מישהו מאוהדי פיורנטינה יכול לרשום לי 20-24 שחקנים מהסגל של עונת 07/08 הנוחכית של פיורינטינה? כי אני צריך את זה למשהו חשוב. מי שיכול לעשות לי את זה אז שירשום את השמות ככה: נגיד אדריאן מוטו אז ככה: A_Muto 21 eng חלוץ אני צריך את זה עם לפחות 20 שחקנים זה ממש חשוב! תודה ענקית למי שמכין לי!
בסדר אבל אני צריך לדעת מי השחקנים החשובים בקבוצה ובויקיפדיה זה לא כל כך מעודכן וגם אני צריך לעשות את זה להרבה קבוצות. תראו אני צריך אתזה בשביל ליגת פנטזי הצעתי למנהל ראשי והוא יחשוב על ההצעה אני צריך את הסגלים אז לעוד כמה קבוצות יש לי ביינתיים 16 קבוצות ואני רוצה שיהיו שני ליגות בשביל שיהיו הרבה אנשים ויהיה יותר מעניין אז בבקשה תכינו בשבילי!
מי שסקרן לדעת למה פיורנטינה כנראה תוציא 13 מיליון יורו על ברזילאי בשם פליפה מלו, מוזמן לתפוס את השידור של אלמריה-ברצלונה בספורט 5+ עוד פחות מחצי שעה. הזדמנות טובה לעשות קצת סקאוטינג, הוא אמור לפתוח בהרכב.
ראיתי את השחקן הזה הרבה בסנטאנדר(מחבב אותם בספרד) ולדעתי הוא לא שחקן ששווה סכום כזה, אבל שחקן נחמד. בתור קשר הוא מכניס הרבה שערים ועושה הרבה בישולים לקבוצה כמו אלמריה(מקום 3 במלכות השערים אצלהם העונה) אבל בפיורנטינה הוא לא יהיה מדהים לדעתי. נראה.
טוב... התחלתי לראות את המשחק אבל הפסקתי, זה פשוט משעמם מדי. מה שכן, אפשר להבין שאלמריה משחקת במערך זהה לזה שפראנדלי משתמש בו בפיורנטינה, מה שאומר שאין צורך בהסתגלות לשיטה. נחיה ונראה. לפי מה שקראתי הוא אמור להמריא מחר לפירנצה על מנת לעשות את הבדיקות הרפואיות ולסגור את פרטי החוזה. דווח גם שפיורנטינה מנסה לרכוש את יובטיץ' המונטנגרי (בן 18 אם אני לא טועה - כישרון גדול), אבל בסרביה מכחישים.
מזל טוב לפריי, שהוא לטעמי השוער השלישי באיטליה אחרי בופון וסזאר. כמה יפה לדעת שגם הוא נולד ב18 למרץ :aaa021: .
מזל טוב לרוי קושטה, אחד מהשחקנים הגדולים שהיו במועדון מפירנצה. רוי קושטה עשה בפיורנטינה כ215 הופעות ב7 שנים, במהלכן הבקיע כ38 שערים. רוי קושטה לא זכה עם פיורנטינה באף תואר. http://farm2.static.flickr.com/1217/1351533224_76f2c1ba15_o.Xxx
ומה בדיוק הוא מחזיק ביד... רואי קושטה זכה בשני גביעי במדים הסגולים והיה אחד השחקנים הגדולים ביותר שלבשו את המדים שלנו.
אתה צודק, טעות שלי. באתר שהייתי בו היה כתוב שהוא העפיל פעמיים לגמר אבל בויקיפדיה בדקתי וראיתי שהוא זכה פעמים.