:aa1: אוהדי מילאן בטח לא יודעים את נפשם מצער (לא שבעל שכל כלשהו באמת האמין לכך): פר קלודרופ האריך את חוזהו בפיורנטינה עד 2012.
אפילו לא שמעתי על שמועה כזאת... בטח רק יניב התייחס לזה כדי לבכות עוד קצת על ההנהלה שבודאות תחתים אותו.
יניב (לפחות הפעם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ) נקי מאשמה. בדקתי, היה זה Milanista3 שלקח זאת ברצינות.
על-פי דיווחים: גאייטנו ד'אגוסטינו הוא הקולפו שדיברו עליו בימים האחרונים למרכז השדה. ב-TMW טוענים שהעניין סגור ושקשר אודינזה יעבור לויולה תמורת 9 מיליון יורו. השלב הבא אמור להיות גישושים מוגברים בכיוונם של ג'אנלוקה קורצ'י וג'וזפה רוסי. במידה וג'ילארדינו יעזוב ליובנטוס או נאפולי, קורבינו צפוי להביא את מאטרי כמחליפו.
כל עוד פרשנות מקצועית לא משולה לחגיגה, אני אשמח לדעה שלך (ואני מודע לכך שהיא חיובית, הרמיזות לחגיגות מסגירות את העניין). לי אישית זה נשמע נחמד מאוד ואם פיורנטינה תקלע נכון ברכש - והמצב בשוק כמעט מרים לה להנחתה - העונה הקרובה יכולה להיות חתיכת להיט מבחינתכם בליגה, בעיקר בגלל שתוכלו להיות מרוכזים בכך מבלי להיות מוסחים ממפעל אירופי.
לי אישית אין מושג מה מתכנן מיכאילוביץ' (אם הוא בכלל יהיה המאמן), אבל אני הייתי מנסה להצמיד את ד'אגוסטינו מאחורה לגרזן כמו גווארנטה (אם הוא בכלל נחשב לגרזן) ומעיף את מונטוליבו קדימה כדי שישחק מאחורי החלוצים כמו שפירלו נוסה בקונפדרציות (אם זה בכלל נחשב לטורניר אמיתי). עקרונית אתה צודק ויש מצב שפיורנטינה חזורת פה על המהלך שיובנטוס עשתה בקיץ הקודם, רק הפוך - יובה הוסיפה גרזן (מלו) לגרזן קיים (סיסוקו). פיורנטינה מוסיפה רג'יסטה לרג'יסטה.
הוא הסתדר נהדר עם כריסטיאנו זאנטי, ככה שאין סיבה שלא יסתדר עם ד'אגוסטינו שלדעתי מאוד מזכיר אותו. אם נעבור ל 4-3-3 כפי שהתעקשתי כל העונה שעברה וכפי שנרמז בעיתונות, בצירוף ביאג'אנטי למשל, והנה יש לך קישור שאפשר לצאת איתו למלחמה (הסריה A בשנה הבאה תהיה אפילו יותר קשה ומרתקת).
:aa1: עכשיו זה רשמי. גאטאנו ד'אגוסטינו שחקן פיורנטינה תמורת 10 מיליון אירו! http://pack3176awards.info/images/happydance_2c5q.Xxx :aa1: רשמי: סינישה מיכאילוביץ' יאמן את פיורנטינה בעונה הבאה. ההצגה מחר.
שוב, העובדה ששניהם שחקני מרכז שדה טכניים לא הופכת אותם לשחקנים זהים שידרכו זה על רגלו של זה כל הזמן. במערך של 3 קשרים במרכז ביחד עם קשר אגרסיבי שיתרכז בלהרוס התקפות יריב ושיחפה עליהם זה יכול לעבוד. כפי שכבר רשמתי, ד'אגוסטינו מזכיר לי מאוד את כריסטיאנו זאנטי ומונטוליבו הסתדר איתו מצויין. הרבה יהיה תלוי במיכאילוביץ', והאמת שאני לא יודע עדיין למה לצפות.