אל תצפה ל.. http://uk.youtube.com/watch?v=yptEUrgqYN0 אחריי הכל פיורנטינה הייתה עוד תחנת מעבר, בדיוק כמו פאלרמו.
דייגו דלה ואלה אישר שאיצטדיון חדש עומד להיבנות ולהחליף את הארטמיו פרנקי הישן. בתוכנית האיצטדיון יכלל בקומפלקס עם קניון ומלון ויכיל בין 40 ל50 אלף צופים. דלה ואלה הסביר שהאיצטדיון החדש לא אמור לקדם אותם פיננסית (הארטמיו מכיל 47 אלף למרות שלא כולם מאוכלסים מטעמי בטיחות והפרדה בין מחנות אוהדים)אלא תוצאה של החזון והשאיפות של המועדון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
http://images.gazzetta.it/Media/Foto/2008/09/19/stadio--346x212.Xxx זאת התמונה של האצטדיון החדש שלמרבה ההפתעה עושה רושם שעבר את המכשול הבירוקרטי וייצא לדרך בקרוב מאוד. ראש עיריית פירנצה נכח בעת ההצגה של האצטדיון החדש שיכיל כאמור מלון, מרכז קניות ופארק צמוד. רק למה שוב מסלול ריצה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
ג'ילארדינו ממשיך לקבל מחמאות מכל כיוון, והיום זה מגיע מכיוונו של פראנדלי שמפרגן לכנר בכלי התקשורת האיטלקית. עם זאת לדעתי ההחתמה של הילד המונטנגרי תתברר בבוא הימים כהחתמה הגדולה של פיורנטינה בשנים האחרונות.תענוג לראות אותו מטפל בכדור,מחלק מסירות בביטחון,ומאיים על השער, פשוט להוריד את הכובע בפני קורבינו שהנחית את הפנומן הזה בפירנצה.
חייב להודות שאני נהנה לראות את ג'ילה כובש כמעט בכל משחק, ואני בכלל לא מקשר אותו לפרצוף אוויל הכפר שהיה לנו בסגל לא לפני הרבה זמן וגרם לנו לכל כך הרבה תסכול.
פיורנטינה חייבת לשנות פאזה,גם להפסיד מותר אבל לא להתפרק. א.פראנדלי חייב להמעיט עם הרוטציה בהגנה למרות העומס של המשחקים ב.זאורי הביתה או לפחות לספסל,אף פעם לא החזקתי ממנו ומזל שהוא בהשאלה בלבד ג.חיזוק בהגנה, בלם ברמה גבוהה ומגן ימני כדאי להנהלה לחשוב גם על השאלה של פאציני ד.לשנות מערך ל4-4-1-1 כשג'ילרדינו בחוד ומוטו משחק כחלוץ שני
הבחור חזר למגרש בו שיחק את רוב הקריירה שלו, חזר אחרי זעזוע מוח ועדיין בדקות בהן שיחק פיורנטינה שמרה על רשמת נקיה. במחצית השניה איך שהלה יצא פיורנטינה ספגה את כל השלושה. אם יש מישהו שחייב לעוף לספסל זה וארגס ששוב היה החלש במגרש ובכלל לא זכור לי עדיין משחק אחד טוב שלו, וזה כאשר יש מגן כמו פאסקוול על הספסל. יש לפיונטינה סגל עצום שבנוי למערך 4-3-3, לעומת זאת לשחק עם 4 קשרים בקושי הרכב יש לה. אז רק בגלל תקופה לא טובה אתה רוצה להרוס עונה שלמה... אלו הציונים לפי המדיהסט אתמול: Frey 6,5; Zauri 5,5 (1' st Comotto 5), Dainelli 5, Gamberini 5, Vargas 4; Almiron 5, Felipe Melo 5,5, Montolivo 5; Kuzmanovic 5 (28' st Donadel sv); Gilardino 5, Mutu 4,5 (33' Pazzini sv).
