אחלה מאמן אוברדוביץ'. אני נהנה לראות קבוצות שמשחקות משומן לפי החליל שלו. גאון. לא שמסינה פחות גאון, כי זה הולך להיות קרב מוחות רציני הערב. בכל מקרה, שינוי דמות האלופה הוא דבר בריא לליגה הזאת שהולכת ומתקדמת.
שינוי? לא כל כך נראה לי. שימו לב לגמרים בשנות ה-2000 2000 - פאו - מכבי (פאו זכתה) 2001 - מכבי - פאו (מכבי זכתה) / קינדר בולוניה - טאו ויטוריה (קינדר זכתה) 2002 - קינדר בולוניה - פאו (פאו זכתה) 2003 - ברצלונה - בנטון טרוויזו (בארסה זכתה) 2004 - מכבי - סקיפר בולוניה (הגמר הבלתי נשכח - מכבי זכתה) 2005 - מכבי - טאו ויטוריה (מכבי זכתה) שימו לב: 2006 - צסק"א - מכבי ת"א (צסק"א זכתה) 2007 - פאו - צסק"א (פאו זכתה) 2008 - צסק"א - מכבי ת"א (צסק"א זכתה) 2009 - פאו - צסק"א - מי תיקח? האם יהיה שוב אותו דבר? ומה זה אומר? שבעונה הבאה מכבי בגמר? : )
חבל, מעונה כזאת יפה ברצלונה לקחו רק את פרס הניחומים, מקום 3. מה שמשאיר את הלפרין שלנו ואת ניקולה בלי כלום חוץ מבילו קל בברלין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
פאו פשוט שוחטת את צסקא מהשלוש באחוזים יותר גבוהים מאשר היא קולעת עונשין... אבל סטטיסטיקה סופה להתיישר כמו שאמר רבנו פנחס,הם לא ימשיכו לקלוע ב-80 אחוז משלוש כל המשחק וכדורים יתחילו לעוף החוצה מתישהו וצסקא תהיה שם כשזה יקרה, פאו צריכה להזהר עם השלשות האלה,הם יכולות להפיל אותה בסופו של דבר למרות שכרגע זה ממש לא נראה ככה.
הם לא צריכים יותר ממחצית אחת טובה, אבל זאת לא הייתה טובה רק התקפית אלא גם הגנתית. להשאיר את צסק"א על 28 נקודות במחצית שלמה, זה ה-נוקאאוט בעצם. כל שפאו צריכים זה לא עוד מחצית שלשות גדולה, אלא יציבות ולהמשיך לעבוד בהגנה והגביע בכיס.
זה בדיוק מה שהתכוונתי... הם צריכים להפסיק להפציץ משלוש למרות האחוזים המדהימים ולשחק התקפות ארוכות עם הרבה הכנסות כדור פנימה,מהצד השני כשיש לך את שישקא וסמודיס בקבוצה שלך לעולם אל תומר נואש
כן, כמובן שבכדורסל הפכו תוצאות כבר יותר גבוהות ושום דבר לא סגור. זה לא נראה כמו יום של צסק"א אחרי הכל, נראה בסוף..
כמה שזה היה צפוי... פאו ממשיכה להפציץ משלוש בלי הכרה והסטטיסטיקה שלה מתיישרת כלפי מטה, מצד שני בצסקא כל השלשות שלא נכנסו במחצית הראשונה צוללות עכשיו פנימה והסטטיסטיקה שלה מתישרת כלפי מעלה,פאו משחקת באש, צסקא היא קבוצת רבע אחרון מדהימה.
פאו מנצחת אחרי סיום דרמטי וזוכה באליפות אירופה ה-5 שלה וה-4 מאז 2000 (2000, 2002, 2007 ו-2009). פאו 2000-2009 - פיינל פורים 6 (2000, 2001, 2002, 2005, 2007, 2009). זכיות 4 (כפי שצוין לעיל). מכבי 2000-2009 - פיינל פורים 7 (2000, 2001, 2002, 2004, 2005, 2006, 2008), זכיות 3 - 2001, 2004, 2005. צסק"א 2000-2009 - פיינל פורים 8 (2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009) מטורף חוץ מ-2000 ו-2002 היו בכל הפיינל פורים אבל יצאו מאוד לוזרים בהתחשב בכמות כמעט כמו מכבי (גם לקחו 2 על חשבוננו). זכיות 2 (2006, 2008). פאו קבוצת העשור, מכבי מעט מאחוריה.
קודם כל אבקש להבהיר שאני נייטרלי לגמרי בדיון הזה, חוץ ממ.יונייטד וקצת רפאל נדאל אין ספורט שמעניין אותי, מה לעשות... אז לכל אורך הגמר הזה הייתי במחשב כשהטלוויזיה מאחורי- לא ראיתי אבל שמעתי את השידור. כך שהתגבובה שלי לא מהימנה, אבל בכל זאת: במהלך הקאמבק של צסק"א הם קיבלו כל כך הרבה שריקות.. כמעט כל התקפה פאו עשתה איזה משהו.. פעם שלוש שניות בהגנה, פעם שלוש שניות בהתקפה, פעם עבירת תוקף של הענק הזה בצבע (פקוביץ?).. אני ממש לא רוצה להסית את הדיון לשופטים, אבל למי שעקב אחרי המשחק, מה אתם אומרים על זה? מה שיש לי להגיד על המשחק, ממה שכן הסתכלתי: קודם כל, היו שם שני שחקני קלאץ'.. שישקאוסקאס מצסק"א שהופיע בענק למחצית השניה, ומן הצד השני ספנוליס, שהיה שקט, "רק 13 נקודות".. אבל 2 שלשות שלו הביאו מומנטום לירוקים, כשהאחרונה פשוט עצרה את הקאמבק של צסק"א (היה 60-65 לפאו וספנוליס דפק שלשה).. בכל אופן, היה גמר מעולה, אני שונא את המשחקים בין שתי הקבוצות האלו (אבל גם לא חובב NBA, כנראה באמצע)
מישהו יכול לפרט קצת מה היה בסוף? לא ראיתי את המשחק מהמחצית כי היה 20 הפרש... הבנתי שהיה אקשן מדהים. שאראס קלע סל ניצחון?
את החצי הראשון ראיתי, והצטרפתי לחגיגות של פנתינייקוס בסיום ככה שנראה היה לי טבעי שהם חגגו ,אבל כשנכנסתי לכאן קראתי שאומרים שהיה גמר ענק ולכן שאלתי. בכל מקרה עמית הורסקי או וואטבר טען שהיה סל ניצחון של ווינר אמיתי והמצלמה התמקדה על הליטאי, לכן שאלתי...
מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד למה גאוני הכדורסל כמו אוברדוביץ' ובעיקר מסינה לא מאמנים בליגה הטובה בעולם? חצי מהמאמנים שם ליצנים לגמרי, רבע מצליחים בגלל הכוכבים שיש להם בקבוצה (אממ, מייק בראון) והרבע הנוסף הם באמת מאמנים מצוינים (ג'קסון, אדלמן, קרלייל, לארי בראון ועוד). היו פרסומים לפני כמה חודשים שמסינה מועמד לטורונטו... מישהו ידוע איפה זה עומד עכשיו?