אין הרבה מה לומר, מכבי ת"א הגדולה מסיימת שלב בתים שני עם 2 ניצחונות- שניהם על הקבוצה החלשה בבית, מה שבהחלט משקף את מיקומה ויכולתה. מכבי ת"א לא קשורה בכלל השנה לרמות הגבוהות של אירופה, וכך התוצאות נראו. ההבאה של פיני גרשון יצרה מין בועה או אשליה, אבל התברר לכולם שגרשון רחוק מלהיות משיח או קוסם. המבחן הגדול שלו יהיה בעונה הבאה, בהנחה שהוא נשאר ואין הפתעות יש לו את הזמן והמשאבים לבנות בעצמו את הקבוצה, ולזה הצהובים מחכים.
לא ראיתי את המשחק, בכל זאת העדפתי הפועל נגד חיפה על משחק חסר חשיבות, אבל אפילו משחק כזה מכבי לא מצליחה לנצח. קצת כבוד לאוהדים, לסיים את העונה העלובה הזו בכבוד אבל מה נאמר ומה נגיד... צריך לעשות שם בדק בית רציני.
הגעתי למשחק בחוסר חשק שלא הרגשתי כבר שנים. מזל שהשופטים קצת הצליחו לעורר אותי בשלבים מסויימים של המשחק כי אפילו במשחק כה קל לשיפוט הם היו רחוקים מלהרשים. בסה"כ אתמול הוכח שמכבי פשוט לא ברמה הזאת אבל מהשושלת הצהובה נשאר שריד אחרון, שריד שלא יעזוב - הקהל. כן אז הייתה חסרה אלפייה בעיקר מהאזור של המקטורונים והחליפות הכבדות אבל פאקינ וואט. נכון האווירה לא מחשמלת כמ נגד מלאגה וגם הקבוצה לא מרגשת מי יודע מה. אבל היה עידוד הייתה שירה ובסיום , כן נתנו את התשואות - הקהל מחוייב לסמל שלו מחוייב מעל לכל לאנשים כמו שמעון מזרחי. ברמה המקצועית יש משהו שכן הייתי רוצה לדבר עליו. אתמול היה נראה שמכבי עושה חסימות והרבה בכל התקפה אבל פשוט כלום לא יוצא מזה, כן היו רגעים שראו שזאת ההגנה הספרדית אבל היו רגעים שפשוט לא הבנת מה הולך על המגרש ולא דיברנו בכלל על הגנה.
כן, גם אני וויתרתי על המשחק בגלל הכדורגל... מבחינתי המבחן של פיני גרשון יגיע כאמור בקיץ. למרות שהוא הביא את גיינס ודי בראון (האחרון בכלל מיותר) והעניין עם שחקני נהריה, העונה הזאת אבודה. האליפות בארץ תהיה השנה הישג ולדעתי עוד מצפה לנו הפתעות לא נעימות. אני חושב שהויכוח ביני, סמואל ואמיר עוד ימשיך להתקיים. סמואל בהחלט צודק שכסף גדול לא תמיד מביא השגים, אבל אני ממשיך להיות עקשן ולהאמין שה'משפחה הגדולה שלנו' עברה שינוי. תמיד יש מקום לאהבה וחום, אבל לא לבלאגן ולשלוש ראשי קבוצה! כאב לי בעיקר אתמול שהפסדנו בעיקר לאור מה שקרה עם המטומטמים במשחק הראשון. לצערי ברצלונה העונה פשוט קבוצה יותר מדי טובה בשבילנו. אין מה לעשות, 'ג'ורג' בסט' טוען את מה שטוען, אבל לדעתי גם אני לא ציפיתי לדברים גדולים מהקבוצה הזאת. אני לפחות עכשיו מקווה שכן נקח את האליפות, אבל לדעתי שום דבר סגור פה!
קראתי את ההודעה שלך כמה פעמים , כהרגלי שמשעמם ואני עובר סתם על דיונים אחרונים, ומשהו לא צלצל לי והתקשיתי להבין מה ועכשיו נפל האסימון (כן ממשיכים את הויכוח, מאוד יכול להיות שזה פשוט סתם עכשיו כי אין על מה) בעיני השלושה ראשים הללו הם תוצאה של פירוק המשפחה, אם תחזור להיות המשפחה משפחה אמיתית עם אבא שמעון (ואני כבר לא מדבר על אמא מוני) אולי מכבי תחזור לגדולות. והאמת? לדעתי לפיני יהיה יד בזה השאלה אם השחקנים שיביא גם יתחברו כל כך יפה, בסופו של דבר אם הקבוצה תצליח על המגרש אף אחד לא ידבר על ההנהלה. הכל יכול להיות יד המזל (ומי כמונו יודע כמה מזל יש לפיני במכבי)
איזה משחק התקפי מרשים בין צסק"א לפרטיזן, במיוחד הרבע הראשון, שנגמר בתוצאה 3-13.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx נכון שלאף אחד לא היה מושג ששלב ההצלבה החל היום? יופי, עכשיו תבינו איך באירופה מרגישים כלפי המפעל הקיקיוני הזה.
