאת יחשבו שקרלוס הוא מעין חפרפרת שלנו... :aaarofl:

12. דנידין Member

שקוף שמכבי יעלו לטופ 16, את זה הם היו עושים עם כל מאמן ובכל מצב (מתי פעם אחרונה שהם לא עלו?).
    אם גרשון יצליח להביא את מכבי לגמר ולהפסיד לצאסק"א כמו שעשה צביקה, אז אין ספק שהוא הוציא את המקסימום מהשחקנים.

13. shlomydavid מנהלים

http://www.euroleague.net/_euroleague/Themes/euroleague/css/images/logo.Xxx

http://www.euroleague.net/_euroleague/Themes/euroleague/css/images/weekgames_title.Xxx - מחזור 8:

יום חמישי:

19:45: ז'לגיריס קובנה - פרוקום סופוט
    20:45: פאניונוס - אפס פילזן
    21:00: אלבה ברלין - טאו ויטוריה
    21:30: לה מאן - מכבי ת"א
    21:45: מלאגה - אבלינו
    22:00: רומא - אולימפיה לובליאנה

* שידור ישיר בערוץ 10.

סיקור משחקי אמש.

* הבאנר והמידע באדיבות האתר הרשמי של היורוליג

14. דנידין Member

ואכן היה שקוף. לטופ 16 מכבי עולים עם כל מאמן ובכל מצב. נקווה שהמועדון השחצני יעצר בשלב הבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דני, בטופיק הזה אנחנו לא חברים גדולים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

משחק מוקש רק בגלל שהצרפתים עדיין לא ניצחו. בסה"כ משחק בסדר גמור, עכשיו בעוד 3 שבועות שני משחקים מול הקבוצות החזקות של הבית הזה. ליאור אליהו, קרלוס ארויו, עמרי כספי ומרקוס בראון בלטו.

ההמשך? לדעתי השלד של אריו, מרקוס בראון, עמרי כספי, ליאור אליהו וד'אור פישר שלד נחמד, אבל לדעתי בנתיים לא שלד רציני מדי. שארפ, גרין ובורשטיין לבטח תמיד יהיו שם, אבל החומר הזה לא יספיק לעבר לטופ16. הקבוצה צריכה חיזוק (טוב שהחתימו את אלטון בראון עד לקיץ...) ואני מקווה שהוא או הם יגיעו.

בנתיים ניצחנו וזה היה הכי חשוב.