פיורנטינה 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י uri, ‏26/6/10.

  1. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    מבחינת תארים מעשיים את הקופה אמריקה, אבל זה לא משנה - ברזיל נראתה מצויין וחזקה מאוד איתו, בשבילי זה התוצאה שהוא הביא איתו.

    זה שהיא לא הייתה ברזיל הטיפוסית זה לא הissue פה בכלל - ראו שיש מאמן לנבחרת וראו שיש דרך, וראו שהנבחרת משחקת טוב מאוד בדרך הזאת ומנצחת משחקים.

    סתם עשו לו מוניטין של מאמן גרוע בגלל בחירת השחקנים שלו... אם לא ההתמוטטות הלא מובנת ולא מוסברת של הנבחרת נגד הולנד ברבע לא היית אומר את מה שאמרת...בברזיל לא יודעים ולא רוצים להעריך עמידה הגנתית ומשמעת וזה הסיבה לכל העליהום עליו.

    נכון שבסופו של דבר ברזיל לא השכילה לסיים את המחצית הראשונה ביתרון גדול יותר, והתמוטטה במחצית השנייה ושכל זה היה במשמרת שלו - אבל לא צריך להוריד ממה שהוא עשה עם הנבחרת... ולא צריך להוריד מזה שהוא הוכיח כשהיה המאמן של הנבחרת שהוא בהחלט מאמן ראוי שיכול להעמיד ולבנות קבוצה.

    עוד פעם כל אחד והדעה שלו, אבל אני מאוד התרשמתי מדונגה בתקופה שלו כמאמן הנבחרת.. לדעתי ברזיל גם בגביע העולם האחרון הייתה הנבחרת החזקה ביותר בטורניר.

    בכל מקרה לדעתי הוא יצליח מאוד בפיורה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏5/3/11
  2. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://i54.tinypic.com/a1o6k0.Xxx
     
  3. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    אתה מדבר עם בנאדם שפימפם והאדיר את גרמניה הרבה לפני הטוניר ועשה התערבות עם החברים שלו כמה חודשים לפני שמסוט אוזיל יהיה שחקן הטורניר וגרמניה תזכה במונדיאל(לא לפני שצחקו עלי ושאלו אותי "אתה על סמים?")- אבל עדיין אני חושב שברזיל הייתה הנבחרת הכי חזקה בטורניר... אולי לא ברמה של מלהיבה, אבל יעילה וקשה מאוד להכנעה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏5/3/11
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    גם עלי דונגה עשה רושם טוב בתור מאמן. בחירת השחקנים הבעייתית תהייה פחות בעייתית שיהיה לו סגל מוגדר יותר מאשר בנבחרת (כמו שיש ברמת הקבוצות). ברזיל לא שיחקה כדורגל יפה במיוחד תחתיו, אבל באופן כללי לאורך התקופה היא נראתה טוב מאוד וחשוב מכך, לרוב היא נראתה "מאומנת".
     
  5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    אני זורם עם קודמיי - דונגה עשה עבודה טובה בנבחרת הברזילאית והיא הייתה מארוגנת כמו שצריך. אי הזימון של פאטו במונדיאל מטיל ספק בשפיות שלו, אבל חוץ מזה הוא אחלה. לכו תדעו, אם לא הטירוף האופייני של פליפה מלו נגד ההולנדים אולי הוא היה עכשיו אלוף העולם המכהן.
     
  6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏31/7/07
    הודעות:
    11,925
    לייקים שהתקבלו:
    3,577
    אני לא תופס מדונגה מי יודע מה, אבל גם מי שכן אני מניח יודע שגאספריני אופציה הרבה יותר טובה.
     
  7. SerieA Il Capitano

    הצטרף ב:
    ‏24/3/09
    הודעות:
    7,968
    לייקים שהתקבלו:
    2,751
    מין:
    זכר
    גאספריני אינה אופציה טובה יותר מדונגה בשום מצב, לדעתי. דונגה הוכיח שהוא מסוגל להנהיג קבוצה מאורגנת שתשחק בשיטה קבועה ויציבה, לעומת גאספריני שהצליח בעונה אחת בלבד, ובכל שאר העונות הקבוצות שלו נראו כמו קרקס (מהנה מאד, אומנם).
     
  8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תוכלו להזכיר לי איך גאספריני מועמד? החוק שאסור למנות מאמן שפוטר באותה עונה לא תקף?
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/3/11
  9. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אין לפיורנטינה סיבה להציל משהו עוד העונה.
     
  10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://js.fifa.com/mm/photo/worldfootball/clubfootball/01/09/48/51/1094851_full-lnd.Xxx

    הוא חוזר (לפחות לאימונים)! הציפיות של יובטיץ' הן להשתתף בשני משחקיה האחרונים של הויולה נגד בולוניה וברשה.
     
  11. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    שמועות בספרד ובאיטליה מדברות על אלברטו ג'ילארדינו שמועמד להגיע לסביליה בעונה הבאה, כמחליף של לואיס פביאנו שעזב לברזיל.

    אורי שם חבל.
     
  12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    בסמטאות האפלות של האינטרנט יש שלל ליחשושים על כך שפיורנטינה סגרה עסקה עם סטנדרד ליאז' על החתמתו של קשר נבחרת בלגיה אקסל ויטסל. מדובר בקשר צעיר שנחשב לכישרון גדול וחוליה משמעותית בדור הצעיר והמוכשר בצורה בלתי רגילה של הכדורגל הבלגי.

    למי שזוכר, מדובר באותו אחד שריסק את הרגל של שחקן יריב לפני כשנתיים במשחק ליגה. הוא קיבל אז ביקורות קשות ואם אני זוכר נכון, לפני התקרית הוא היה מקושר חזק למנצ'סטר יונייטד - קישור שנעלם די מהר לאחר המיני-פרשה.
     
  13. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,760
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    פעם היה שמח אצלינו, פעם היה לנו את "ניפו" נאפי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

     
  14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏9/1/03
    הודעות:
    15,930
    לייקים שהתקבלו:
    174
    מין:
    זכר
    ב"גאזטה דלה ספורט" אמנם בטוחים שאינטר רודפת אחרי בואש אבל יש באיטליה אנשים שעדיין בטוחים שמדובר בכלל במיכה של פיורנטינה, אז בעוד שהמאמן מכחיש ומדבר על כך שהוא רוצה להישאר לעוד מספר שנים בפירנצה. אתמול גם אלברטו ג'ילארדינו פיטפט על כך שהוא לא יודע אם יישאר בקבוצה בעונה הקרובה. הדברים הבאים שנאמרו על ידי דייגו דלה ואלה נאמרו כאשר נשאל על סוגיית המאמן אך תקפים לדעתי גם לגבי החלוץ הקשקשן:

    המועמדים לאמן את הויולה במקרה אחר הם רוסי וגאספריני.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏19/6/11
  15. OR Member

    הצטרף ב:
    ‏1/7/06
    הודעות:
    611
    לייקים שהתקבלו:
    0
    * אדריאן מוטו בן ה-32 עזב את פיורנטינה אחרי חמש שנים וחתם לשנתיים בצ'זנה עם אופציה לשנה שלישית. "אני לא יכול לחכות להתחיל את ההרפתקה עם צ'זנה", אמר החלוץ הרומני.


    * מזל טוב לנאפולי, שביצעה רכשה ראשון בחלון ההעברות וצירפה לשורותיה את הקשר מרקו דונאדל, שגם הוא, כמו מוטו, עזב את פיורנטינה וחתם לארבע שנים בסן פאולו.


    * גם ד'אגוסטינו צפוי לעזוב ולחזור לאודינזה
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/6/11