פחות וולארה ויותר קנטארה בבקשה:: האיטלקיות באירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏15/7/11.

1. uri מנהלים

הוא חלוץ הרחבה היחיד שעומד לרשותו של גוידלין במשחק בו הקבוצה חייבת להבקיע. גם חסרונו של דומיצי הפצוע יכול להיות משמעותי (במשחק בו אסור לאודינזה לספוג), בטח אם להקשיב לאותו גוידולין שטען שאיתו הקבוצה לא הייתה סופגת במשחק הראשון. בכל מקרה פורצה!

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

יהיה מצחיק אם דניס יעשה משהו. נקודה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

3. Muurad Member

באדו מדהים הגנתית עד עכשיו. שולט במשחק מהקישור האחורי בלי בעיות כמעט. איזה דרייב ואנרגיות יש לילד הזה. רק מה יהיה עם המסירות.

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/11
  4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מאוד התרשמתי לטובה מהקולומביאני בצד השמאלי של אודינזה, ארמאו נדמה לי. שורף המון בצד שלו, נכנס לרחבה והיה מאוד מסוכן. השער היה קצת מוזר אבל די נטאלה תמיד נחוש ליד השער, שחקן מדהים.

אני עדיין רואה את האנגלים/צרפתים ממשיכים הלאה.

5. Joel Gion Member

ארמרו אנרג'ייזר מטורף ובאמת עושה הרבה צרות להגנה, אבל לוקה מאוד במסירה/בעיטה אחרונה. אני אישית הרבה יותר מבסוט כשמצליחים לבודד את איסלה באגף השני, כמעט תמיד יוצא מזה משהו טוב.

יופי של מחצית, גוידולין צריך להמשיך ככה עד הדקה ה70 בתקווה לשים את השני ואז בונקר מהסרטים. למקרה הפחות סימפטי שקבוצת הנוער מלונדון מצליחה להשוות יש את פאבריני. אני נורא אוהב אותו אבל אני מקווה שלא יהיה צורך ממשי לשתף אותו הערב.

6. uri מנהלים

לגמרי! גם במשחק הראשון וגם היום, תמיד מצליח לפשל ברגע האמת. יום אחד - הלוואי שכבר במחצית השניה - ילמד. הבעיה היא, שאז, בדיוק אז, ימכר על ידי אודינזה.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אודינזה עפהhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx.

8. Muurad Member

Game set and match. איזה הבדל בין ההגנה של אודינה במשחק הקודם לבין זו היום, ולא רק אחרי שהתחילה ללכת קדימה אלא בכלל.

9. 亚历山大帕托 Member

אז... מילאן מול בארסה, ריאל, יונייטד, צ'לסי, ארסנל, באיירן או פורטו.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

תסריט קלאסי ודי צפוי. קבוצה קטנה יותר משחקת כדורגל נחמד, עוקצת את המועדון הגדול, מגיעה להרבה הזדמנויות, מחמיצה (קורה, משקוף והחמצת פנדל), סופגת שער ואז מתפרקת. היה די צפוי שזה מה שיקרה ברגע שהמשחק הקודם נגמר כמו שנגמר. ארסנל שווה את שער החוץ שלה ואודינזה לא יכולה להתמודד מנטלית עם ספיגת שער ביתי שדורש ממנה להבקיע מספר שערים.

לא אכפת לי את מי מהגדולות נקבל. מה שאני כן רוצה זה את דורטמונד. יש לנו חשבון פתוח איתם ולא אכפת לי כמה הם חזקים - אני דורש לסגור אותו.

11. GRANDE LAZIO Member

אני שמח שפוצי קיבל את מה שמגיע לו. אתה לא מוכר כוכבים, מביא דראקים מחוף הים בברזיל ואז מצפה להיות/להצליח בצ'מפיונס. תעודת עניות לסריה A ששלחה קבוצה כזו.. אודינזה שלו הייתה ותמשיך להיות לוזרית ומגעילה. מעולם לא אהבתי את הקבוצה הזו.

נ.ב
    ג'רביניו אחד השחקנים הטובים שראיתי בחיים שלי.

12. Joel Gion Member

אני מבין שעדיין יש לך סיוטים ממרסיו אמורוסו האליל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אותה מחצית ראשונה באצטדיון הענק ההוא שלהם הוא אחד המחרידים ביותר שצפיתי בהם. הכלבים סירבו להפסיק.

14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנדאנוביץ' הוא אולי היחיד שראוי להערכה על המשחק היום, נתן תצוגה ענקית.

שנה שנייה ברציפות עם שלוש איטלקיות בבתים, מתחילים להתרגל למתכונת החדשה?
    מחר ההגרלה, אינטר דרג א', מילאן ב' ונאפולי ד'.

15. Joel Gion Member

אני זוכר שלא ידעתי מה לחשוב באותו משחק. כילד בן 13 עוד היה לי את הקטע המטומטם של "קבוצה שאני מסמפט בכל ליגה" - ובגרמניה זו הייתה ללא ספק דורטמונד, ככה שהייתי אמור להיות מבסוט. למרות זאת הרושם הכי חזק שלי מאותו משחק (מעבר לשער הפנומנלי של אמורוסו שאני לא מצליח למצוא ביוטיוב) הוא תחושת סימפטיה ואפילו טיפה עצב עבור המילאנזים, במיוחד רוי קושטה ומלדיני. לך תבין...

עד כאן פינת הנוסטלגיה, חזרה למציאות - אודינזה זבל :aaaprot: