לא יודע אם זה בגלל ההגנה שנמצאת לפניו אבל אמלייה נראה לא משהו העונה. הייתי הולך על ויויאנו. הבעיה היא שהוא שייך לאינטר שבונה עליו כמחליף של סזאר.
נראה לי שהרעיון שעמד מאחורי התהיה של יותם הצליח לחמוק ממך. מונטובאני הוא בלם (עם רגל שמאל) שהוסט לעמדת המגן לצרכים של הקבוצה. הוא אומנם משחק שם טוב מאוד, אבל הוא עדיין בלם שהוסט לעמדה זו. כלומר, אין לו את הנתונים הפיזיים או הטכניים להיות מגן קו שחורש את האגף. גם השערים שכבש העונה כולם מתוך הרחבה ממצבים נייחים. אם תרצה כמו פליפה בתקופה האחרונה, רק עם יכולת להגן. בכל אופן, אני לא חושב שיש טעם להתייחס לרשימת המכולת הזו ברצינות. מה גם שהכותב אכל מנה הגונה של כדורי אופטימיזצין (סתם משהו שהמצאתי בזה הרגע) כי הוא יותר מדי אופטימי לגבי הסכומים שהקבוצה צפויה לקבל. אכן, יש לו אשמה לא קטנה. לא סתם הוצא בתוכניותיו של ליפי. ולא בכדי רואה את ארבעת המשחקים האחרונים של קבוצתו מהספסל.
ההפך הוא הנכון. לא סתם הצבתי אותו במרכז ההגנה בהרכב הדימיוני שלי וכמובן שגם רשמתי שהוא בלם עם קבלות. התיאור שלך, גם אם דיי הגיוני לא שווה הרבה לנוכח היכולת שהציג העונה גם בעמדת המגן. לדעתי הוא יכול לשדרג את ההגנה של פיורנטינה ויהיה מאוד נחמד עם יסגור גם את החור בצד השמאלי במידת הצורך.
היכולת שהציג כמגן היתה מרשימה בחלק ההגנתי , אך בחלק ההתקפי הוא שימש רק כאשר, כמו בלם, עלה בקרנות למעלה. הוא לא ביצע עליות על הקו שהסתיימו בהרמה מדוייקת או חיתוך למרכז על מנת לאיים על השער. לכן, לצידם של שמות כמו קולארוב ודרנטה, שמו נראה משונה. לא כי אינו טוב, אלא כי מדובר בשחקן מזן שונה לגמרי ולא בכדי גם אתה בחרת להציב אותו במרכז ההגנה בהרכב המדומה שלך.
SUPERMARKET FIORENTINA דונאדל, גובי, פאסקוואל, קלודרופ, מוטו, וארגס, פרי ואולי אף ג'ילארדינו, כולם צפויים לעזוב.
אני מאמין שג'ילא ישאר, כל העניין קצת יצא מפרופורציות. ג'ילארדנו קורע את התחת עבור הקבוצה בכל משחק, הוא רחוק מלהיות פרימדונה. הוא, אחרי שכמו כולנו שמע על הרשימה הארוכה של העוזבים, ביקש לקבוע עם קורבינו פגישה על מנת שזה יסביר לו מה מתוכנן לשנה הבאה. ואנדראה דלה ואלה, שכמו כמעט כל בעלי הקבוצות באיטליה, לוקח את עצמו יותר מדי ברצינות, יצא כנגדו בפומבי ואמר אם הוא רוצה ללכת שילך. כאילו דורגבה, מיליטו, טורס ואיברהימוביץ' רק מחכים שיתפנה מקום בקבוצה. וחזרה לעניין מונטובאני. בטוטוספורט כותבים היום שפיורנטטינה מעוניינת במונטובאני (ובגווארנטה!) כמחליפו הצפוי של קלודרופ.
כל כך הייתי רוצה לראות את ורגאס מפזז בצד השמאלי שלנו. מה השווי שלו? אם בופון הולך אז גם כמובן שפריי יהיה מחליף הולם.
:aa1: מריו אלברטו סנטנה עבר ניתוח שהשיקום ממנו יקח לו כחמישה חודשים. אפילו למכור איתו אי אפשר עכשיו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
העונה הכי מבזה של פרנדאלי . למרות זאת כמובן אני ממש לא מנסה לערוף את ראשו , והייתי מאוד מאוד מאוד מעונייין שימשיך . אבל אני באמת לא מבין מה השתבש בפזאל שעליו אמר מוטו בתחילת העונה שעברה " בשנתיים הקרובות נזכה באליפות" . מה קרה השנה ? מאיפה נפלה העלינו הצרה שלסיים בחצי הליגה התחתון!!! כאשר הייתי פסימי , חשבתי לעצמי , שעונה בליגה האירופית יכולה להיות נחמדה , קבוצות לא כמו בליגת האלופות , קצת מזומנים, אולי אפילו קצת יותר נק' לליגה האיטלקית . אבל בטח ובטח שלא חצי תחתון של הטבלה . אם מישהו רק יוכל להסביר לי מה השתבש , איפה העניינים עומדים הן בפן המקצועי והן בפן המנהלתי , אני אשמח . כי במשך 10 דפי דפדוף לא מצאתי כלום חוץ מסרק ... מה פשר הסניף מגה בול / שופרסל דיל שפתחו בפיורנטינה ? פשוט עצוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx