דווקא מקוזמנוביץ אני מצפה, לא זוכר איזה פרשן אמר עליו שהוא הבטחה ענקית ואחרי כמה קטעי יוטיוב אני מאוד רוצה לראות אותו כבר בפעולה. למה הציונים הכ"כ נמוכים האלה אחרי ניצחון של 3-1 ? בכל מקרה זה היה במולטבניו שהוא יהיה ה-תגלית העונה למרות שמבחנתי עוד מימי אטלנטאה הוא תגלית ... הוא ופאציני השנה הולכים לעלות כמה דרגות במוכרות שלהם באירופה אללה פיורטינה!!! שבוע הבא מגה מבחן של אופי וכדורגל מול מילאן שלדעתי תיקח את האליפות... בהצלחה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
חחח הגול של מולטבניו ושל מוטו אותו מהלך בדיוק של זריקה חחחח אבל הגול של מוטבניו יותר יפה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx שבוע הבא מילאן!!!
הגרלת גביע אופ"א כרונינגן (הולנד) פיורנטינה אני מאמין ב90% שעולים כי בכל זאת האיטלקיות משום מה לא לוקחות את הגביע הזה כמשהו רציני במיוחד עד שהוא לא מגיע לשלבים הגבוהים באמת . חבל לדעתי... בכל מקרה בהצלחה לויולה!!!
2 שאלות. מה הסטטוס של ואן דן בורה והאם הוא הולך להיות חלק חשוב במערך הקבוצה או שפראנדלי ימשיך עם אויפלוסי שהיה מת לעזוב בקיץ? מה קורה עם יורגנסן? הוא פצוע או שסאנטנה מועדף עליו מסיבות מקצועיות?
אני מאוד התהלבתי מואן דר בורה, אולם פראנדלי עדיין לא מחזיק מה'כל בו' הבלגי. גם כאשר אויפאלושי היה פצוע, פוטנצה שיחק מגן ימני, ולראיה הוא עוד לא זכה אפילו לא לדקת משחק רשמי במדים הסגולים שלנו. יורגנסן פצוע לצערנו וגם היום הקשר הדני עדיין לא צפוי להתלבש.
אני מחזיר את הדיון הזה בגלל שלא ידעתי איפה לכתוב את הדבר הבא: פאציני הוא עד עכשיו המאכזב שלי בפיורנטינה, ניתן לו אשראי כ"כ גדול ובחמישה מחזורים הוא נתן רק גול אחד! זה פשוט בושה לדעתי לחלוץ שאמור להיות טוני הבא . לעומתו אוסוולדו חלוץ שלא מרבה לקבל דקות בהזדמנות הראשונה שלו שם 2 גולים ברשת של ליבורנו. פאציני כישרוני אין ספק אבל משהו לא דופק אצלו , למה ?
הטוני הבא? זה מעניין. כי עד כמה שאני זוכר, בגילו של פאציני, טוני בילה בליגות נמוכות בקבוצות כמו פיורנזולה. ולא בהצלחה מי יודע מה. ההשוואה לא נכונה, טוני פרץ מאד מאוחר. בכל מקרה, אף פעם לא חשבתי שפאציני טוב כמו שעושים ממנו. הוא עוד לא נתן עונה או חצי עונה ראויה לחלוץ שאמור להוביל את המועדון...הוא כבר בן 23, ואם אני לא טועה, עדיין לא נתן עונה עם יותר מ5-6 שערים. זה לא מרשים במיוחד...
למי שפספס הנה השישיה: יורגנסן בובו ויירי דונאדל קלודרופ שוב יורגנסן די קארמינה http://www.firenzeviola.it/img_art/20071109064842.Xxx
פאציני הוא אכן כישרון ממש גדול אבל פיורנטינה היא לא המקום בישבילו אומנם יאמר לכות פיורנטינה שהיא נותנת היזדמנות לצעירם כמו סנטאנה ודונדל ופסקוול ופטנזה מונטליבו ועוד אבל מצד שני הרעב הגדול של הקבוצה וחוסר הסבלנות באופן יחסי כמובן הורס אותםלדעתי פיורנטינה היא במה גדולה מידיי לשחקנים כמו פאציני ומונטוליבו פציני מאז הגיע לפיורנטינה תמיד סבל מהתמקדות הקבוצה בחלוץ גדול אחר זה היתחיל עם מיקולי ובוזינוב ונמשך עם טוני וגם שהוא פינה את הבמה מוטו ווירי החדש תופסים את הבמה לדעתי הפיתרון הטוב ביותר עבור פציני זה בסוף העונה לחפש קבוצה קצת יותר קטנה מפיורנטינה משהו כמו פאלרמו נאפולי או סמפדוריה היובש בספסל של פיורנטינה רק ידפוק לו את הקרירה וממש חבל כי בגלל נפילות כמו קאסנו וגילרדינו עמדת החלוץ של נבחרת איטליה צריכה אחד כמו פאציני שיהיה החלןץ הגדול הבא
ראשית סאנטנה בן 26, פאסקוול 25, דונאדל 24 ככה שהם לא ממש צעירים. בעניין פאציני, אין לו שום סיבה לרצות לעזוב את פיורנטינה. הוא שחקן הרכב! הוא שחקן שבונים עליו, הוא משחק תחת המאמן הכי טוב באיטליה בטיפוח חלוצים צעירים. מה הטעם לעזוב?!
קודם כל 24-26 זה נחשב בגדר שחקן צעיר וחוץ מזה אל תשכח שכל אלה שהגיעו לפניי שנתיים ומעלה לפיורנטינה אין לי ויכוח איתך בעיניין פרנדלי הוא באמת מאמן מהטובים ביותר באיטליה ממש מאמן מעולה בפיטוח חלוצים צעירים אבל בעיניין פאציני זה לא כל כך עובד עד עכשיו במבחן התוצאה תמיד היה איזה חלוץ בפיורנטינה החל מבוזינוב ומיקוליוטוני ומוטו ועכשיו גם ווירי שאיכשהוא תפס את מקומו של פציני ואם זה ימשך זה יכול לדפוק לו את הקריירה
חבל שאתה זורק הצהרות לאוויר ללא בסיס. פאציני הגיע בינואר לפני שנתיים וחצי לויולה בגיל 20. בחצי השנה הראשונה שלו הוא היה שותף ב-14 משחקי ליגה וכבש 3 שערים. עונה לאחר מכן כבר שותף 27 משחקי ליגה וכבש 5 שערים. בעונה שעברה גם תחת הצמד מוטו את טוני פאציני שותף ב-24 משחקים והמשיך להתקדם בכיבושים כאשר סיים את העונה עם 7 שערי ליגה. העונה פאציני השתתף ב-11 מתוך 12 ממשחקי הקבוצה בהם פתח ב-10! הוא גם שיחק פעמיים בגביע אופ"א הוא כבר כבש 3 שערים וצפוי לסיים עם יותר ממה שכבר בעונה אחת אי פעם. הוא מתקדם בקצב נהדר, נכון שהוא קטן על המידה של טוני, אבל מבחינתו הוא נמצא במקום הכי נכון מבחינתו.
http://www.gazzetta.it/Media/Foto/2007/11/26/1311239--346x212.Xxx אחרי זמן ארוך של מחלה, מתה היום מנואלה קאפי, אישתו של מאמן הקבוצה צ'זארה פראנדלי. העיר פירנצה, הקבוצה פיורנטינה ואוהדיה כולם באבל.