פלורנטינו פרז ניצח ברוב מוחץ של 94.25%

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏24/5/04.

1. Max Member

לפי מה שהבנתי קונססאו מסיים את החוזה והופך לשחקן חופשי בקיץ הזה, וחבל כי הוא יכול להיות מחליף מצויין, בעיקר לאור העובדה שגם קמביאסו עוזב.

2. אלי מתחן Member

הצעירים של ריאל הם באמת ברמה ירודה, בזמן שהם נותנים לאפסים לשחק, חצי מהכוכבים בליגה מקורם במדריד.

3. Max Member

לא הייתי אומר ברמה ירודה אבל בהחלט לא מספיק טובים ובשלים בשביל ההרכב הראשון, לא הייתי אומר שאולגר או מארקז בהרבה יותר טובים מפאבון, כמו כן לריאל יש שחקנים כמו חואנפראן ופורטיו בהתקפה ככה שיש עתיד לא רע לצעירים של ריאל, הבעיה היא שהם לא מקבלים דקות משחק ואני מקווה שאצל קמאצ'ו זה ישתנה.

4. ראול Member

לדעתי הרכישה של סמואל וקאמאצ'ו באה אך ורק לענות על צרכי הבחירות, לספק רווחה לאוהדים ולהראות שהיד רושמת גם על שחקנים בצד האחורי של המגרש.
    העובדה שוולטר יעזור לריאל יותר מרב השחקנים בעולם זה עניין אחר, ובראש של פרז זה לא מהווה אפילו אובייקט משני.
    עכשיו אם סמואל והלגוארה ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/new_puppy_dog_eyes.Xxx ) מאחורי כולם, יהיה הרבה יותר פשוט אבל לא נוכל לצאת מהמשבר הנוראי הזה, אלא אם כן תוחלף ההנהלה; ופרז כמו הפוליטיקאי הגדול שהוא... נראה כי שוב יצא מהמשבר שלכאורה הוא היה שקוע בו.
    רק בעזרת שינוי מהותי בקבלת ההחלטות בריאל מדריד, המצב יוכל להשתנות.

ארתור, נואש.

5. E-tam-R Member

אני לא מסכים איתך....

אני חושב שריאל דווקא בדרך הנכונה להצלחה
    הבעיה של ריאל בשנה החולפת הייתה בעמדת המאמן. קרלוס קיירוש הוא לא המאמן שצריך לאמן את הקבוצה ששואפת להיות הטובה בעולם. אין לו מספיק נסיון ואין לו את הכישורים המתאימים.

דל בוסקה היה מאמן טוב ואני חושב שהייתה טעות לפטר אותו. אני לא חושב שאפשר להגדיר את עונת 2002-2003 ככישלון מבחינת ריאל. הם בסה"כ עפו בחצי גמר ליגת האלופות ע"י קבוצה שלא נחותה מהם בהרבה, יובה. הם עפו אז בגלל זלזול וחוסר מזל - לא שהם הובסו.

בסה"כ ריאל צריכה מאמן-פסיכולוג. היא לא צריכה מאמן שילמד את השחקנים שלה לשחק כדורגל.. כי כולם שם כבר יודעים לשחק את הכדורגל הכי טוב בעולם. צריך מאמן שיחבר ביניהם ויפתור את בעיות האגו וכד' שיש שם ע"י קשיחות.

בעיה נוספת שהייתה לריאל העונה, ולמען האמת גם בעונה שקדמה לה היא מרכז ההגנה החלש שלה והקישור האחורי שנפגע לאחר עזיבת מקללה ונסיון כושל של רייקאד להחליפו בבקהאם. לכן אני מאמין שוולטר סמואל ושחקן הגנה נוסף (אולי לואיזאו שעשוי לעבור לריאל יחד עם קמאצ'ו), בצירוף קשר אחורי מתאים (ולא כמו בקהאם, שחקן שזהו לא תפקידו הטבעי) יפתרו את בעיית ההגנה של ריאל.

אי אפשר להגיד שלריאל יש בעיה בקישור או בהתקפה.. הם נתנו את התפוקה שלהם.

דבר נוסף שריאל יצטרכו לעשות לדעתי זה לתת לשחקנים המבוגרים יותר מנוחה.. ובינתיים למצוא להם מחליפים ראויים. אי אפשר לתת לזידאן לעבור עונה שלמה נוספת ולסמוך עליו שיסחוב אחריו את הקבוצה.

אם ריאל יעשו את זה - אני מאמין שהם יחזרו לצמרת הכדורגל העולמי... ישובו בתוך שנה או שנתיים לזכות בליגת האלופות ולזכות באליפות ספרד... ילחמו על כל התארים האפשריים ויהיו אותה האימפריה שהייתה עד לפני עונה-עונה וחצי

6. ראול Member

מספר דברים איתמר...
    1- העובדה שקירוש נכשל היא בגלל שהוא היה "מאמן מדי"... אני אסביר.
    הוא ניסה לשלב טקטיקה, ברצון שחקנים פרימדונות (זידאן, פיגו, רונאלדו וכו'), ברצון שחקנים "בעלי בית" (ראול, רוברטו קארלוס וכו') וברצון ההנהלה.
    זה לא הולך!!!

2- אחד מהמשפטים הכי חכמים ששמעתי על ריאל כבר הרבה זמן...
    [/QUOTE]בסה"כ ריאל צריכה מאמן-פסיכולוג. היא לא צריכה מאמן שילמד את השחקנים שלה לשחק כדורגל.. כי כולם שם כבר יודעים לשחק את הכדורגל הכי טוב בעולם. צריך מאמן שיחבר ביניהם ויפתור את בעיות האגו וכד' שיש שם ע"י קשיחות.

7. E-tam-R Member

לא הבנתי אם אמרת את 2. ברצינות או בציניות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

אני לא בדיוק אוהד רומא.... לא יוצא לי הרבה לראות כדורגל איטלקי.... אבל שיהיה

ולגבי 1.. אני לא כל כך בטוח שהבנתי מה אתה מנסה לומר:

התכוונת שהוא ניסה לתקן הכל במכה אחת? וזה פשוט לא הלך ולכן הוא נכשל?

8. אלי מתחן Member

לא הייתי קורא לזידאן, פיגו או בקהאם פרימדונות או אגואיסטים, כי הם פשוט לא.
    הבעיה זה ששחקנים ברמה שלהם בד"כ מנהיגים קבוצה כל אחד לבד שם יש להם שטח מספיק, בקבוצה כמו ריאל כל התבלטות של שחקן תבוא על חשבון שחקן אחר, לאו דווקא בגלל אגו גדול מדי אלא בגלל שיש רק כדור אחד.

9. שלומי אדרי Member

לריאל יש בעיה בהגנה אי אפשר להגיד שלו
    אבל אף פעם לא הייתה להם הגנה נורמלית אבל הם הסתדרו עם קשר דפנסיבי תותח (רדונדו ומקללה)
    מה שהרס לריאל את העונה
    1. היכולת הבינונית של ראול
    ראול בכל עונה אחרת ראול היה מנצח את המשחקים הצמודים עם שערים מכריעים העונה הוא עשה את זה פעם אחת בלבד נגד לה קורניה
    לא יודע מי אשם יותר ביכולת הירודה של ראול
    סתם חוסר מזל ועונה גרועה
    המאמן ששם אותו ממש לשחק מאחורי רונלדו וראול היה יותר מדי קרוב לקו האמצע
    ראול צריך לשחק ב16
    רונלדו שכנראה כמה שהוא טוב הוא מפריע לראול להגיע לשיא היכולת שלו !

2.המכירה של מקללה
    פשוט היה מחזיק אותם באמצע לשחרר שחקן כזה שטות גמורה

10. Max Member

קאמצ'ו כבר הבהיר שהוא רוצה עוד בלם לצידו של סמואל ושוער שני, נראה עכשיו מי באמת קובע במועדון...

11. AC SHEVA Member

השנה לריאל היו חסרים בלם טוב ובעיקר קשר אחורי שיתחיל את ההתקפות. עם מקללה ריאל שיחקו מסודר מבחינה טקטית, הם היו מעבירים כמה דאבל פסים באמצע המגרש, מוסרים לפיגו או רוברטו קרלוס שהיו מגביהים כדורים מושלמים לרחבה ומשם כבר ראול או רונלדו היו שמים את הגול.
    השנה לא ראיתי את הסדר הזה בריאל והם חייבים הרבה מאוד ל CASILLAS שהציל להם את העונה.
    אז באמת כל הכבוד לריאל על הרכישה של סמואל אבל לדעתי עדיין חסר להם קשר אחורי שיסדר להם את המשחק.

12. Max Member

עדיין לא יודע אם זה תכסיס בחירות או רפורמה אבל ראשים מתחילים לעוף במדריד, ואלדנו הודיע על התפטרות מתפקידו.

13. Barcik Member

ובכך, מנקה מעצמו פרז כל אשמה סופית. ולדאנו, איש מובהק של פרז, לקח על עצמו את תפקיד השעיר לעזאזל, הראה את פרז באור של אחד שמנקה את המערכת, והבטיח לפרז לא רק נצחון בטוח בבחירות, אלא גם תמיכה גורפת.

14. ראול Member

כל זה נכון ויפה, אבל האם "ניקיון הכפיים" הזה של פרז בכל מקרה יעזור לריאל?
    נשאר רק לחכות ולקוות.

ארתור, בהודעתו ה-100, גאה... (לא גיי! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx )

15. Reyes Member

ומבלי ששמנו לב ודנו בכך יותר מדי - הבחירות בעיצומן!

בלדסאנו, פרז או סאנז - אחד מהם יורכז כנשיא ריאל מדריד (פרז מן הסתם).

ידוע כי עד 17:00 שעוננו הצביעו 14,287 סוסיוס מתוך 65,197 (22%). ההצבעה נפתחה ב-10:00 שעוננו ותסגר ב-21:00.

פרטים מלאים בהמשך.

http://www.marca.com/04/07/elecciones_rmadrid/02.Xxx