אם היורוליג לא מעניינת את אוהדי הכדורסל באירופה אז מה כן מעניין אותם? כי היורוליג היא ליגה יותר איכותית מכל ליגה באירופה למעט הליגה הספרדית. זה ידוע שבארץ כמעט כולם לא מתעניינים או אפילו לא מודעים לכל דבר שאין לו איזשהו קשר לישראל, אבל למה מזה הסקת שזה המצב בכל אירופה? היה כדורסל פשוט מחריד היום במוסקווה.
אני חושב שהיורוליג עדיין ליגה מושכת קהל למרות שיש נדידה די מאסיבית של כשרונות אירופאיים לארה"ב. בסה"כ בעבר היינו בקושי רואים במקרה שחקן נ.ב.א לשעבר והיום התופעה הזאת הרבה יותר רחבה. העניין הוא מי נותן את הטון באירופה ולצערי מאז ימיה העליזים של מכבי, צסק"א ושתי היווניות הבולטות החזירו את השיעמום לאור הזרקורים. 56-47 לצסק"א...וואו, איזה כדורסל מדהים...הגנה חזקה לא מפריעה לי, אבל מסינה (כמו יאנקיס) הורס את הכדורסל האירופאי. מאליקוביץ' היה הראשון ועכשיו מסינה ,אוברדוביץ ויאנקיס הם התלמידים המצטיינים. אני פשוט לא מבין איך קבוצה מלאת כוכבים כמו צסק"א קולעת רק 56 נקודות בביתה!?! למרות סלידתי מברצלונה אני מאד מקווה שהיא לפחות מנצחת ומעיפה את הרוסים. הכדורסל של מסינה מבריח את הצופים הניטרלים!!!
אני דווקא צופה ביורוליג, אבל הסיבה שאנשים לא מודעים לכך שאנחנו בהצלבה - התקשורת. ברגע שאין מכבי אז כל העיתונות כאן פתאום הפסיקו לסקר את המפעל ממנו הם כל השנה מחזיקים.
טוב, ריאל מדריד חוזרת לספרד לאחר הפסד שני ביוון ויהיה קשה מאוד לחזור מהפיגור הזה ולהגיע לפיינל-פור. בולוק כרגיל סוחב את הקבוצה כמעט לחלוטין לבדו.. כנראה שאנחנו פשוט לא מספיק טוב. ריאל מדריד הייתה צריכה לנצח את המשחק הראשון אך לאחר שהפסידה אותו היה ברור שהמשחק השני יהיה כמעט בלתי אפשרי.
באמת אפילו אני לא ידעתי שיש הצלבה, טוב אבל אני בצבא תירוץ מוצדק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx. אני חושב שכשאולם פיוניר יהיה מפוצץ עד 0 מקום (22 אלף צופים) לא תגיד שהמפעל הזה לא מעניין אנשים באירופה (בטח כשאר המארחים בפיגור 2:0 בסדרה). ואם כבר מתעסקים בפרטיזן. שמועות מדברות שמכבי בדרך לחתום עם הכוכב וליקוביץ', הגיע הזמן שגם אנחנו נהנה מההצלחה הסרבית (שבכל שנה משחררת כוכבים על מנת לשרוד)
http://www.euroleague.net/resourceserver/19082/384d3525-bbae-48a2-a112-0ad3ea118744/c3c/rglang/iv/filename/2009-quarterfinal-playoffs.Xxx - משחק 3: יום שלישי: 21:30: טאו ויטוריה - ברצלונה (המצב בסידרה - 1:1) 21:45: ריאל מדריד - אולימפיאקוס (המצב בסידרה - 2:0 לאולימפיאקוס) 21:45: סיינה - פנאתינייקוס (המצב בסידרה - 1:1) 21:45: פרטיזן בלגראד - צסק"א מוסקבה (המצב בסידרה - 2:0 לצסק"א) * שידור ישיר בספורט 2. * שידור ישיר בספורט 1. * הבאנר והמידע באדיבות האתר הרשמי של היורוליג
צסק"א מדלגת לעוד פיינל פור (הכמה ברציפות?). הם ממש אימפרית כדורסל בעשור האחרון. לא יורדים מהטופ של הטופ לרגע. וזה לא שהתקציב שלהם גדול בהרבה מהאחרים. גם צריך לדעת להשתמש בתקציב והחליף דורות של שחקנים בשכל. איזה מאמן גדול או אפילו עצום יש להם. מכבי צריכים לפנטז על מסינה כאן על הקווים.
והיריבה של צסק"א תיהיה... ברצלונה! שניצחו הערב את טאו. כשהולך בכדורגל, הולך בכדורסל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx איזה חצי גמר גדול ומרתק לפיינל פור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx