פחות וולארה ויותר קנטארה בבקשה:: האיטלקיות באירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏15/7/11.

1. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

איזה זכרון ישן, כמה ירידות בבית ספר..."מילאן זונה מוצצת לכל השכונה"... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

אבל חשבון? אינזאגי לא סגר איתם חשבון בליגת האלופות? או שאני מדחיק משהו?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

היום די נטאלה הוכיח לי למה הוא לא ייזכר לעולם כחלוץ ברמה הכי גבוהה, בגלל הרגעים האלה, כמו הפנדל שהחמיץ בוינה נגד איקר קאסיאס, הערב הוא נתן אותו פנדל ואיזה ילד פולני הודף לו מול הפנים. כמובן, הוא ייזכר כאחד הגדולים של אודינזה בכל הזמנים, סוג של זיקו, אך המציאות העכשווית לא עזרה לו. זה קשה להוביל לבד קבוצה בליגת האלופות.

ואודינזה לא זבל (גם לא האוהדים שלהם), אלו המנהלים שלה שגוזרים קופונים וככה שורדים.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/11
  2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ביי ביי נאפולי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx, עכשיו לאורנטיס ייצא מהאולם על חמור?

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמע, כמו שפיורנטינה סיימה לפני שנתיים את שלב הבתים במקום הראשון לפני ליברפול וליון, אני מאמין שזה אפשרי גם עכשיו. סיטי גדולה עליהם אבל ויאריאל לא עדיפה (מדובר על נאפולי משופרת משנה שעברה כשלעומתם ויאריאל לא התחזקה בחיזוק משמעותי לפי הבנתי) ובאיירן גם נראית כמו אחת שיכולה לפשל. יהיה מאוד קשה, אבל אני מאמין שנאפולי לא מרימה ידיים כבר עכשיו.

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

בית א- הגרלה קשה ביותר לנאפולי. אני מאמין שהם יכולים להשיג את המקום השלישי ומשם לעבור לליגה האירופית כי הם יותר טובים מויאריאל. אם ההתקפה תתפוס יום טוב נגד באיירן ותנצל את ההגנה הרעה שלהם היא אולי תפתיע, אך הסיכויים לכך נמוכים.

בית ב- לא הגרלה קשה לאינטר, אך אסור לה לזלזל ביריבות. מקום ראשון אמור להיות המטרה אבל הכל תלוי ביכולת שהנראצורי יציגו העונה. שיפור חייב להיעשות מהתצוגות במשחקי קדם העונה.

בית ח- מקום ראשון בטוח של בארסה, מקום שני של מילאן. למרות אלופי אירופה, מילאן נהנת מהגרלה נוחה יחסית. אסור לזלזל בשתי הקטנות אך מילאן חייבת להוציא מהן את מלוא הנקודות. נגד בארסה יהיה קשה עד בלתי אפשרי. 1-3 בצמד המשחקים נגדם ואני מרוצה, אולם אני מקווה ליותר.

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאן תסיים במקום השני בלי בעיות וגם תרוויח לא להיפגש עם בארסה כבר בשמינית.
    אינטר תסתדר.
    לנאפולי כמו גם לשאר הקבוצות הלא מדורגות, אין מה לחפש במפעל הזה. מקום שלישי יהיה הישג מצויין אבל קשה מאוד לראות את זה קורה.

6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

התלהבות של תחילת עונה או לא אבל כבוד לאוהדי רומא. זה נראה כמו אצטדיון כמעט מלא.

ROMA: (4-3-3) - Stekelenburg; Cicinho Cassetti N. Burdisso Josè Angel; Simplicio Viviani Perrotta; Caprari Totti Bojan. A disposizione: Lobont, Rosi, Heinze, Brighi; Verre, Okaka, Taddei. Allenatore: Luis Enrique.

SLOVAN BRATISLAVA (4-5-1) - Putnocky; Cikos Dobrotka Had Pauschek; Bagayoko Zofcak Kladrubsky Guedè Stepanovsky; Sebo. A disposizione: Bartalsky, Kolcak, Dosoudil, Grendel, Milinkovic, Kuzma, Lacny. Allenatore: Weiss.

7. SerieA Il Capitano

נאפולי קיבלו הגרלה רצחנית. בעונה שעברה נאפולי התמודדה מצוין נגד ויאריאל, ורק חוסר מזל מנע ממנה לעלות. קשה לי לראות את הדרומיים מעפילים לשמינית הגמר, בטח לא מהמקום הראשון, אבל אולי לליגה האירופאית כן.

אבל אני מאמין ביכולתה של נאפולי לחזור לליגת האלופות בשנה הבאה, כך שגם אם השנה הניסיון לא יצלח, אולי בשנים הבאות.

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

:aaaprot:

9. AS R Member

למה אומרים שיש לאיטליה 2 נציגות בליגה האירופית? פאלרמו עפה לא?

10. Interista Member

אודינזה ולאציו.

11. zoharco Member

לישראל יש יותר נציגות מאשר לאיטליה בשלב הבתים בליגה האירופאית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם יותר מלספרד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx.

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לספרד יש יותר נציגות בליגת האלופות.

14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לאיטליה יש יותר. ההשוואה הייתה לישראל.

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בקצב הזה צרפת כבר לא תהיה רחוקה יותר. אנריקה צריך לעשות חושבים רציני, לטובתו צריכה להיות שביתה שכן אחרת הולך להיות קרקס שלם ביום ראשון.