בית"רי אתה חתיכת צבוע מסריח. לך לאמריקה שלך, שלא הפציצה את אושוויץ, שלא קלטה פליטים. לך תיקח אטלס ותעשה טבלה באקסל, תרשום כל אירוע שבעקיפין או ביושרין דפק אותנו בעבר ובסוף תראה אם יש איזה שלוש מדינות בעולם שאתה יכול לאהוב. ביג פאקינג דיל - המדינה שלך מוכרת נשק למדינות מיליטנטיות שמתעמרות ומתעללות בתושבים שלהן! לך לקיבינימט מתחסד מגעיל! אנשים חפים מפשע נפצעו, נפגעו, נהרגו. ואתה חושב על אנשים מלפני 70 שנה. חוסר אמפתיה מזעזע כזה לא ראיתי בפורום הזה.
אני לא מבין למה אתם מצפים? הוא אוהד בית"ר חוץ מללכת ולקלל את פנג'יל הם רק יושבים על הספה מגרבצים ומתבכיניים שכל העולם נגדנו.
בינתיים היחידים כאן שמקללים, מתנהגים כמו ילדים קטנים וחסידי אומות עולם בשקל ולא מוכנים לשמוע שום דבר שלא נוח להם זה אתה, גיא, איברהימוביץ' הזה ומיכאל. מדברים על אוהדי בית"ר, בינתיים הדיון (?) הזה בעיקר בזכות ארבעת המופלאים כאן נראה כמו גן חיות. נ.ב אני לא מסכים עם בית"רי, סתם לפרוטוקול. אני נגד לזלזל בחיי אדם בכל מקום. מה שכן, הקללות האלה לא מגיעות לו הסיבות שלו לפחות לגיטימיות, גם אם אתם לא מסכימים איתן.
מה לעשות? אני לא מסוגל לשמוע שמישהו מאחל לאנשים שלא עוללו לו כלום ובעצם הם לא אשמים במדיניות ממשלתם מוות.
אל תתמם. אתה לא מאחל מוות לאלפי אירנים שלא עשו לך כלום?..אתה לא מאחל מוות לכל הערבים באשר הם למרות שרובם לא עשו לך כלום?..
ראיתי רק עכשיו את הדיון ולא ממש הייתה לי סבלנות לקרוא את כולו, אז סלחו לי אם אני חוזר על דברים של אחרים. הכתובת הייתה על הקיר זמן רב. מוסלמים הציפו את אנגליה בשנים האחרונות (בעיקר בלונדון) כחלק ממגמת ה'אסיילום סיקינג' ולא הייתה להם שום כוונה להתמזג עם שאר החברה הבריטית, הם מנותקים ולא רק בגלל ניכור האוכלוסייה המקומית. הדבר הוביל לקנאות דתית והקמת "אוטונומיות" איסלמיות בלב ליבה של לונדון. אני לא בטוח אם המפגעים הם מוסלמים החיים בתוך לונדון או פעילי אל-קעיידה שתפסו טרמפ על המצב הדמוגרפי בלונדון על מנת לפוצץ את התחנות, אני יכול רק להניח שמדובר באפשרות השנייה. בכל אופן זו הצהרת כוונות איסלמית שעלולה רק להתסיס את המתח הרב בין האוכלוסייה המתירנית לשמרנית. אני בטוח שהרבה חבר'ה קוקנים מכל רחבי לונדון מסתובבים בברים ושווקים כדי לחפש מהגרים איסלמיים ולשחרר עליהם את כל התסכול. בכל אופן, מאוד התרשמתי מדבריו של קן ליווינגסטון (ראש עיריית לונדון), שלא איבד את קור רוחו ואמר בעצם את מה שכולנו, לונדונים ושאר אנשי העולם החופשי כאחד, חושבים באמת- לא משנה כמה פיצוצים וכמה אנשים תהרגו, לעולם לא תנצחו במלחמה המעוותת והמחליאה שלכם, לא נפסיק להתקדם ולחיות את חיינו על פי אמות המידה שאנחנו קבענו. אני בטוח שגם כל עם ישראל נמצא ברוחו עם משפחות הקורבנות ומאחל החלמה לפצועים. עכשיו אני נחוש יותר מתמיד לסוע הקיץ לפגוש את החברים בממלכה המאוחדת, אני כישראלי האחרון שיורתע מטרור הקיצוניים.
כל הכבוד לשירותי הבטחון הבריטים - למעלה מ 52 הרוגים . הישג ענק ! מה עם העברת משחקי צ'לסי למדינה אחרת, מדינה שאין בה טרור? הלו, אופ"א, שמישהו יתעורר שם לפני שיקרה אסון ! אין היום איזה ערב הזדהות עם העם הבריטי בכיכר מלכי ישראל? קצת נרות נשמה , מוסיקה טובה, גיניס מהחבית, ופיש אנד צ'יפס?
תחסוך מאיתנו את ההומור בשקל שלך. אולי במקום תנסה לברר מה הזלזול בחיי אדם והדאחקות שאתה מעביר על טרור ומוות אומרים עליך.
אחח, כמה שאני אוהב את תגובות הילד בכתה ג'... למרות שהפיתוי לרדת לרמה הילדותית שלך די גדול (איזה "הכל עובר אליך וקקה בידיך" היה מתאים פה יופי), אני מעדיף לנסות לשמור על כבוד הדיון והקורבנות ולסיים בRIP לאזרחים התמימים שרק רצו לחזור בשלום הביתה מהעבודה ונרצחו בדם קר כתוצאה מאידאולוגייה דתית מעוותת.
אני אשמח ממה שאני רוצה - למרות שחבריך המנהלים מוחקים את תגובותי. אני שמח שאזרחים אנגלים שילמו בחייהם על מדיניות ממשלתם שמלקקת כבר עשרות שנים לאיסלאם הקיצוני.
על מה אתה מדבר? אתה בא בטענות לאנגליה? אנגליה היא אחת הלוחמות הגדולות בטרור האיסלאמי העולמי יחד עם ארה"ב ומדינות נוספות. רוצה לבוא בטענות לאיזו מדינה אירופאית מערבית תיגש לצרפת.