פחות וולארה ויותר קנטארה בבקשה:: האיטלקיות באירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏15/7/11.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

למרות שיבושים קלים בתוכניות פסטיבל סן-רמו יתקיים גם השנה.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

2. Vanitas Member

השקט כאן אומר הכל. אחת הקבוצות היותר מהנות הודחה הערב (למען ההגינות, הופעה לא מהנה שלה וצ'לסי דווקא סוף סוף שיחקו כדורגל טוב, רק מבאס שדווקא הערב הם התפוצצו).

3. uri מנהלים

לא יודע אם זה יותר מביך או עצוב. וכן, די מתאו, לך $%&*.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

מנחם...

4. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיחק בכל הקריירה שלו כולה שלוש שנים באיטליה, לא נראה לי שזה אפילו אמור חצי להזיז לך

5. uri מנהלים

שבוע קשה, מחפשים איפה לפרוק תסכול.

וכן, הוא בכל זאת משלנו.

http://ramblr.in/wp-content/uploads/2010/12/di-matteo.Xxx

6. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא שוויצרי. הוא נטרלי. הוא של כולנו.

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לך תדע אולי הפנזטיה שלך עלולה להתממש

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'לסי ובנפיקה ההגרלות המועדפות עליי. את באיירן אפשר לשמור לחצי והסיכויים מול ריאל/ברצלונה יהיו גבוהים יותר ב-90 מאשר ב-180. מול אפוא"ל ומארסיי נזלזל ונעשה שטויות.

אז כן, אני מעדיף אנגליה ברבע. צ'לסי קבוצה חלשה עם שם גדול. מושלם.

9. eran.m Member

לפני הגומלין היו כמה שחשבו שיטב לכדורגל האיטלקי אם נאפולי תגיע לליגת האלופות על חשבון ( אני לא לוקח בחשבון את אודינזה או לאציו או רומא ) אינטר ואז הגיע הגומלין שלא הותיר הרבה מקום לסימני שאלה ה- התפרקות | זלזול | היתרפסות | התבטלות הזו של נאפולי מול צלסי שזה מתרחש כאשר צלסי בעונה הכי גרועה שלה בעידן אברמוביץ ונאפולי בעונה הכי טובה שלה מאז ימי מארדונה ( המסומם ) העליזים

נתנו לאותם ספקנים את האמת מול הפרצוף שהכדורגל האיטלקי לא יכול להרשות לעצמו את שכר הלימוד שנאפולי צריכה לשלם על חשבון הניקוד האיטלקי במצבו הנוכחי.

גם לפני הגומלין ולא משנה באיזו סוג של עונה אני אעדיף וגם עדיף לכדורגל האיטלקי תחילה שמילאן, יובנטוס, ואינטר יגיעו לליגת האלופות כי אי כמו הניסיון והגדולה של המועדונים האלו במעמדים האלו ( ולראיה ההיסטוריה שלהם שם ), לא שזה לא יכול לקרות לאחד מאותם מהמועדונים האלו מה שקרה לנאפולי אתמול אבל הסיכוי שיקרה להם אותו הדבר הוא נמוך.

לגבי ( חששתי מאוד שזה מה שיכול לקרות ) המשחק נאפולי היא החמיצה כלכלך הרבה מצבים בשני המשחקים שיכול להיות שהיו שמים אותה ברבע הגמר וגם ההגנה היתה שערוריה בהתמודדות הזו ( זה הזכיר לי משחקים של נבחרת ישראל או קבוצה ישראלית כמעט כל מצב נייח נגמר ב 95% שער ליריבה ) כמה פעמים אפשר להשאיר שחקנים פנויים לנגיחה בתוך הרחבה?!.

אני כולי תקוה שאיכשהו בדרך נס ( לא שאני חושב שזה הולך להתרחש ( בטח לא עם הלוזר האולטימטיבי ) ) אינטר יתנו ראלי של איזה 10 ניצחונות רצופים בכדי שיוכלו לחזור להתמודד על המקום שמוביל לליגת האלופות.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_pray.Xxx

10. VAR Member

נראה לי שפספסת משהו... גם אינטר עפה באותו השלב, וזה היה נגד קבוצה פחות טובה מצ'לסי.

אם נאפולי תדע למנף את עצמה מכאן והלאה הכדורגל האיטלקי ירוויח בענק, הרבה יותר מהמשך הקיבעון של מילאן-יובה-אינטר שבשנים האחרונות (למעט אינטר ב-2010) הביא רק חרפה לארץ המגף.

די, נשחטו הפרות הקדושות כבר ממזמן. אם אפואל ניקוסיה יכולה להדיח את ליון, נאפולי את מנצ'סטר סיטי העשירה ובאזל את מנצ'סטר יונייטד, בעונה שבה קרית שמונה זוכה באליפות ישראל ובית"ר מועמדת לרדת ליגה בזמן שטוטנהאם פייבוריטית לסיים מעל ארסנל, ליון כבר שנה רביעית ברצף לא תזכה באליפות צרפת ובאיירן כבר לא הקבוצה הכי חזקה בגרמניה - אז הגיע הזמן שגם אתה תתקדם ותבין שהכדורגל נכנס לעידן חדש, וטוב יהיה לאיטליה אם נאפולי תהיה חלק ממנו. הטריו הטורינו-מילאנזי יהיה קיים תמיד, שום אסון לא יקרה אם אינטר לא תהיה בליגת האלופות שנה-שנתיים, ואת זה אפשר להגיד גם על יובה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/12
  11. yonmu Member

וגם אודינזה מביכה את עצמה ואת הליגה.
    אחרי פיגור 2-0 מהמשחק הקודם בהולנד, תוך רבע שעה אודינזה עולה ליתרון 2-0 שהוא בעצם שוויון, ומשחקת מול עשרה שחקנים בלבד. כנראה שגם זה לא מספיק, ושער חוץ של אלקמאר מעיף את הנציגה האיטלקית היחידה בליגה האירופית.

כרגיל, מילאן היחידה שעושה משהו. אולי יובה שנה הבאה...

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגיל, מילאן היחידה שעושה משהו?

13. yonmu Member

בעשר שנים האחרונות? כן.

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב-30 שנים האחרונות אתם בכלל מפציצים. החלוקה של העשור האחרון עושה עם ההגדרה שלך חסד. בפועל, ב-5 השנים הראשונות מתוך העשר עשיתם דברים יפים באירופה, ב-5 שנים האחרונות כלום ושום דבר. לכן אני חושב שלהגיד שכרגיל אתם עושים משהו באירופה זה לא בדיוק נכון. השנה הזאת היא יוצאת דופן יחסית למילאן של השנים האחרונות באירופה.

15. eran.m Member

בראייה לעבר ההגרלה מחר אני מקווה לדבר אחד ( שבטח לא יקרה ) שאנחנו נהיה באותו צד ביחד עם מארסיי, אפואל ניקוסיה, ובנפיקה ליסבון.

עריכה : ואם להיות ספציפי לגביי קבוצה ברבע-הגמר אז מארסיי שלא יצרה אף מצב ב- 180 דקות מול אינטר גרועה וכבשה שני שערים מטעויות שהפרימברה של כרמונזה לא עושים...

( ואם אפשר אז גם על הדרך לסגור איתם חשבון על הגנבה מגמר 1993 ורבע-גמר 1991 )

ואז יהיה לנו סיכוי ממשי לחזור לגמר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_pray.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/12