פחות וולארה ויותר קנטארה בבקשה:: האיטלקיות באירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏15/7/11.

1. 亚历山大帕托 Member

כפי שזה תמיד קורה, סיטי תנצח בקושי את באיירן ונאפולי תיכשל בספרד.

2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

ויאריאל כ"כ גרועים ובאיירן כ"כ טובים השנה שמרפי יצטרך לעבוד קשה כדי שזה יקרה.

אגב, מישהו זוכר שהתקיים עוד משחק זניח בין אינטר לטרבזונמשהו? אז הסתיים 1-1 שהבטיח לאינטר את העלייה מהמקום הראשון בבית. מחר נדע אם מילאן תעלה מהמקום הראשון או השני. פורצה רגאצי! :aaa15:

3. Roma מנהלים

אני לא אופתע אם באיירן שהבטיחו את המקום הראשון יעלו עם הרכב טלאים שלא יספיק מול הסיטי בבית.

כל הכבוד לקהל שהיה מדהים ולשחקנים עם משחק לחימה אדיר!

:aaa15:

נערך לאחרונה ב: ‏23/11/11
  4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא מאמין שנגיע עם הרכב שני. אנחנו נוטים להיות ספורטיבים בכל מפעל גם כאשר אין לנו על מה לשחק כמו שאחרים עשו גם עבורנו בעבר. אומנם לא נסכן פציעות ולא נראה שחקנים מתאבדים על הדשא, אבל לדעתי רוב ההרכב הראשון יעלה לשחק.

5. Ian Wright Member

אם אינני טועה, אתמול באולפן אבי מלר טען שבקנבאואר אמר שבאיירן מינכן יעלו בהרכב ראשון בשביל לא לפגוש בעתיד קבוצות כמו סיטי.

נערך לאחרונה ב: ‏23/11/11
  6. 亚历山大帕托 Member

סיטי בבית יכולה לנצח גם את ההרכב הראשון של באיירן שבא להתאבד.

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין מהי התחושה כשאתה מחזיק במיקרופון ומקבל הזדמנות להלהיט 60,000 איש...

אני חושב שכבר הבאתי לפה את השיר הזה אחרי אותו משחק הזוי מול לאציו בעונה שעברה ואני חושב שגם אמרתי פעם ליואב שזה אחד השירים הכי יפים שאני מכיר. ניצחונות גדולים של נאפולי עושים לי ממש טוב, כי אלה נותנים הזדמנות טובה לשמוע איצטדיון שלם שר את השיר המקסים הזה:

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

על סמך האווירה בסן פאולו והאמוציות של האוהדים מבחינתי נאפולי זכתה אתמול בליגת האלופות.

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואוו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

10. Roma מנהלים

איזה גולאסו..

בישול נהדר לקלרנס סיידורף שהכניס כדור אדיר לזלאטן איברהימוביץ'. אין סיידורף פשוט לא נגמר!

חבל בשביל מילאן שמאמן שלה בכוח דופק אותה. איך נוצ'רינו ופאטו לא פותחים?

מקום 2 לא נורא, מילאן צריכה לקוות לא לקבל את ריאל או באיירן, כל השאר ניתן וצריך לעבור.

11. 亚历山大帕托 Member

גם את באיירן אפשר לעבור, אבל אני מעדיף קבוצה חלשה רק בשביל לחזור להרגיש מה זה רבע גמר. שם כבר לא אכפת לי לקבל את האריות כי אם אנחנו לא מספיק טובים בשביל קבוצה כלשהי בתחילת אפריל, עדיף לסיים עם זה כמה שיותר מוקדם ולהתרכז בליגה.

12. yonmu Member

לגבי מילאן -
    עם איך ששלב הבתים נראה כרגע, לסיים שניים זה לא נורא בכלל. זה אומר (כרגע) שהאופציות הן:
    באירן, בנפיקה, ריאל, לברקוזן, ארסנל, אפועל ניקוסיה.
    רק ריאל ובאירן יהיו פייבוריטיות.
    לעומת זאת, מהמקום הראשון - טרבונזספור, יונייטד, צ'לסי, מארסיי, זניט, אייאקס, ואולי הסיטי.
    למרות הכושר הרע שלהן, אני מפחד מהאנגליות.

