פיורנטינה 2008/2009: מכוונים לצמרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י uri, ‏30/6/08.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיותר לציין שכל עוד ג'ילארדינו על המגרש, לבונאצולי אין הרבה מה לחפש על הדשא. מספר 9 קלאסי שיחליף את פאציני בתור סותם חורים.

2. uri מנהלים

http://www.parcarsport.it/immagini/2008_09/fiorentina/pazzini_osvaldo.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

3. uri מנהלים

חרף הפרסומים ההעברה של אוסבאלדו טרם הושלמה, וכרגע החלוץ הוא עדין השחקן שלנו. מי שכן צפוי לעזוב זה פאפא ואייגו שהיום מפורסם על כך שלצ'ה הגישה הצעה בגובה של 3 מילין אירו עבורו.

4. OR Member

אחרי הרבה זמן שלא כתבתי פה יש לי הודעה ביקרותית מאוד .
    אני מאוד מקווה שפאפא וויגו כן יעזוב כי במשךך שנה שלמה פרט לאיזה ארבעה שערים הוא לא בדיוק תרם , חבל שהמשכורת שלו בכלל יצא מהכיס של האחים דלה וולה .
    יתרה מזו , העברת פאציני היא העברה חכמה מאוד של הקבוצה , שכן מדובר בשחקן שהמשכורת שלו היא מאוד גבוה יחסית לחלוץ רוטציה ולכן המעבר שלו לסמפ' + העברת חלוץ אלינו בהשאלה , היא מעשה חכם ואיפלו חכם מאוד , שכן בתקווה ששנה הבאה נביא חלוץ אחר (צעיר יותר ?) .
    עד לפה היה הורדת הכבוע שלי בפני ההתנהלות של הקבוצה בחלון העברות , כעת ביקורת :
    קודם כל אני כועס מאוד על העברה הצפויה של אוסוולדו , חבל מאוד , באמת , מדובר בשחקן שאני אישית מאוד אוהב וזוכר לזכותו מספרת שבזכותה טעמנו ( אם כי טעם מר משהו ) את ליגת האלופות אחרי 8 שנים .
    יתר על כן , אני חושב שחבל מאוד מאוד אפילו שההנהלה לא עשתה מספיק על מנת להביא בלם לצידו של גמבאריני , וחבל כי עכשיו יש עוד מקום של משכורת וכן עוד 8 מיליון יורו לחפש ...
    אני מאוד מקווה שצ'זארה ( :aaa8: ) יתחיל לתת יותר קרדיט ליוטביץ' ...

5. uri מנהלים

6. uri מנהלים

לא ראיתי את המשחק שלנו היום, אולם עכשיו בדקתי בשני אתרים אשר נתנו ציונים לשחקנים על המשחק הזה ווארגס קיבל בשניהם את הציון הנמוך ביותר. אני כבר עברתי את שלב הרוגז ונמצא עכשיו בשלב התסכול, בטח ובטח אחרי המשחק הנהדר של פסקוואל מול יובנטוס. אוי לפראנדלי אם שבוע הבא נראה שוב את הפרואני. זה כבר מעבר לכדורגל, מדובר בעניין של מוסר וכללי כבוד בין בני האדם.

(אני לוקח את זה קשה מדי?)

7. uri מנהלים

קורבינו חסך כסף ולא הביא עוד שחקן על העמדה של סנטאנה, עכשיו זה חוזר לנו כבומרנג. יש חשש שהארגנטיני קרע את רצועות הברך. אם אכן מדובר בקרע והוא יזדקק לניתוח - סנטאנה גמר את העונה, אחרת הוא יחזור בעוד כחודש.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

4-3-1-2, מונטוליבו מאחורי החלוצים. סע לשלום, המפתחות בפנים.

9. uri מנהלים

לא מתאים לי. מונטוליבו הוא הפירלו החדש. בוודאי ראית את שני הבישולים האדירים שלו למוטו השבוע. הוא צריך לשחק בעמדה שלו, קשר מרכזי. האופציות הן אלמירון (עד עכשיו כשלון חרוץ), סמיולי (עד עכשיו לא נספר ע"י פראנדלי ולא באמת ידוע כמה טוב יהיה בעמדה הזו) או יובטיץ' (זה סוג של הימור התקפי מדי לטעמי ועוד שחקן שהוכיח שלא ראוי עדיין למקום בהרכב).

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא זוכר כבר מי בישל את השער הראשון של מוטו. הייתי כל-כך עסוק בלהתלהב מהסיומת הגדולה שלו, שלא ממש הבחנתי במבשל. הגיוני שמסירה כזאת על 45 מטר תצא מרגליו של מונטוליבו.

סמיולי זריז עם הגבהות טובות - שחקן קו מובהק. אם משתמשים ביובטיץ', זה אומר שדונאדל חייב לפתוח על חשבון קוזמנוביץ' (תמציא לו קיצור, פעם אחרונה שאני כותב את השם המלא שלו). סדר העדיפויות שלי:
    1. אלמירון
    2. יובטיץ'
    3. סמיולי
    אם שלושתם לא יתאימו, אין מנוס מלהציב את מונטוליבו בעמדה הקדמית ביותר של הקישור.

טוב תוך כדי התגובה אני נזכר שאפשר גם לשחק עם מוטו בשמאל וסמיולי בימין. תופס מבחינתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/2/09
  11. uri מנהלים

בפיורנטינה מכנים אותו קוז (KUZ).

12. Jose Mourinho Member

לא שמתי לב אם כבר כתבו את זה, אבל מריו סנטנה גמר את העונה.

אורי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

13. uri מנהלים

הבעיה היא שאין לו מחליף בסגל. ביום ראשון פראנדלי שמע בעצתו של יותם (גם אתה הא...) אולם (ולצערי), אני הוא שצדקתי. כיוון שמונטוליבו לא הצליח לשחק בעמדה מאחורי החלוצים. למעשה המערך עבד רע, רע מאוד. שיחקנו רוב המשחק מול 10 שחקנים ונראנו כאילו אנחנו אלה שחסרים להם שחקן או שלושה. לאציו שלטה לחלוטין במשחק ורק יום גדול של פריי מנע את ההפסד. השער הגיע רק אחרי שמונטוליבו חזר לעמדה הטבעית שלו וסמיולי נכנס לשחק קדימה. השבוע משחק מאוד קשה וחשוב מול ג'נואה, ופראנדלי צריך לחשוב על פתרון.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

פראנדליי מאיים לעזוב את פיורנטינה בסיום העונה. "לא אסבול את מצב ההרס העצמי הזה"

המאמן טוען שבעיר יש ביקורת שלילית מידי על המועדון ועל המשחקים האחרונים."באיטליה יש גישה סכיזופנית לכדורגל וזה מצב פסיכולוגי מטריד. האם זה אפשרי שאעזוב בסיום העונה? נחוצה למועדון הזה המשכיות אבל אם יש אנשים שמעוניינים לפוצץ הכל אז אני לא אשאר מנגד".

"לפני כמה חודשים אמרתי שבתוך שש או שבע שנים הקבוצה הזו תוכל להתמודד על תארים משמעותיים. אנחנו רק בשנה הרביעית וכבר השגנו דברים נהדרים. אנחנו מהווים דוגמא מצויינת ברמה הלאומית והבין לאומית. אם פיורנטינה מבחינה אקונומית שייכת בין המקומות חמש עד שבע אז לסיים במקום הרביעי זהו נס".

מאוד הערכתי את פראנדליי עד לחודשים האחרונים, הוא עושה עבודה מצויינת בקבוצה והחזיר אותה למרכז הבמה באיטליה אבל יחד עם זאת נראה לי שקצת קשה לו לחיות עם ביקורת לגיטימית. אני לא מודע למתרחש בפירנצה ואפשר לשמוע מהדברים שלו שייתכן והאולטראס עושים לו בעיות.

הוא צריך להסביר מה קרה לקבוצה ומהיכן מגיעה הנאיביות והחמצת השערים הכרונית שפיתחה. אני מאמין שבכל מקרה הוא יישאר גם אם הם יסתפקו בהעפלה לגביע אופ"א המחודש.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/09
  15. uri מנהלים

מאז שאני עוקב אחרי פראנדלי, עוד לפני שהוא והג'ל בשערו הגיעו לארטמיו פראנקי, הוא תמיד עשה עלי רושם של אדם מאוד עדין, דק רגש ופגיע. נראה שלפעמים הרגשות מציפים אותו עד כדי חוסר שליטה, כמו בתגובה שהעלת יניב וכמו שאחרי ההדחה מול אייקס אמר שרק קורה מנעה מאיתנו להעפיל שלב. גם סגל השחקנים שלנו - אולי ככה הוא מעדיף אותם - הם אספה של "ילדים טובים", נאיבים, חסרי שיניים שלא עברו שיעור במרפקנות. למצבים הרבים שהגענו גם במשחק החוזר מול אייקס, אותם לא הצלחנו לממש לשערים כבר התרגלתי, אבל כן קשה היה לי לקבל את השער של ליאונרדו בדקה ה-88. הברזילאי פשוט לקח את הכדור ועבר לידם של כשישה שחקנים, כאשר חלק התבלבל וחלק אחר ניסה לקחת לו את הכדור באלגנטיות וברגוע. הדבר הראשון שאמרתי לעצמי, הוי כמה הייתי רוצה ושמח לו מרקו מטראצי היה משחק בשורותינו. אם מטריקס היה על המגרש הוא לא היה מרשה לזה לקרות, הוא לא יכל לחיות עם זה. האיטלקי הבינלאומי היה בוודאי שם מרפק, אולי מקבל צהוב אולי גם אדום, בוודאי שהיה זוכה לגידופים מאבי מלר בשידור הבא שלו במשחק של אינטר. אבל, ומעל הכל, כנראה שהינו היום בשלב הבא. במילים אחרות, אני חושב שאנחנו צריכים לחפש פחות כשורונות ויותר שחקנים עם אופי, שיאזנו את יתר השחקים העדינים ובטח את פראנדלי טוב הלב והסנטמנטלי.

נערך לאחרונה ב: ‏2/3/09