פחות וולארה ויותר קנטארה בבקשה:: האיטלקיות באירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏15/7/11.

1. SerieA Il Capitano

אנחנו לא משחקים מול ברזיל 70', בוא לא נגזים. אני לא יודע אם נעלה, אבל הפתעה זו בטוח לא תהיה.

2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מפתיעה? לא יודע עד כמה מפתיעה. מארסיי היא לא ברצלונה והיתרון שהם מגיעים איתו מינימלי, לדעתי זה 50-50 לכאן או לכאן עם נטיה קלה לאינטר בעקבות הביתיות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/3/12
  3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אינטר תעפיל לרבע הגמר. על אף שהיא נמצאת בתקופה רעה ומעבר לכך לא טובה מספיק, אני מאמין שהניצחון האחרון נגד קייבו נתן דחיפה מוראלית לקבוצה שהייתה מרוסקת עד אז. מנגד, למארסיי ארבעה הפסדים רצופים ויהיה לה קשה להוציא ניצחון מהסן סירו.
    מה גם שדרבי ברבע הגמר יכול להיות מאוד מהנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר חייבת לכבוש שערים, ראנייר מוציא את פורלאן וסניידר ומכניס את פאציני ואובי. למה זה מגיע לי?!

5. uri מנהלים

ראניירי היה חייב להיות מפוטר אחרי המשחק הראשון המביש במארסי. מוראטי החליט להשאירו והיום שילם על כך. לא חבל לי על מוראטי, כואב לי על הכדרוגל האיטלקי שמשלם על כך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

איי איי איי. הדחה כואבת של אינטר בדקות הסיום, שקצת מזכירה את ההעפלה שלה לרבע הגמר בשנה שעברה. אולי בעצם עדיף לכם להיות מודחים עכשיו מאשר לחטוף תבוסה כמו נגד שאלקה בשנה שעברה? הרי לזכות בגביע אין סיכוי. קצת פחות בושות.

שיהיה. דשאן לוקח קבוצה נוספת שלו לשלבים הגבוהים של האלופות, שאפו למאמן הענק הזה שעוד שיחק מול הקפטן של היריבה שלו היום בסוף שנות התשעים העליזות. ענק (וגם זאנטי על הלחימה עד הדקה ה-90, בגיל 38).

מבחינת כבוד, אולי יוקרה של הליגה- אתה צודק. בפועל אני מתקשה להאמין שאינטר הייתה יכולה לנצח ברבע הגמר יריבה שהיא לא ניקוסיה, משמע להשיג עוד ניקוד למען איטליה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/3/12
  7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

"פתחנו את המשחק בצורה טובה, אבל נחלשנו בחלק ההתקפי לקראת סיום המחצית הראשונה. לכן, הכנסתי את פאציני ואובי במטרה להוסיף יצירתיות למשחק. החילופים עבדו והצלחנו לכבוש שני שערים, היינו כה קרובים לעלייה, סך הכל היה חסר לנו עוד שער. אנחנו נמשיך להילחם בזירה האירופאית בתקווה לחזור למסלול הנצחונות. (ראניירי בינו לבין עצמו: אוווווווופס, איך שכחתי שזה היה נוקאאוט?!)"

אני לא אתפלא אם זו תהיה תגובתו של הליצן הלבן.

נערך לאחרונה ב: ‏13/3/12
  8. skyday20 Member

אוווו חבל על אינטר, הם היו יותר טובים היום בסאן סירו.
    לוסיו וסמואל נראו כמו חומת הגנה בצורה לאורך כל המשחק, מרחיקים את הכדורים של מארסיי בשקט בלי פאניקה.
    במחצית הראשונה היו הזדמנויות מצוינות לאינטר, וזה היה קרוב להיות 2-0 אחרי כ 20 דקות.
    חבל שלוסיו לא הצליח להשלתט על הכדור האופטימי הזה שמארסיי פשוט העיפו קדימה בתקווה שיקרה משהוא. מיליטו הצליח לתקן את ההחמצה מהחצי הראשון, עם שער חשוב ממצב נייח בקרן.
    בעקרון הטקטיקה של ראניירי הייתה לא רעה, הקפדה במיוחד על ההגנה, נגד האפשרות לשער חוץ.
    למרות האכזבה מהשער של מארסיי, אינטר הרימו את עצמם יצאו להתקפה טובה והשיגו פנדל כדי לסיים את המשחק בצורה יפה, התוספת זמן לא הייתה ארוכה, אז המשחק נגמר מייד אחרי הכדור ברשת של Pazzini.

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמייםיום20,
    מי שקורא את התגובה שלך מבלי לראות את המשחק עוד יחשוב שראניירי תפקד כמאמן במהלך המשחק. אין ספק שוונגר של ה-8 שנים האחרונות גרם לך להתרגל לטיפוסים כמו ראניירי. לך לישון, אתה עייף.

10. Muurad Member

אני מרוצה.. אישית צפיתי כבר לפני העונה אחרי שמכרנו את אטו שניפול או בשמינית או ברבע, רק קיוויתי שלא נושפל(מבחינת תוצאה) כמו שנה שעברה.

לא הייתה לי תקווה להעפלה גם לפני ככה שעם זה אין לי ממש בעיה, אנחנו פשוט לא טובים - מארסיי חסכו לנו טיול פוטנציאלי למדריד או ברצלונה וסיים עם איזה 11-0 בסיכום 2 המשחקים, ככה שמבחינתי אומנם הפסדנו אבל בתאכלס ניצחנו, הם יכולים להנות מהטיול שלהם לרבע גמר, הם לא פחות ואולי יותר גרועים מאיתנו ככה שהתוצאה הנ"ל תקפה גם לגביהם.

11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

שתי קבוצות חלשות שלא צריכות להיות במעמד רבע גמר ליגת האלופות... אבל עדיין עם השם אינטר והסן סירו זה יראה משחק יותר מעניין מאשר מול מארסיי לא משנה מי תהיה היריבה (לפחות מבחינת האוהד הנייטראלי)

12. 亚历山大帕托 Member

http://i40.tinypic.com/29lh2k7.Xxx

13. skyday20 Member

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הדיווחים כ-5000 נאפוליטנים מציפים את רחובות לונדון. כמות נחמדה מאוד בהתחשב במצב הכלכלי של האוהדים האלה (ושל האיטלקים בכלל).

נקווה לתצוגה של התכולים. פורצה נאפולי!

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

Chelsea (4-3-1-2): Cech; Ivanovic, David Luiz, Terry, Cole; Essien, Ramires, Lampard; Mata, Drogba, Sturridge. A disposizione: Turnbull, Cahill, Bosignwa, Mikel, Malouda, Kalou, Torres. Allenatore Roberto Di Matteo.

Napoli (4-3-2-1): De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Aronica; Maggio, Inler, Gargano, Zuniga; Hamsik, Lavezzi; Cavani. A disposizione: Rosati, Fernandez, Britos, Dossena, Dzemaili, Pandev, Edu Vargas. Allenatore Walter Mazzarri

ב-TMW קצת חרבשו את המערך. זה הולך להיות כרגיל 3-4-2-1 שכזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/3/12