למה אנשים חושבים ששני שחקנים יצירתיים לא יכולים לתפקד ביחד בקישור? הבעיה של פיורנטינה היא לא השילוב בין מונטוליבו לדיאגוסטינו אלא השחקן השלישי שישחק איתם בקישור. בולאטי\דונלד דק לא טובים מספיק ואם כבר עושים עסקים עם אודינזה, היה יכול להיות נחמד לקחת מהם גם את אינלר. למרות החזיר הסרבי, יש הרגשה שפיורנטינה נמצאת בדרך הנכונה לחזור לייצג אותנו בליגת האלופות.
זו התחלה נהדרת לצאת איתה לדרך חדשה, אבל יש עוד כל כך הרבה עבודת חיזוק לעשות. מה גם ששוב, מיכאלוביץ' עדיין סוג של אניגמה כמאמן. מדהים הוא שההנהלה החובבנית של יובנטוס (לשעבר) לא הצליחה לרכוש אותו בשנה שעברה ביותר כסף. או שאולי זו הדרך של אודינזה להתנצל על פליפה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אם אני זוכר נכון, ההצעה של יובה הייתה בסביבות ה15 מליון יורו ובאודינזה העריכו אותו הרבה יותר גבוה (בצדק). המחיר הזול יחסית ששילמה פיורנטינה נובע מהעונה האחרונה שכלל לא הזכירה את העונה שקדמה לה ומבחינת אודינזה, המחיר הזה הוא בתמורה לשחקן שכמעט ולא תרם לקבוצה.
אז הרכישה הזאת עוד יותר חכמה ממה שפורסם לפני כמה ימים. פיורנטינה לא רוצה לסכן 9 מליון יורו על שחקן שנתן עונה אחת טובה (טוב, מדהימה) בקריירה ומאז נמצא בירידה (גם בגלל פציעות). התנהלות חכמה של קורבינו גם אם דיאגוסטינו יתן עונה טובה ופיורנטינה תאלץ לשלם קצת יותר תמורת החצי השני. חלון העברות רק נפתח וכבר אודינזה הפכה לסופרמארקט. וזה מבלי להתייחס לנכסים הכבדים באמת כמו אילנר וסאנצ'ס.
התנהלות אדירה של פיורה. אני באופן אישי מאוד אוהב את הקבוצה הזאת ומקווה שהיא תצליח, והחתמה של גיטו היא בהחלט התחלה, ואולי סוף סוף מחליף ראוי לפיליפה מלו. עוד לפני המונדיאל פיורנטינה מתחילה להיתחזק והקרדיט על כך מגיע לקורבינו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
קובי - כאילו זה באמת יזיז להם. יעזבו אותם כמה כוכבים והם ישלפו מהנוער עוד 3 כוכבי עתיד ויחזירו מהשאלה/חצי בעלות 2 שחקנים מוכחים אחרים. ד'אגוסטינו נפצע? בום, שלפו איזה גנאי שכבר עכשיו לא רואה את מונטארי ממטר ובדרך הבטוחה להיות אסיין הבא. יש להם כל-כך הרבה מרחב תימרון, כי חצי מהשחקנים באיטליה שייכים להם ורבע מהשחקנים בעולם שייכים להם. גם אתה שייך להם, רק שאתה עוד לא יודע את זה. זה מהלך WIN-WIN.
השינוים הרבים הם אלה שתוקעים את הקבוצה בתחתית הליגה עם סגל ששווה מקום בליגת האלופות. זה אולי מהלך נחמד למכור את דיאגוסטינו ולבנות את הקישור סביב אסמואה שכבר היום אחד הקשרים הטובים לגילו, אך עדיין, שנה אחת לקח לו להראות מה הוא שווה, שנה נוספת יקח לו לצבור ניסיון וכימיה עם חבריו לקבוצה, שנה לאחר מכן - הוא ימכר.
מאוד מעניין אותי מאיפה מוטו מתכוון להמציא 17 מיליון אירו לשלם לצ'לסי. לפי מה ששמעתי, מורן אטיאס כבר לא במודה.
ג'יג'י בקאלי ההזוי בטח ילווה לו את הכסף או משהו כזה. האיש מתפקד בתור סוג של אב עבור כל הכדורגלנים הרומנים הבכירים (לפחות אלו שבאיטליה) והוא תמיד דואג להם. מוטו גם ככה לקראת סוף הקריירה ובקאלי יוכל להשתמש בזה כתירוץ לשלב אותו בעסקים שלו.
ביזיון! שארה"ב והמערב לא ינסה למכור לכם סיפורים על נוקשות הקומוניזם ושלל המעשיות על צפון קוריאה, כשלמעשה ידו של הממסד המערבי לא פחות נוקשה ולא יותר הוגנת. ההבדל רק בכך שהשיטות לשטיפת המוח בעידן הטכנו-קאפיטליסטי הרבה יותר מותחכמות. אגב, ג'יג'י בקאלי לא היה סוכנו של מוטו טרם המקרה, רק אחרי שנתבע על ידי צ'לסי בקאלי לקח אותו תחת חסותו. לצערו זה לא עזר. בכל מקרה, מוטו צפוי לעבור לטורקיה, שם ירוויח סכומים שיקלו עליו לעמוד בעול. היה חזק אדריאן! http://static.sky.it/static/images/sezioni/sport/calcio_italiano/22.a_giornata/adrian_mutu_bacio_maglia_fiorentina.Xxx