פיורנטינה 07/08 : גם וארגאס בפנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Mamadu, ‏2/6/07.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בניגוד למה שאמרת בדיון המחזור, פיורנטינה עדיין חייבת ניצחון במקרה שמילאן מנצחת. במקרה שמילאן מנצחת את אודינזה ופיורנטינה מסיימת בתיקו, השוויון בנקודות יוכרע לטובת מילאן שמובילה במפגשים הפנימיים.

2. uri מנהלים

:aa1: תומאס אויפאלושי הודיע: זה היה המשחק האחרון שלי בפירנצה. אני עוזב לאתלטיקו מדריד.

חבל , אבל מכבדים את ההחלטה. עכשיו נשאר להביא מחליף ראוי לא רק לעמדת הבלם, אלא גם לעמדת המגן הימני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/5/08
  3. uri מנהלים

http://www.firenzeviola.it/template/default/img/rui_costa.Xxx

4. Rudess Member

והצדק בהחלט נעשה, תודה לך אוסבלדו על מספרת אחורית יפהפיה, ששולחת את פלאמיני ומילאן לגביע אופ"א :aaa021:

5. uri מנהלים

עשינו זאת!!!

6. Strawberry Fields Member

מזל-טוב! מאחל לכם בהצלחה במוקדמות (אלא אם תקבלו אותנו).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/5/08
  7. Chievo Member

בשנתיים האחרונות סיימה פיורנטינה במקום הרביעי, אבל עונש הקאלצ'ופולי מנע מאיתם להשתתף במפעל היוקרתי הזה.

עכשיו הגיע הזמן, מזל טוב לאוהדי פיורנטינה בפורום.

8. uri מנהלים

אני מודה לך בשם כולנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

קשה ברגעים אלה לתאר את הרגשות המתלקחות בלבי ובלב כל אוהדי פיורנטינה. בשנים האחרונות עברנו כל כך הרבה סבל ותסכול, אכזבות וצער. הרי רק לפני 5 שנים בלבד עוד שיחקנו בליגה הרביעית, זה אומנם נראה כעבר רחוק, אולם לחלק מאיתנו הפצע של ההורדה ההיא עדיין לא הגליד. אחרי שהצלחנו לחזור במעלה הליגות בחזרה לסריה A צלח בידנו לסיים פעמיים ברציפות עם המקום הרביעי ובפעמיים האלו נילקח מאיתנו התגמול של הישג זה, הזכות להשתתף בצ'מפיונס. רק לפני שבועיים עברו חצי גמר כואב באירופה. היום, בשעה זו, נראה שההישג אשר השגנו היום הוא, גם אם מעט מן המעט, גמול לכאבים שצברנו בשנים האלו, פיצוי לאותן האכזבות.

תודה לכם משפחת דלה ואלה. תודה לך צ'זארה פראנדלי. תודה לכם השחקנים ותודה ענקית גם לאוהדים שלנו. אוהב את כולכם!

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזל טוב לויולה, מזל טוב לקבוצה השנייה שלי באיטליה.

מגיע לפיורנטינה להעפיל לליגת האלופות על העונה המצויינת שלה.

10. 亚历山大帕托 Member

בהחלט מגיע, אבל בואו נודה במשהו (וזה לא קשור לפיורנטינה בכלל) - אי השתתפותה של מילאן בליגת האלופות זו מכה קשה לנציגות האיטלקית באירופה בעונה הבאה. עוד עונה שנצטרך לסבול שליטה של מועדונים אנגלים בלי קונטרה ממשית מצידנו כי אינטר תישאר לוזרית, רומא תישאר חסרת אונים מול האריות הגדולים, וצריך לקוות שפיורנטינה תצליח לעבור את שלב הבתים בכלל. דוקא יובנטוס יכולה להתקדם הכי רחוק מכולן.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

להגיד לך את האמת, אני בטוח שמילאן לא הייתה עולה מהבית של רומא בליגת האלופות ועל כמה וכמה מעיפה את ריאל כאילו זאת קבוצה דרג ז'. הזלזול הזה לא במקום.

12. 亚历山大帕托 Member

כן, אנחנו תמיד מתקשים לעלות משלב הבתים... וגם את ריאל ואת יונייטד מעולם לא עברנו...

אם אני מזלזל (ואני לא) אז אתה סתם מדבר שטויות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/5/08
  13. אחד_מנתניה Member

אוי באמת אפשר לחשוב שמילאן לא לקחה את ליגת האלופות לפני שנה בדיוק עם אותו סגל של השנה, בזמן ש...רומא התפרקה לה 7-1 מול יונייטד.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כל העניין, אי אפשר להסמתך רק על העבר. נכון לעכשיו לרומא יש הרבה יותר מה להציע ממילאן והיא הוכיחה את זה העונה בכל פרמטר אפשרי. לגבי פיורנטינה, חסרים לה שניים שלושה שחקנים מנוסים שכבר היו במעמד הזה של ליגת האלופות וגם אם הקבוצה הכשרונית הזאת לא תצליח לעלות משלב הבתים, הקבוצה הזאת תלמד מהטעויות ותמשיך להשתפר, דבר שיחזק גם את הליגה שלנו. לקבוצה הזאת יש דרך ומאמן שיכול להוביל אותה קדימה והשתתפות בצ'מפיונס ליג רק יעזור לה.

15. yonmu Member

אני מאוד מקווה שההשתתפות של הויולה בליגת האלופות עונה הבאה תגרום להתמוטטות בליגה כמו שקרה לקבוצות רבות אחרות (כמו לאציו העונה).