הסוכן של ברצאלי אישר שיש הסכם בין פאלרמו לפיורנטינה, אבל עדיין אין סיכום תנאים עם השחקן. לפי דבריו, הפערים בין מה שהם מבקשים לבין מה שהויולה מציעה לא גדולים, ולמרות שבאיירן ו-וולפסבורג מציעים יותר, השחקן רוצה לעבור לפירנצה.
אחרי הרבה זמן שלא כתבתי פה , ורק קראתי , אני חוזר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx . עם כמה שאלות לגבי הכנת הסגל שלנו לעונה הבאה: 1. מתי ג'ילא יוצג באופן רשמי ? 2. פריי יהיה חלק מהעיסקה ? 3.איזה קבוצות מתעניינות בשרותי פריי (ארסנל ,מילאן ובייארן נכון?) 4. איפה המעגעים עומדים עם ברצאלי (ואיך זה ישפיע על מצבו של דריו דאינאלי ופר קרולדרופ בקבוצה) ווראגס ? תודה לעונים.
1. הודעה רשמית מהמועדון על רכישתו של ג'ילא עדין לא הוכרזה. 2. על פי הפירסום בכלי התקשורת, ג'ילא עבר תמורת 14 מיליון יורו, לא נדמה לי שהוא יעבור תמורת סכום זה בנוסף לפריי, אבל עדין נחכה לראות הודעה רשמית. 3. בנוסף לקבוצות שציינת יש גם את ברצלונה, כנראה שהויולה יבקשו 20 מיליון יורו עבורו. 4. דריו דאינלי שחק מעט העונה גם כך, אויפלושי עזב לאתלטיקו מדריד (למרות שהוא משחק כמגן ימני בפיורנטינה, אבל לאחרונה עם הפציעה של קרולדרופ הוא עבר לעמדת הבלם), קרולדופ יחזור להרכב לדעתי, לדאינלי אין שום סיכוי. אור, לאן נעלמת? מה אתה מסתתר?
קלודרופ לא נפצע, הוא איבד את ההרכב כי בדיוק כמו דאיינלי שהתחיל אתהעונה בהרכב לא היה מספיק טוב. ברצאלי, במידה ואכן יגיע יצוות לגמבריני במרכז ההגנה. מחליף לאויפאלושי עדיין אין (לא בונים על פוטנצה). כפי שזה נראה כרגע פיורנטינה תנסה לרכוש את רוולייה הצרפתי של ליון. יש גם שמועות שרוג'י של אמפולי מועמד לתפקיד.
לפי מקורות גרמנים, פיורנטינה ופלארמו כבר סיכמו את התנאים שלו. הבעיה היא השחקן! הוא מעדיף את וולפסבורג, הסיבה - וולפסבורג מציעה לו 3 מיליון יורו נטו לעונה.
לא עדיף במקום את ווראגס מקטניה להביא מגן ימיני במקומו של תומאס אויפבושי שעזב? קייבו , כפי שאמרתי לא נעלמתי המשכתי לקרוא פשוט לא הגבתי .
לא במקום אלא בנוסף. שחקן כמו ורגאס יכול להיות תוספת אדירה לכל קבוצה באיטליה. לגבי המחליף של הצ'כי, ג'יאנלוקה קומוטו יכול להיות אופציה טובה מאוד.
:aa1: אחרי שנתיים במדים הסגולים פאביו ליבראני עוזב את המועדון. הקשר שהגיע מלאציו לא הצליחל לסכם עם המועדון על חוזה חדש והוא יעזוב ללא תמורה. לפי הדיווחים בימים הקרובים הוא יחתום במדי פאלרמו. תודה על הכל ובהצלחה בהמשך! http://www.videocomunicazioni.com/uploads/2008/04/liverani.Xxx
אם להתחשב בעובדה שכמעט כל קבוצה מהטופ העולמי רוצה את גומז, משכורת השחקן תהיה במקרה הטוב פי 2 מתיקרת השכר של פיורנטינה.
:aa1: רשמי: אלברטו ג'ילארדינו הוא שחקן הויולה ל-5 השנים הקרובות בהן הוא ירוויח 1.6 מיליון אירו לעונה. כמו כן לג'ילא יש בונוס בחוזה בתנאי שיכבוש 20 שערים. מהצד השני ברצאלי, שקורה לעצמו אוהד פיורנטינה, סגר סופית שוולפסבורג. כלומר מכר את נשמתו בעבור חופן דולרים. ברצאלי WHO?
סכום העברה עומד על 14 מיליון ? איפה עומדת העברת ווראגס ? מגן ימיני , יש התקדמות , שמות ,חוזים ? בלם במקומו של בראזלי הבוגד הקטן , יש כבר שמות ?