פיורנטינה 2009/10:: ד'אגוסטינו הוא הרכש הראשון

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by uri, Jun 22, 2009.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

יש שמועות ששטוטגארט מתעניינת ומוכנה לשלם 8 מיליון עבורו.
    אחרי הסיכום של אורי על היכולת של השחקן לאחרונה, נראה לי שעדיף שהחברייה בשטוטגארט ישנו קידומת...

2. uri מנהלים

בעונה שעברה בנו עליו בהרכב, אבל הוא איכזב בגדול. אך, אל נא תבין אותי לא נכון, הוא בסה"כ בן 21 ובעל פוטנציאל להפוך לשחקן ברמה גבוהה בעתיד, אלא שעד שזה יקרה אין לו מקום בהרכב. הבעיה, כך לפחות על פי התקשורת, שהוא לא מוכן להישאר ללמוד ולהילחם על מקומו , אלא מתעקש לעבור למקום בו יבטיחו לו מקום בהרכב.

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

וגם בשטוטגארט אף אחד לא יבטיח לו הרכב.
    הוא יהיה אבל חלק מהרוטציה.

לפי המומחים של האתר טרנספרמרקט הגרמני אותו אתה מכיר נתנו לעיסקה סיכויים של למעלה מ 40 אחוז והאחוז עולה.
    זה כמובן בולשיט, אבל לפחות איתך אני יכול לצחוק על זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

http://www.transfermarkt.de/de/forum/154/g...94/anzeige.html

Last edited by a moderator: Aug 31, 2009
  4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

http://www.vfb.de/media/images/news_2009/img_4693_174x174.Xxx

קוזמונביץ' עובר לשטוטגארט עבור כ 7 מיליון יורו ..

Last edited by a moderator: Sep 1, 2009
  5. uri מנהלים

Auf Wiedersehen

אגב, לפי האתר שלנו זה 8 מיליון אירו. את סאביו נסרקו רכשנו מווסט האם תמורת 3 מיליון אירו + מנואל דה קוסטה. כשהקשר/חלוץ הגרמני/אוגנדי היה בברשיה דיברו עליו ככשרון מבטיח. הוא הספיק לכבוש 3 שערים במדי ברשיה לפני שנתיים בסריה B.

Last edited: Sep 1, 2009
  6. Irons Member

קראתי איפשהו שאנחנו מקבלים גם 50 אחוז מהמכירה הבאה של סאביו.
    בכל מקרה, שחקן מוכשר, לא הצליח להתאקלם, שיהיה לו בהצלחה. אני אשתדל לעקוב אחריו כשאוכל.

ובמעבר חד, יש לי שאלה, איך החיפוש של פיורנטינה אחרי בלם בשוק ההעברות מתיישב עם זה שהם לא החתימו אף אחד ועכשיו מכרו גם את דה קוסטה?

7. uri מנהלים

פיורנטינה לא הצליחה למצוא אף בלם טוב יותר מקאפיטאנו דאיינלי בכסף שהיא יכולה להרשות לעצמה, לכן העדיפו לא להשקיע (למשל 10 מיליון על מיראנדה) על שחקן יקר שלא יהיה טוב יותר מדאיינלי. פרט לגמבריני, שבכל משחק עד כה מפתיחת העונה הצטיין, על הספסל יש את צ'זארה נטאלי ואת הדני קלודרופ. דה קוסטה אף פעם לא היה בתוכניות - הוא כשל בצורה מובהקת גם אצלינו וגם בסמפדוריה, אליה הושאל באמצע העונה שעברה - והקבוצה ניסתה למכור אותו במשך כל הקיץ.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אורי - אולי עכשיו אחרי המכירה של קוזמנוביץ' תכיר בכך שלפיורנטינה פשוט אין כסף?
    בסופו של דבר לא סאלביו ולא מוניוז הגיעו (אלו שהיו אמורים להוכיח כביכול שאין בעיה של כסף).

9. uri מנהלים

מינואר אשתקד המועדון נמצא בפלוס של 46 מיליון אירו (רק משוק ההעברות מבלי לחשב את הכסף שנכנס מהשתתפות שנתיים ברציפות באלופות). כל מה שרציתי שמשפחת דלה וואלה רק תודיע שהעסקים שלה בקריסה והיא צריכה להחזיר לכיסה את מה שהשקיעה ברכישת המועדון בעבר ולא להוליך אותי שולל. אני מכבד את ברלוסקוני שלא החביא מאוהדי הקבוצה את האמת, אלא אמר ישר שהוא צריך לחסות חובות. אצלינו, לא רמזו אפילו עם בעיות במשפחה, וגם התקשורת לעולם לא פירסמה שום דבר על בעיות בעסקי הנעליים. ואגב, לפחות על פי התקשורת, המועדון בכלל לא רצה למכור את קוז, אלא שהסרבי דרש ללכת כי לא התאים לו מעמדו החדש בקבוצה.

ובכלל, נראה לי שכל הכסף הלך על "הרפתקאות הבשר" של קורבינו. מה לעזאזל הוא עשה כמעט חודש בדרום אמריקה...

10. uri מנהלים

דבר נוסף הוא, טענה שיכולה לעלות מדבריך לקוראים מבחוץ, אין לי כמובן בעיות גרנדיוזיות על ההתנהלות של המועדון. הטענות שלי מינוריות בעיקרן, ודווקא בשל כך - כי מדובר בסופו של דבר בגרושים - כועסתי. לעולם לא היו לי דירשות להוציא עשרות מיליונים. רציתי את דה סילבסטרי וקיבלתי אותו, רציתי קשר מרכזי נהדר וקיבלתי אותו, שניהם עלו לנו גרושים וכל הכבוד לקורבינו על כך. היתה לי רק בעיה אחת עם חלוץ מחליף לגי'לא (ופוצי שהצעתי הגיעה לסמפדוריה בהשאלה בחינם) ועם מחירתו של סמיולי והשארתו של סנטאנה (שהשבוע שוב הראה עד כמה הוא חלש וגם הספיק להחמיץ לבד מול השער). היית נותן לי את פוצי, משאיר את סמיולי, ונותן לי את גווארנטה תמורת וארגס - עניין של כמה מיליוני אירו בודדים - ואני מאושר.

11. NUOVA GUARDIA Member

12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

תעזבו שנייה את קוזמאנוביץ', מה נסגר עם הפלייבוי הרומני?

13. OR Member

הוא פונה ללב שלך

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

האחים דלה ואלה מאיימים לעזוב את פיורנטינה. ב-24 בספמטבר תיערך ישיבה מיוחדת בפירנצה בדבר בקשתם של האחים לקדם את תוכניתם לבניית מתחם אימונים חדשני של הויולה כאשר הבירוקרטיה האיטלקית זוקפת ראש ומאיימת לטרפד את השאיפות.

כאמור הם הודיעו שישקלו את צעדיהם במועדון לאחר קבלת ההחלטה, אולי צעד שנלקח בשביל לאיים או שזה באמת צעד שנלקח בחשבון.

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שהאיומים של האחים דלה-ולה עבדו. ראש עיריית פירנצה רמז אתמול שהוא הולך לאשר מחר את התוכניות של בעלי פיורנטינה לביצוע הפרויקט הענק מצפון לעיר.

הקומפלקס צפוי להבנות באזור שדה התעופה של פירנצה והוא אמור לכלול איצטדיון גדול (בסגנון של האליאנץ ארינה), מתקנים ומגרשי אימון חדשים למועדון, קניונים, דירות, מלונות, מוזיאון רשמי לקבוצה ולא פחות ולא יותר מאשר פארק שעשועים שיוקדש לכדורגל. הפרויקט השאפתני צפוי לעלות כ-300 מיליון יורו (מחיר התחלתי ובסיסי מאוד).
    יש בעיה מסוימת עם השטח, כי האזור מוקפא כרגע בעקבות חקירת שחיתות שנערכת על-ידי רשויות האכיפה המקומיות. נטען שמדובר בהליכים פורמליים בלבד ושהעניין יתבהר בקרוב.

בכל מקרה, האחים צפויים לחתום בימים הקרובים על הארכת חוזה השכירות של הארטמיו פראנקי ל-4 שנים נוספות. היום בערב מול סמפדוריה, לראשונה יוסרו הרשתות שמפרידות בין יציע החוץ לשאר היציעים והמגרש, בניסיון לייצר תנאים נוחים יותר לקהלי החוץ שמגיעים לפירנצה. המטרה הסופית היא להוריד את כל הגדרות באיצטדיון - "כמו באנגליה".

Last edited by a moderator: Sep 23, 2009