לגבי נאפולי -
    אני די מצטער שהם ניצחוט את הסיטי. אין שאיפה ריאלית למשהו מעבר לרבע גמר (להזכיר את משחק האימון מול בארסה בקיץ?), וסביר מאוד מאוד להניח שזה יגמר כבר בשמינית, בתקווה שלא בתבוסה צורמת. מקום שלישי ומסע מכובד - אולי זכיה - בליגת אירופה יועילו יותר לאיטליה.

13. yonmu Member

לא מסכים בכלל עם הגישה הזאת.
    נראינו טוב מאוד מול ברצלונה - אלופת אירופה - בשני מפגשים (להזכיר טעויות שיפוט?), ועם חיזוק קטן בינואר, והגרלה קלה אנחנו כן מועמדים רציניים לזכיה.
    מלבד בארסה, ריאל, ובאירן - כרגע אין קבוצה יותר פיבוריטית ממנו. מריאל ומוריניו אני כן מפחד, אבל עם בארסה כבר התמודדנו בכבוד ובאירן לא יותר חזקה.

14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.curvasudmilano.it/images/phocagallery/2011-2012/milan_barcellona/thumbs/phoca_thumb_l_2011-2012%20milan%20barcellona%2003.Xxx

סך הכל אפשר לצאת מרוצים מצמד המשחקים נגד ברצלונה, אלופת אירופה. אני מסכים כאן עם שתי הגישות, של אנדריי ושל יהונדב. עבר יותר מדי זמן עבור מועדון כמו מילאן מאז הפעם האחרונה שהגענו לרבע הגמר לפחות, פחות מהגעה לשלב הזה העונה של אלופת איטליה אפשר להגיד שנכשלנו. מצד שני מילאן נראתה נהדר נגד ברצלונה ולא מן הנמנע שמול קבוצות אחרות נשחק אפילו יותר טוב.

אתמול היינו עדים לחוסר הניסיון של אלגרי במפעל או לחוסר התעניינותו ביריבה. אם בליגה מילאן משחקת עם שני קשרים אז בוודאי שנגד ברצלונה אסור לשנות את השיטה, בטח כשנוצ'רינו, הקשר המוביל של הקבוצה יושב על הספסל. נוצ'רינו היה צריך לפתוח על חשבון אקווילאני או סיידורף, על האחרון אי אפשר לוותר במשחקי ליגת האלופות אז אקווה היה צריך לשבת על הספסל כשראינו בדיעבד שהוא היה חלש מאוד.
    אביאטי נתן הופעה מדהימה והציל את הקבוצה ממבוכה, הוא גם לא היה רחוק מלעצור את הפנדל.
    נסטה וסילבה היו סולידיים, אבל היה אפשר לצפות ליותר, או שלא בגלל הקבוצה שעמדה מולם.
    אבאטה ביצע תאקלים טובים, אבל הוא צריך לשפר את השמירות שלו. לא פעם הוא מאבד את היריב ומחפה על כך עם המהירות שלו.
    זמברוטה גמור, אני לא מבין למה לפתוח איתו כשהמהירות שלו שואפת לאפס.
    למעט חטיפת כדור למסי, ואן בומל היה זוועתי, שיחק יותר מדי אגרסיבי והתרומה להגנה לא הורגשה, ממשיך את הכושר הירוד מתחילת העונה.
    אקווילאני היה לדעתי החלש ביותר, לא היה מעורב מספיק ומחצית ממסירותיו לא הגיעו ליעד.
    סיידורף על אף שרץ כמו צב, היה טוב. יצר מצבי הבקעה ושיתף פעולה בצורה לא רעה עם החלוצים, למרות שרוב הבעיטות הנייחות לא הגיעו לראש הנכון.
    בואטנג הבקיע שער מדהים ומעבר לכך היא מאוד דינאמי וזכורה לי מסירה מצויינת לרוביניו שכמעט הבקיע.
    ברצלונה שמרה בצורה הרמטית על זלאטן שירד למטה לקבל כדורים והקשה רבות על ההגנה הספרדית.
    ההחמצות של רוביניו הן לא משהו חדש אבל הם כל יום גורמות לך לחשוב איך הסיומת שלו לקוייה ברמות מחרידות. הוא מהיר, דריבליסט מצויין ומה לא, אם רק היודע יודע להכניס את הכדור כבר היה מהטובים בעולם, בוודאות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/11/11
  15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

התבלבלת בדיון.
    http://www.asoccer.co.il/index.php?showtopic=29299