א.זאורי צריך לרדת לספסל ולא ביגלל המשחק האחרון,ואגב מה הכוונה חזר למגרש בו שיחק במרבית הקריירה-זה נותן הנחה אם אתה משחק גרוע? וזעזוע מוח? שחקן לא עולה לשחק עם זעזוע מוח,אי אפשר לקבל זריקה לתוך הראש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx כדאי שתסתכל בתקציר המשחק כי כשזאורי היו הרבה מצבים לנאפולי שפשוט לא ניכנסו. שערים הם לא האינדיקציה היחידה לתפקוד של ההגנה. ב.ורגאס צריך עוד זמן, ובפעם האלף פאסקוול פצוע וגם אם הוא היה כשיר פראנדלי מעדיף להציב את גובי למרות שהוא קשר ג.4-4-1-1 במשחקים מול קבוצות שנשענות על המהירות של המגנים שלהם ושרוב השערים שלהם באים מהאגפים,אתה צודק שפיורנטינה נבנתה ל4-3-3 אבל הקבוצות לומדות מהר את השיטה ומתאימות את עצמן,הכדורגל המודרני הוא דינמי ואני לא מאמין בקלישאה "הרכב מנצח לא מחליפים" צריך להתאים את עצמך פר משחק
אין כל בעיה עם כך שזאורי יהיה שחקן ספסל, למעשה עד שגילו את הפציע של קומוטו האורי הובאה כדי להיות שחקן ספסל. אלא שכאשר אחרי משחק בו פיורנטינה מפסידה 0:3 אתה כותב: "זאורי הביתה או לפחות לספסל,אף פעם לא החזקתי ממנו ומזל שהוא בהשאלה בלבד". כל בן אדם עם הגיון לוגי בריא מסיק מכך שמקור הטענה שלך היא מהמשחק עצמו. אלא שבמציאות עד שזאורי לא הוחלף פיורנטינה שמרה על רשת נקיה, לאחר שהוחלף ההגנה קרסה. פרט לזה, הפרשן של מדיה סט העניק לזאורי את הציון הטוב ביותר מבין רביעת ההגנה. משחק נגד איצטדיון עויין לא נותנת לזאורי הנחה, אבל בהחלט רגש של הבנה וחמלה מצד אדם בעל מוסר והגיון. זאורי לא עלה לשחק עם זעזוע מוח, אבל הוא כן עלה לשחק אחרי שהחמיץ שבוע של אימנים עקב זעזוע מוח. אתה נותן להעדפות האישיות שלך לנווט ליתר את החשיבה ההגיונית שלהם. למה לווארגס צריך לת עוד זמן, כאשר זה מתחילת העונה עוד לא נתן משחק אחד טוב, ואילו זאורי שבכל המשחקים שומר על יציבות לא ראוי לקבל עוד זמן. התשובה מצוייה בדבריך: "אף פעם לא החזקתי ממנו " ובדבריך בלבד, להגיון והבנת המשחק אין שום קשר לכך. פאסקוול כבר לא פצוע, הוא ישב אתמול על הספסל. צריך להתאים את עצמך כל משחק, אבל תוך שמירה על הפוטנצילא הגבוהה ביותר הגלום בסגל הקבוצה שלך. אם אין לך חלוץ מטרה למשל, אין טעם לשחק על כדורים גבוהים לתוך הרחבה. כך גם כאן, אין לפיורנטינה קשרים באגפים: גובי הוא שחקן ורסטילי, אבל הוא אינו קשר שמאלי ברמה הגבוהה ביותר. וארגס שיכול לשחק בקישור הוא עד כה השחקן הגרוע ביותר בקבוצה. בצד ימין אין לך אפילו את זה, השחקן היחיד שיכול לשחק שם הוא סאנטנה, אבל זה לא תורם למשק ההגנה. יותר מכך במערך הזה לא רק שאתה מציב שחקנים הפחות טובים שלך ועוד בעמדות הפחות טובות שלהם, אתה גם מוציא מההרכב שחקנים טובים מאלה. ב-4-4-2 3 מתוך מונטוליבו, מלו, קוזי, אלמירון, דונאדל לא ישחקו! במערך 4-4-2 ארבע מתוך רשימת שחקני ההתקפה האלה: מוטו, ג'ילא, פאציני, אסוואלדו, יובטיץ', סנטאנה, לא שיחקו. מה הטעם...
א.איך לעזאזל אתם מפרידים בין הציטוטים לדוגמא התגובה של uritotti שמגיב לכל ציטוט בנפרד ב.אז שניני מסכימים שזאורי צריך לשבת בספסל,אגב ציונים של פרשנים לא שווים יותר מידי,השוני בחלוקת ציונים בין עיתונים ופרשנים הוא עצום וחבל שבחור כמוך שמבין כדורגל מייחס חשיבות לציונים של פרשן ג."מעולם לא החזקתי ממנו"נובע מעצם הבנת המשחק,זה לא שלא אהבתי את העיניים שלו. אני אובייקטיבי והעובדה שלא החזקתי ממנו מתווספת לדעה שלי לספסל אותו שנקבעה לפי המשחקים שלו עם הויולה ד.לפי הראייה שלך על ווארגס לא היה צריך לתת הזדמנות לג'ילארדינו,הרי הוא לא כיכב במילאן אז בוא נקבור אותו,אני מודה שוורגאס לא בא לידי ביטוי מאז שנחת אבל צריך לנסות להתאים שחקנים ברמתו ולא לספסל אותם,ואגב אם כבר שיקול סנטימטלי ולא מקצועי אז הדרישה הילדותית שלך לשלב את פאסקוואל מבלי לדעת את התפקוד שלו באימונים היא העדפה אישית שלא נובעת מהגיון ה.מתוך השחקנים שהזכרת כמועמדים לרדת לספסל ב4-4-2 פאציני ואוסבלדו גם ככה לא משחקים כמעט ועולים רק כדי לאפשר מנוחה לשחקנים,יובטיץ נמצא ברוטציה ובדרך כלל יור לספסל כשמוטו משחק,ואגב בצד ימין יש לך את סמיולי מלבד סנטאנה. דווקא המערך הזה אומנם יוריד קיצוני לספסל אבל יותר קשרים ישחקו יחד מאשר ב4-3-3.
אני מאוד מצטער שאני קוטע את הויכוח שלכם , אבל , מישהו ממכם מוכן בבקשה להגיד לי מה גרם לספסול של דונאדל ? לא שיש לי בעיה עם קוזמנוביץ' , שאני דיי אוהב אותו , אבל למה דונדאל מספוסל? הוא אחרי פציעה או משהו ?
לא, הוא פשוט לא מספיק טוב !! ברגע שאתה שולח הודעה, העתק את החלק שאותו אתה רוצה לצטט, מלמעלה לחץ על QOUTE פעם לפני הטקסט ופעם אחרי הטקסט.
זה בדיוק העניין, קיים פלורליזם של דעות. וכשיש ריבוי דעות טבעי שרובן יהיו שונות זו מזו, אלא שעל דעות תמיד אפשר להתווכח ובטח שבכדורגל שאין אמת אחת. על עובדות לעומת זאת אין ויכוח, והעבודות הן שבמחצית בה שיחק זאורי פיורנטינה לא ספגה שער, ואילו במחצית ששוחקה בלעדיו הויולה שלנו קיבלו שלישיה. אתה בחרת שלא לייחס לעובדה זו חשיבות בטענה שזאורי היה רע במחצית הראשונה, ואילו אני הצגתי לך דעה של אחד אחר, אשר בטח גם נכח במשחק, שלדעתו זאורי היה הטוב מבין רביעת ההגנה, והעבודת כמובן לצידו. אין לי סנטימנטים מיוחדים לזאורי, שחקן טוב שבא להיות גיבוי. אבל אתה לא עושה עימו צדק כאשר מפיל את ההפסד הזה על כתפיו. "מבלי לדעת את התפקוד שלו באימונים" טיעון זה, שאומנם יש בו מין האמת, לא רלוונטי, הוא טפל וחסק כל משקל. לא אתה, לא אני ולא אף אחד כאן בפורום לא נמצא באימונים. לכן נוכל להשתמש בטענה כמו זו שלך בכל פעם שנרצה באיזה צורה שנרצה ולאיזה צד שנבחר. במידה כזו יכלת לכתוב שגם לא ראיתי את וארגז באימונים, ואילו אני הייתי עונה לך שלא ראית מה זאורי עשה שם, ובכלל המערך 4-3-3 עבר לפי הספר. בצורה כזו לא היינו מסכימים על דבר מעולם, ולכן טענה שלא ראיתי אותו באימונים היא חסרת כל משקל. ועם - כפי שצריך - נצא מנקודת הנחה זו, אז הרי שזה מאוד לגיטימי שאני אדרוש לתת הזדמנות לשחקן שנתן תקופה מאוד טובה בקבוצה שלנו, שחקן שבוודאי בעל פוטנציאל להיות שחקן הרכב, בוודאי ובוודאי כאשר זה שתופס לו את המקום מציג יכול רעה כבר תקופה ארוכה. נוסף לכך, אם כל שיוצא מההרכב היה נקבר לא הינו מגיעים לשום מקום והדוגמה של ג'ילארדינו לא קשורה לכלום. לא כתבתי שאני דורש מקורבינו להתחיל באריזת התיקים של וארגס כדי שנוכל להעיף אותו בחזרה לפרו, אלא סה"כ כפי שכל שחק אחר בקבוצה, גם ווארגס לא קדוש מעונה הנקי מספסול, ואם הוא לא מציג יכולת טובה תקופה ארוכה לא יקרה שום דבר אם ירד לספסל, גם אם בכדי לחזור טוב וחזק יותר בהמשך. סמיולי יכול לשחק טוב באותה מידה גם במרכז הקישור וגם כחלוץ באגף, אלא שפראנדלי לא סופר אותו ולא נתן לו אפילו לא דקה אחת להוכיח את עצמו, ככה שגם בעמדה זו אין מה לספור אותו. ושוב במערך של 4 קשרים ישחקו 4 קשרים פחות טובים מאילו שישחקו במערך של שלושה, כאשר תאבד גם שחקן התקפה בהרכב שהוא נותן תפוקה טובה יותר מאשר הקשר שיתפוס את העמדה שהיא לא כדרך טבע עבורו.