פיורנטינה 2008/2009: מכוונים לצמרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י uri, ‏30/6/08.

1. uri מנהלים

פיורנטינה מפסידה 3:1 לברצלונה משערים של פויול, ג'פרן וקרקיץ', פאציני כבש את השער היחיד לזכות הסגולים. יש עוד הרבה עובדה לפני שנהיה מוכנים לצמד המשחקים הכה חשוב במוקדמות ליגת האלופות.

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליובטיץ' יש הרבה כדורגל ברגליים. מלו נראה מאוד לא מחובר - עקבתי אחריו מדי פעם גם כשהכדור לא היה אצלו או אצל פיורנטינה בכלל, ולא היה נדיר לראות אותו משוטט במקומות פשוט לא הגיוניים שלא תרמו לא למשחק ההגנה ולא מבחינה פוטנציאלית למשחק ההתקפה במקרה של חטיפת כדור.
    לפראנדלי יש סגל עמוק מאוד ואני חושב שכדאי לו לעבוד כמה שיותר על ההיררכיה ולחבר את שחקני ההרכב הראשון. שוחקו מספר משחקי הכנה, נעשו ניסויים - עכשיו הגיע הזמן לתרגל כמה שיותר את ההרכב הבכיר (עד כמה שאפשר בלי מונטוליבו).

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

איך היה ג'ילארדינו? לפחות על פי הסטטיסטיקה הרבה שינויים ערך היום פראנדליי, אורי אתה מרוצה מההגנה?

4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

בתקווה שהויולה יגיעו לאיצטדיון טדי.

5. MHFC Member

בתקווה שבית"ר לא תעבור את ויסלה קראקוב, ולא נראה את פיורנטינה בטדי. ככה לפחות אתה לא תצטרך לעשות את הדרך הארוכה ממעלי חיפה עד לטדי : http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx , וברצינות גם אם בית"ר תעלה לסיבוב השלישי הסיכוים שהיא תפגוש את הקבוצה האיטלקית הם קלושים, יש לה עוד המון קבוצות שהיא יכולה לפגוש, ואם באמת יקרה מצב כזה שבית"ר תגיע לסיבוב השלישי אז אני בעד שפיורנטינה כמובן תוגרל מולה ונוכל לראות אותה משחק מול בית"ר. אומנם חרגתי קצת מנושא הדיון, אבל עדיין זה קשור לפיורנטינה.

אג, בקשר לג'ילא, יש לי תחושה שהוא הולך לשחזר את התקופה היפה שלו במדי פארמה, הוא נמצא בקבוצה יותר שקטה, עם פחוץ לחץ ופחות ציפיות, במילאן לעומת זאת היה עליו המון ציפיות מכל עבר, אם זה מההנהלה, או מהאוהדים, שזה לחץ משמעותי, בפיורנטינה זה הרבה פחות. כולי תקווה שהוא יתחיל ולכבוש באופן קבוע ולחזור ולהיות אחד מהחלוצים הטובים באיטליה.
    בינתיים, למי שראה אותו דרך סרטונים מאימונים או ממשחקי אימון, איך היכולת שלו ?

6. uri מנהלים

אני, אגב מאוד מרוצה מהתוצאה. אני חושב שמסע הרכש הנוצץ הכניס את המועדון ואת הסובבים אותו לאופוריה ממנה קשה לנצח משחקים. ככה שההפסד הזה נתן לנו את המכה שתחזיר את כולם לקרקע ולמציאות בה יש עוד הרבה עבודה ומחשבה לגבי ההגנה.

7. uri מנהלים

It seems that Fiorentina had finally come to the conclusion, that in order to keep their stars they must raise the salary cap. According to Gazzetta dello Sport, today Frey would sign a new contract that will tie him to Fiorentina until 2013 in which he will earn 1,9 million every season, what is 400K more that the salary cap of last year.

(I have English exam in 2 hours, so I must enter to the character)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/7/08
  8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

in which he will earn 1.9 million every season, 400K more than the salary cap of last year.

תעבוד על האנגלית!

כדאי מאוד לפיורנטינה לעבור את שלב המוקדמות השלישי וגם לסיים במקום הרביעי העונה. אם כזה סגל עמוק (הרבה מאוד משכורות), אי העפלה=קטסטרופה.

9. uri מנהלים

Grammar sucks ass. Lucky me, that it is not one of the subjects that would be tested.

true.

10. uri מנהלים

עוד דבר שמעצבן אותי הוא החוסר הערכה של פראנדלי לאסוואלדו. אחרי שזה כבש את השער החשוב ביותר של בקריירה של פראנדלי, אחרי טורניר מוצלח מאוד שלו בטולון, אחרי שהיה השחקן הכי מרשים בשני המשחקים של הויולה עד המפגש מול ברצלונה, ועדיין פראנדלי העדיף לפתוח עם מריו סנטאנה ולא איתו בהרכב שלכאורה אמור להיות הראשון. כמובן שהשער היחיד של פיורנטינה אתמול (של פאציני) היה כולו פרי יצירתו של אוסוולדו. אני רק מקווה שפראנדלי יבין שיש לו בסגל שחקן גדול ויתן לו את הקרדיט המגיע לו.

אגב, הנה התקציר: http://www.youtube.com/watch?v=f_p9nEjgwkA...idnotizia=27922

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/8/08
  11. uri מנהלים

:aa1: סבסטיאן פריי חתם על חוזה חדש עד 2013!

12. poul shark Member

אם פיורנטינה רוצה לשרוד את השנה הזאת כלכלית בצורה טובה. היא חייבת למכור קצת מהשחקנים שפחות יראו דשא ובכסף שתקבל עבורם תביא בלם טוב שישחק לצד גמבריני המעולה.אחריי רכישתו של ג'ילה אני לא רואה את פאציני משחק יותר מידי שיש לפניו את אוסוולדו וג'ילה ומוטו בהיררכיה. או את סנטנה וסמיולי משחקים יותר מידיי בעומס הקשרים שיש עם דונדל מונטוליבו קוזמנוביץ מלו וכל הצעירים החדשים שם. או את פסקוואל וקוורדלופ תופסים מקום בהרכב של פרנדלי.
    עדיף לויולה למכור אותם ולהביא בלם טוב כדאי לבנות מרכז הגנה טוב עם פרי גמבריני ורגאס וקומאטו

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיורנטינה-סלאביה פראג בסיבוב השלישי של האלופות.

14. OR Member

סה"כ ההגרלה לא קשה במיוחד , אבל יש לזכור ששום קבוצה מצ'כיה לא קלה ... (סלביה זו לא הקבוצה שהדיחה שנה שעברה את אייקס ? ) בכל מקרה , אנחנו חייבים לעבור אותם ...

15. yonmu Member

סלביה זו הקבוצה שחטפה השנה 7-0 מארסנל בבית.
    פיורנטינה חייבת לעבור.