פחות וולארה ויותר קנטארה בבקשה:: האיטלקיות באירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏15/7/11.

1. yonmu Member

אני לא מת על הגישה הפחדנית הזאת אבל השנה זה די שייך, כשהסגל שלנו עוד לא התגבש ועדין מוכה בפציעות.

בבקשה קצת יותר צנועה - שלא נצטרך לעבור גם את בארסה וגם את ריאל. אחת תספיק לנו.

2. eran.m Member

OPPSSSS

ששכחתי פרט קטן והוא שאופ"א דואגת שברצלונה תקבל את ההגרלות הכי קלות כך שזה מקטין את סיכוים עוד יותר.

ב 2003 ( אייאקס, אינטר, יובנטוס ), 2005 ( מנצסטר יוניטד, אינטר, ליברפול ) ו 2007 ( באיירן מינכן, מנצסטר יוניטד, ליברפול ) ניצחנו ( פרט כמובן לאסון איסטנבול שאם היה מתנהל כדרך הטבע הינו מנצחים גם אותו ) אזי הינו צריכים לנצח שלושה מועדוני-על בדרך לזכיה בגביע, אני בכל אופן מקוה שהמזל יאיר לנו פנים שנצטרך לפגוש רק עוד אחד בגמר ( לא מתוך פחדנות אלא מפני שאנחנו קבוצה בבניה, כך שהסיכויים שלנו לנצח בעיקר את ריאל מדריד וברצלונה במשחק אחד גדולים קצת יותר מאשר בשניי משחקים )...

3. 亚历山大帕托 Member

איך אופ?א דואגת לזה?

4. aloneli Member

אופ"א לא דואגת שהן יקבלו את ההגרלות הכי קלות,אבל היא תעשה הכל שריאל ובארסה יגיעו כמה שיותר רחוק.
    כמו שבתוכנית ריאלטי לא יעיפו את הכוכב הראשי לא משנה מה כי אז הרייטינג של התוכנית ירד לרצפה.

5. JR-Riquelme Member

היא לא צריכה לעשות כלום ברסה וריאל דואגות לזה לבד

6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שזה מטופש... אפשר לחשוב שאם מילאן,באיירן,צ'לסי אחת מהן או שתיהן יהיו בגמר אז אף אחד לא יראה את המשחק... תפסיקו לחשוב שבכל העולם יודעים רק מה זה קלאסיקו ושום דבר אחר, זה רק בארץ... בכל מקום אחר לא מזיז אם זה ברצלונה-ריאל או באיירן-מילאן

7. VAR Member

תפסיקו להביך את עצמכם כבר עם רגשי הנחיתות האלה. אופ"א לא דואגת לשום דבר.
    מי שבאה ברוכה הבאה.

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ממש הפתעה גדולה, בכל מקרה..למקד את הכוחות לליגה. אני לא רואה אפשרות אמיתי שנעבור את הקטלונים למרות שהכל תמיד אפשרי.

9. yonmu Member

הגרלה קשה, ועדין, אנחנו יכולים לעבור. כבר ראינו בשלב הבתים שאנחנו מסוגלים להתמודד איתם, גם אם התוצאות (והשיפוט) היו לרעתנו. עם פאטו ובואטנג ולשם שינוי משחק גדול שזלטאן כן מופיע בו - זה אפשרי. ההגנה של בארסה פגיעה בהחלט.

10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיבלנו את היריבה הקשה ביותר שלא משאירה למילאן סיכויים גבוהים לעבור לחצי הגמר. עם זאת, המשימה עדיין אפשרית, היינו יריבים ראויים בשלב הבתים ולמרות הבדלי הרמות, עם סגל בריא ומספר פציעות אצל בארסה ואפשר עוד איכשהו לקוות לטוב. דבר נוסף אכזרי בהגרלה הזאת הוא שהגומלין יהיה בקאמפ נואו ויהיה למילאן יותר מקשה להוציא שם תוצאה חיובית.
    אפילו לי קשה להאמין שמילאן תעבור ואולי הדבר רק יועיל בהתמקדות במאבק על האליפות.

11. Bensh Member

אז אני מבין שהיית מכנה את הקבוצה שלך "הגרלה קלה"?

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/haha.Xxx

יהיה מפגש ענק. אני אישית חושש. שיהיה לכם בהצלחה

12. המבין Member

אם ואן בומל היה יכול לשחק במשחק הראשון הראשון הייתי הרבה יותר אופטימי, אבל עכשיו קשה לי לראות אותנו לא סופגים במשחק הראשון (כן אם הוא לא היה מושעה הייתי אומר שיש סיכוי), או אפילו סופגים רק שער. ההגנה של ברצלונה חלשה השנה, ועכשיו הם יהיו גם בלי אבידל ככה שאני בטוח שנבקיע בשני המפגשים (כמו בשלב הבתים).

13. eran.m Member

למה סיידורף פותח על חשבון אקוילאני?, כאילו שהעונה הטובה האחרונה שהוא נתן לא היתה איישם ב 2007 ושהוא חוזר מפציעה לא פחות ארוכה משל אקוילאני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

נ.ב אנחנו הולכים " להנות " היו משידור פרו ברצלונה ( תכינו את האטמיי-אוזניים ) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bluboomteamenforcer.Xxx

14. VAR Member

א. במשחקים נגד ברצלונה בבתים סיידורף היה נהדר, הוא כנראה יודע שיש גבול גם לטריקים המגוחכים שלו, מקסימום אם יהיה רע אקווילאני יעלה במחצית השניה, גם ככה אין לו כושר ל-90 דקות
    ב. RAI ITALIA - חינם אם אתה לקוח של הוט. החיים נהיו דבש מאז שהזמנתי את הערוץ, אני רואה רק שם.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מדבר על ערוץ 155? כי אצלי משום מה צריך לרכוש אותו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/3/12