פיורנטינה 2008/2009: מכוונים לצמרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י uri, ‏30/6/08.

1. פירנצה Member

בוא פשוט תגיד לי איזה מערך צריך לעלות מול גנואה בהנחה שהם עם ההרכב החזק ללא חיסורים

נערך לאחרונה ב: ‏26/9/08
  2. uri מנהלים

ראשית הייתי פותח בדיוק באותו מערך שהביא לנו את ההישגים המדהימים בעונה שעברה, כלומר 4-3-3 ולא ה 4-3-1-2 כפי שפראנדלי פתח מול לאציו. שנית הייתי בונה את ההרכב על אותם השחקנים שהביאו לנו את התוצאות הנפלאות בעונה שעברה. שחקנים כמו מלו, וארגז ואפילו אלמירון הם ללא ספק כשרונות נהדרים, אבל יש לזכור שהם הגיעו מקבוצות תחתית ולא עם נסיון במאבקי צמרת. לכן לטעמי יש לנסות לחזור לקבוצה שהיתה לנו בעונה שעברה, להתיצב, להתארגןו לחזור להראות טוב ולנצח, ואז לשלב את הרכש החדש. פרט לג'ילא שמכיר נהדר את הליגה, את השחקנים שלצידו, את המאבקים ואת החזון של פראנדלי.

----------------פרי---------------
    פאסקוואל--דאיינדלי--גמבריני--קומוטו
    ---דונאדל--מונטוליבו--קוזמנוביץ'----
    ---מוטו----------------אוסוואלדו---
    ------------ג'ילארדינו-------------

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/9/08
  3. פירנצה Member

נראה לי שעדיף להציב את סנטאנה במקום אוסבלדו, אגב יובטיץ' למרות שהוא קיצוני שמאלי
    הוא יודע לשחק גם בצד ימין,אבל זה יהיה תלוי באיזה מערך ועם איזה שחקנים תעלה גנואה

4. פירנצה Member

גם פסקוואל וגם וורגס לא בסגל למשחק מול גנואה,מה שאומר שאין תחליף הולם לגובי במידה והוא
    נפצע

5. uri מנהלים

זאורי משחק טוב כמגן שמאלי, בדיוק כפי שהוא משחק טוב כמגן ימני. בכלל בכדורגל האיטלקי מאוד נפוצים מגנים "בעלי שתי רגליים" כמו מאלדיני, זמברוטה, פאנקרו, בלזארטי, בירינדלי, דה סילבסטרי ועוד.

6. itzikhai Member

פיורה בכלל לא מרשימה אותי גם מול הרכב חסר מאוד של גנואה, אם השלישיה הקבועה של גנואה: גספרוני, דייגו מיליטו וסקולי
    היו פותחים/משחקים אני לא מאמין שפיורה היתה יוצאת עם נקודות..

7. פירנצה Member

סוף סוף ניגמר ואני לא מאוכזב שהזמנתי את הערוצים ספורט 1,2
    פיורנטינה לא מרשימה אבל ה3 נקודות נשארות בפירנצה הודות לכנר, ועכשיו עם הפנים
    למשחק מול סטיאווה בוקרשט,נקווה שהפציעה של ג'ילה לא רצינית.

8. OR Member

סתם דבר שעלה לי בראש
    באיזה טונים עזב ולארי בוז'ינוב את פיורנטינה ?

9. uri מנהלים

:aa1: בעקבות השער שכבש עם היד, ג'ילארדינו יעלה בימים הקרובים לוועדת המשמעת שם הוא צפוי לקבל עונש הרחקה משני משחקים.

כפי שזה נראה לי במהלך השידור, הלקוי יש לומר, זה לא נראה כמו נסיון לגנוב שער, אלא יותר חלק מהתנועה שלו בעת הנפילה. השער כמובן היה ראוי להיפסל, אך לטעמי אין יהיה זה צודק להאשים את ג'ילא בחוסר ספורטיביות, במיוחד לאור החשיבות שלו עבורינו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx .

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/10/08
  10. NUOVA GUARDIA Member

2 משחקים זו אבידה גדולה מאוד בשביל פיורנטינה ואני לא מגזים.
    ג'ילרדינו פשוט מחזיק את הקבוצה הזו יחד עם מוטו בחוד התקפה קטלני וכתוצאה מכך פיורנטינה נמצאת במקום החמישי בטבלה.
    פיורנטינה העונה תהיה חזקה מאוד והיא צריכה להתמודד שוב על ארבעת המקומות הראשונים, זה יהיה קשה.

11. 亚历山大帕托 Member

שוב מוראטי מושך בחוטים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

ג'ילה התנהג מגעיל ובחוסר ספורטיביות מוחלט. בכוונה או לא, הוא ידע מה הוא עשה, והלך לחגוג כמו אפס שער שלא הגיע לו במקום להודות.

12. פירנצה Member

למרות שקשה לי,אני חייב להודות שמקרה כזה לא יכול לעבור בשקט.
    תסלח לי אורי אבל לאחר המשחק מול ליון העלתי נושא בנוגע ל"משחק ההוגן"ואי אפשר להתעלם
    מהתגובה של ג'ילא לאחר השער.לצערי אם נקבל עונש ולא נזיפה אנחנו נחסר שחקן חשוב מול
    אינטר,אבל לפחות אם נעלה במערך 4-3-3 נוכל לשלב את אחד מהכישרונות שיושבים על הספסל
    שאתה כל כך רוצה לראות משחקים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

13. uri מנהלים

:aa1: ג'ילארדינו הושעה משני המשחקים הקרובים של הקבוצה, היום פיורנטינה תגיש ערעור, אך אני בספק שנזכה לראות את ה"כנר" נגד הנראצורי.

http://images.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2008/10/27/0K9D4WAP--346x212.Xxx

14. OR Member

ההרחקה פשוט מיותרת . המשחק נעשה ההחלטה של השופט בזמן המשחק נעשתה , סוף פסוק לטוב ולרע .

פירנצה,
    זה בניגוד לשער הבאמת לא ספורטיבי של ליון זה חלק מרפלקס של הגוף , יש הרבה כאלו .

יתרה מזו, ג'ילא לא השחקן ראשון ולבטח לא האחרון שיכניס גול עם היד . אולי נתחיל לפסול את שערים של מסי , ושל מרדונה ושל עוד רבים אחרים ?
    נימוק נוסף ללמה לא צריך לפסול את השער ולבטח לא להרחיק את ג'ילא , אם השופט היה פסוק על כך שאין שער , ג'ילא לא היה מקבל אדום .
    יתר על כך , מעכשיו גם שופט יבטל פנדלים אם בשידור יבינו שזו התחזות ? לא ! אז למה סתם לעשות דברים שהם באמת חסרי משמעות .
    לדעתי, האומץ של הועדה להחליט על הרחקת ג'ילא היא בגלל שפיורנטינה הייתה מנצחת בסופו של דבר גם בלי השער .

15. 亚历山大帕托 Member

הנימוקים שלך חלשים. ההרחקה היא על הרמאות וההשפעה על תוצאת המשחק. למה? כדי להרתיע מלחזור בשנית.

למה אתה משוכנע שפיורנטינה היתה מצנחת כשהשער הראשון שלה היה צריך להיפסל? אני מבין למה אתה חושב ככה, אבל מאיפה הביטחון הזה של נביא?