למה ? מה זאת התבוסתנות הזאת ? אתה אוהד את מילאן, קבוצה שאמורה להלחם שנה הבאה על הסקודטו . עוד לא איחלתי מזל טוב לפיורנטינה, אז עכשיו אני אנצל את ההזדמנות. מזל טוב על העלייה למוקדמות הצ'מפיונס ליג, בהצלחה במפעל עצמו, מגיע לכם ונקווה שפיורנטינה תגיע כמה שיותר רחוק !
כי הם לא עלו השנה על חשבונך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx אני מצד אחד רוצה שפיורנטינה לא תעלה שנה הבאה כי סיכוי גדול שזה יקרה שוב על חשבון מילאן שכרגע היא החלשה מבין השלושה בצמרת, אבל מצד שני כי היא קבוצה שקל לחבב ואני מקווה שקבוצה איטלקית תצליח להרחיק כמה שיותר במפעל אירופאי. אבל עד שנה הבאה הכל יכול לקרות ואולי מילאן תהיה שוב קצת יותר מאיימת על התואר המקומי, כי אחרי השנה לאף אוהד אין ציפיות לעונה הבאה. בכל מקרה שיהיה לויולה המון הצלחה בצ'מפיונס!
אתה צריך דחוף שיעור בהבנת הנקרא. וגם בהיגיון. "אני מאוד מקווה שההשתתפות של הויולה בליגת האלופות עונה הבאה תגרום להתמוטטות בליגה כמו שקרה לקבוצות רבות אחרות (כמו לאציו העונה)." - הכוונה להתמוטטות של ויולה. "מבחינת מילאן, זה רק לטובה שהיא לא תשתתף בצ'מפיונס." - הטובה של מילאן היא שהיא עצמה לא תשתתף בצ'מפיונס.
http://www.channel4.com/sport/football_italia/gallery/onehundredandsixtynine15.Xxx קצת נסחף הבחור, אתם לא חושבים?
בדיוק לזה התכוונתי. רק נשאר שפאציני יעשה את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx ומי יזכור בכלל את באטיגול וטוני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
הבחור יונ(משהו) התכוון למה שהוא התכוון, ואתה מצטט אותי ומתכוון למשהו שונה לגמרי? מה גם הוא כבר תיקן את עצמו ומה שנכתב אחרי זה כבר לא רלוונטי.
לפי מה שקראתי לפני זמן קצר בדיון ארסנל, הלונדונים רוצים את פריי והם מוכנים לשלם 16 מליון פאונד. כולי תקווה שהוא ישאר בפיורנטינה, ואם יעזוב את הויולה אז שיעזוב למילאן. העיקר שלא נפסיד שוער כזה.
גם אני בעד השארותו של פריי, לא מגיע לפדופיל שוער כזה. מצד שני בסכום שציינת פיורנטינה יכולה להתחזק באמליה וברצאלי ובזה לשפר את הקו ההגנתי שלה מבלי להשתמש בתקציב להעברות.
ראשית, גם אם יחליט לעזוב לא נכעס עליו. ארסנל ובאיירן מוכנות לשלש לו את השכר שהוא מרוויח היום 1.5 אירו, סכום שהוא גם תקרת השכר שלנו (סכום שהרווויח רק הוא ומוטו). שנית, לרשות פראנדלי עומדים עכשיו 25 מיליון אירו לרכש (ככה מדווחים). היום, כאשר האנגלים מבזבזים סכומים כאלה בלי למצמץ ואפילו מגרמניה יש איום, הסכום הזה לא מספיק לכלום. מה גם שאיבדנו את אויפאלושי בחינם וגם על ליבראני שיעזוב בוודאות לא נרוויח יותר מדי כסף. בלם אנחנו חייבים בטוח וגם חלוץ במקום ויירי שיעזוב ללא תמורה. לפחות 4 שחקנים ברמה מאוד גבוהה להרכ ב-25 מיליון אירו זה בלתי אפשרי. רק לדוגמה: באיירן וולפסבורג מוכנות לשפוך 15 מיליון על בארצאלי. בכל מקרה, למרות שאני ממש מתקשה להקליד זאת, אולי מכירתו של פריי בסכום כזה של מעל ל-20 מיליון אירו והבאתו של אמליה ברבע מכך יהיה זה צעד נכון. צעד שיכניס לנו מספיק כסף לחזק את הקבוצה בעמדות אחרות. מצד שני, למכור את פריי... לאאאאאאא!!!