פליקס חלפון-מגיעה לו הזדמנות שנייה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י מ.ח.א, ‏12/12/06.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי בעיה עם זה שהוא חזר לשחק כדורגל, עם כל הכבוד לטענות שכדורגלן צריך להיות דמות ייצוגית. הדלת היחידה שלא צריכה להיות פתוחה עבורו היא דלת הנבחרת, אבל זה לא רלוונטי.

אבל - למה כולם ממהרים להאמין לטענה שלו שהוא עשה את זה כי איימו על המשפחה שלו? הוא לא הפסיק לשקר בתחילת הפרשה. טען שמה פתאום סמים, אחר כך עשה עסקה, אחר כך טען שהוא עשה את העסקה כדי לעזור לחבר שלו למרות שהוא באמת לא היה מעורב בסמים, עכשיו הוא כן היה מעורב אבל בגלל המשפחה... גם סוחר סמים וגם שקרן כרוני עם קבלות. אני לא מאמין לו.

2. a.m Member

אשמתו שהוא נכנס בכלל לסיפור הזה, הוא ידע עם מי יש לו עסק, כמו שאני ואתה יודעים להתרחק מאנשים כאלה גם הוא יכל מהתחלה לצאת מזה, יותר נכון לא להכנס לזה...
    הוא היה צריך לחשוב על המשפחה שלו לפני שנכנס לזה...

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

1 - אנשים לא מבינים שהקטע שלה דיון הזה זה לא אם פליקס צריך לחזור לשחק בליגת העל אלא אם צריך לסלוח לפליקס,אז מספיק להתחיל לחשוב אם הוא בכושר או לא.

2 - אם רוצים אפשר לתת דוגמא לבנאדם שהיה בכלא והשתקם,לא חייבים לקחת דווקא את הצד הרע.

3 - לדעתי מה שפליקס אמר באחד על אחד נכון מאוד[לגבי רוב המקרים],פעם אחת הוא טעה,שילם על זה
    וצריך לאפשר לו להשתקם,פעם שנייה אם הוא עושה משהו זה כבר דרך והוא סיים את הסיפור.

אני מאמין באמת שהוא נקלע למצב שהוא לא יכל לצאת ממנו,נלחץ,התבלבל,עשה שטויות ולא חשב והוא
    מצטער על כל שנייה ושנייה שהוא עשה את זה.

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אני אגיד לך שכולם צריכים לשחק בליגת העל. אבל זה לא באמת ככה.

אם היו נותנים לו רימון רסס ביד, הוא לא היה משתמש בו. הוא רק רצה לעשות פעולה אחת, בצורה מהירה, כדי להעלים את האיומים מהילדות שלו, שהתרשמתי שהן כל עולמו. זה לא שאם לא היה פליקס חלפון, אז לא היו סמים. ושוב, אני לא בא להצדיק אותו, אבל אני כן מוצא את הדרך להבין אותו, למרות שאין לי בנות.

5. Love Is Red Member

אני שמעתי את הסיפור של פליקס חלפון ולדעתי אני לא הייתי עושה אותו דבר אבל הייתי עושה הכל רק שלא יפגעו במשפחה שלי ולדעתי אחריי שהוא גמר את עונשו יש לו את כל הזכויות לשחק בליגת העל וחבריה עזבו את זה שהוא כביכול לא דמות חינוכית ואני יתן דוגמה למשל כמה יור"ים של קבוצות מנבלים את הפה שלהם שזה גם דבר לא חינוכי אז חברה עזבו שטויות כי גם ככה הכדורגל קשור באיזשהו אופן למאפיה אז דיי מספיק הבנאדם התחרט ושילם את חובו לדעתי אם הוא מרגיש שמביחנה גופנית הוא יכול לשחק בליגת העל אז שישחק.

6. בית"רי מלידה Member

סוחרי סמים צריכים להיות מנודים מהחברה לתמיד, כמו גם אנסים - על ידי שליחתם לכלא עד המוות!

7. d3fton3s Member

הסיפור של פליקס חלפון זה דילמה..
    מצד אחד, אולי הבנאדם באמת נקלע למצב שבו הוא הוכרח לבצע את מה שעשה.. מצד שני, אולי זה רק מה שהוא בוחר לספר לנו? כל אחד פה יאמין למה שהוא חושב, אבל רק פליקס יודע את האמת..

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

נגיד שפליקס חלפון יצא הכי רע שרק אפשר בכל הסיפור הזה. אני עדיין חושב שצריך לתת לו את ההזדמנות להשתקם. כי אם לא עושים את זה, רק דוחקים אותו יותר לפינה וגורמים לו לחשוב לעשות את הפשע שוב.

9. בית"רי מלידה Member

שיילך לשטוף רצפות, או לשמור באיזה היפר - אבל יש לו עם זה בעיה: אין בזה כסף לנסוע על ב.מ.וו. פתוחה, ולבלות כל היום בבתי קפה...

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושבון שבעירוני ראשון לציון הוא מרויח יותר ממה שאדם שעוסק במקצועות שציינת מרויח. צריך לתת לו להשתקם, כיוון שהוא כבר שילם את חובו לחברה.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא מרוויח 4000 ש"ח בראשון + העבודה בסופר של גיסו-אני בספק עם זה משאיר לו כסף לכל המותרות
    שדיברת עליהם במיוחד שאתה חושב שיש לו 2 בנות ומזונות.

12. בית"רי מלידה Member

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאמין שכל מקרה כזה צריך להיבדק לגופו ואי אפשר לקבוע איזה חוק כללי. במקרה הספציפי הזה - חלפון בכל מקרה לא יכול לשחק בליגת העל וכנראה גם לא בלאומית, כל עוד קבוצות מוכנות לקבל אותו בליגות הנמוכות, שיילך, שם אין לו מעמד של דמות ציבורית מעבר לטוטו המקומי.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מעדיף איכשהו שלא כל סוחר סמים יקבל עונש מוות מול כיתת יורים ולא להיות ויאטנם.

שם אם אתה מפליץ בבית בלי אישור של שר הביטחון אתה חודשיים בכלא.