פחות וולארה ויותר קנטארה בבקשה:: האיטלקיות באירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏15/7/11.

1. 亚历山大帕托 Member

במקום מקסס היינו צריכים להביא את לוריה.

2. Andrea21 Member

למה אבל לחשוב על אופציה של פיגור?עולים עם ההרכב הכי חזק בשביל לא להגיע למצב של פיגור בדקה 60-70.

3. 亚历山大帕托 Member

כי זה ברצלונה, בקאמפ נואו, הקבוצה הכי טובה שגם נמצאת בכושר הכי טוב באירופה ומשחקת כל שבוע. מילאן עשתה תיקו בבית ולפני חודש ומשהו ניצחה את אינטר, מגיעה פצועה עם הרכב טלאים. הלו, המציאות מדברת.

4. Andrea21 Member

בסדר, אבל אין מה לעשות יש כמה שחקני מפתח פצועים וזאת לא סיבה להחליש את ההרכב עוד יותר בשביל שתהיה לך אופציה טובה מהספסל למקרה של פיגור.צריך לנסות לנצח וזהו.

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי לנוכח הסגל הקיים זהו מערך לא רע. אין מה לעשות, עד כמה שזה נשמע עלוב, לשחק הגנתי היא הדרך היחידה להתמודד עם ברצלונה, בוודאי שבמגרשם הביתי. אני לא חושב שעמנואלסון מספיק טוב בשביל הרכב פותח, אלא אקווילאני צריך לעלות במקומו וליצור קישור התקפי איכותי יחד עם בואטנג. הייתי רוצה גם לראות את קסאנו, אך חייבים שחקן התקפי על הספסל. ההיעדרות הצפויה של פויול והיעדרות הוודאית של פיקה יכולים לשחק לטובתנו, אבל קשה לי להאמין שפאטו לבדו יוכל לעשות משהו, כמה שזלאטן חסר פה.. אבאטה-וייה הולך להיות דו קרב אדיר ואני מאמין ביכולותיו של הבלונדיני. לעומת זאת, האגף השמאלי של זמברוטה וסיידורף יצטרך לעבוד קשה מאוד כדי להסתדר עם פדרו.

אמנם בכדורגל הכל יכול להיות, אבל הסיכויים קלושים לניצחון מילאנזי אז מה רע להיזכר באחד המשחקים הגדולים בהיסטוריה הרוסונרית?

6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אוי איך אני מקווה שנפתיע את כולם ונשתיק את כל אוהדי ההצלחות האלה שהתלוו לשנים האחרונות של בארסה. היום יצא לי להיתקל כמו עוד אחד. כולם פשוט מדקלמים את אותם סיסמאות..

7. tomj Member

והעיקר אתם לא תלויים בזלאטן- אה אנדריי?
    בכל אופן, ואני לא מאמין שאני אומר את זה (אבל), שיהיה לכם בהצלחה. פשוט זה הגיע למצב שברסה נהייתה כלכך מאוסה...(בעיקר בגלל מה שיניב אמר)
    אני מעדיף לראות היום את אוהדי ההצלחות בוכים.
    נראה אתכם בוכים כבר ב15 בינואר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/11
  8. tomj Member

היום בצהריים גאספריני פרסם את הסגל למשחק נגד טרבזונספור. (ברשימה יש 20 שחקנים)

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 15 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Marco Davide Faraoni, 42 Jonathan Ciceiro Moreira, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate.

כנראה פראוני ואורלדוני ינופו מהסגל הסופי.

9. 亚历山大帕托 Member

לא תלויים - זה כבר הוכח. החלוץ הכי טוב שלנו מצטרף לרשימה מכובדת של שחקני מפתח שנחסר, וזה במיוחד חבל מבחינה טקטית כי נשארו רק שני חלוצים בסגל.

10. SerieA Il Capitano

ההרכב הזה נראה זוועת עולם. חבורה של כורי פחם בקישור ופאטו אחד? מילאן עלולה לחטוף שביעייה. אין שם אף שחקן שיודע להניע כדור כמו שצריך (אקווילאני או פירלו).

11. 亚历山大帕托 Member

בסופו של דבר הבקשה של גליאני לשמור על הפאסון ולשחק עם שני חלוצים כפי שמילאן רגילה נענתה.
    קוד:
    Barcellona: Valdes; Dani Alves, Mascherano, Busquets, Abidal; Keita, Xavi, Iniesta; Villa, Messi, Pedro.
    A disposizione: Pinto, Puyol, Maxwell, Fabregas, Thiago Alcantara, Afellay, Adriano.

Milan: Abbiati: Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Nocerino, van Bommel, Seedorf; Boateng; Pato, Cassano.
    A disposizione: Amelia, Bonera, Yepes, Antonini, Aquilani, Ambrosini, Emanuelson.

12. avdz7 Member

פאטו :aaa021:

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

שאלוהים ייקח את שגיא כהן ויורם ארבל עוד הערב! דיי כמה אפשר לשמוע את האוננות הזאת על בארסה, כל הנעת כדור של הקטלונים ואפשר פשוט לשמוע איך הם גומרים שם בקונטרול.בחיי.

שגיא כהן, אבאטה שחקן טיפש? מעניין שהוא סגר את רונאלדו או אטו בצורה מושלמת הוא לא היה כל כך טיפש אה? הכל כל כך צפוי בשידור הזה שאני רק מתפלל ליום שאני אעבור ללווין. שם לפחות אמצא מישהו אובייקטיבי.

גאה בשחקנים האלה. סיכומים עושים בסוף. להמשיך להילחם עד המוות, פורצה מילאן! :aaa021:

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי מציע להעלות את אקווילאני על חשבון קסאנו. פשוט לא קיים, מאבד המון כדורים ובקושי עושה הגנה. לפחות אקווה יתרום לאחזקת הכדור.

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

היה מיותר להכניס את אמברו במקום בואטנג, אקווליני היה צריך לעלות אז.