נכון לעכשיו - מסתמן שהמשחקים של הפועל באר שבע נגד בית"ר ואשדוד נגד רמת השרון, לא ייערכו ביום שלישי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4111459,00.html ובצדק.
את זה כבר כתבתי לפני כמה שעות. אימוני הפועל באר-שבע עוברים לקרית-שלום. אפשר אולי להחליף ביתיות למשחק אחד, אבל לא לשגע לחלוטין את לוח המשחקים. קשה לחיות במדינה הזאת.
מסכים איתך, המזל הוא שבשבוע הבא ב"ש ואשדוד משחקות בחוץ ואחרי זה יש 10 ימים פגרה... אבל זה לא צורה ככה, קבוצות לא יכולות להתכונן כראוי...מרגיז, מקומם, מכעיס, והכל בגלל הממשלה הדבילית פה!
כל עוד בבאר שבע אין שקט אין שום צורך לקיים את המשחק, בטיחות האנשים קודמת לכל, מצידי שיעשו את המשחק כהשלמה אחריי 37 מחזורים, הדבר היחיד שחשוב זה חיים אדם. ובנוגע למשחקי המחזור: ראיתי את מכבי חיפה היום וגם מהמחצית השנייה לא התלהבתי, זה לא שבמחצית השנייה מכבי חיפה הייתה פתאום קבוצה אדירה אלא עמאשה המצויין כבש כל מצב שהגיע אליו, ארבע בעיטות לשער וארבעה שערים כל אחד יפה יותר מהשני ומכבי נתניה מקבלת בהפוכה את מה שעשתה בעונה שעברה לבית"ר ירושלים. את שאר המשחקים לא ראיתי אבל שמחתי מאוד שהקוף המשורע קיבל בראש ועוד יותר שמחתי ששניי יוצאי מכבי תל אביב כבשו את השערים נגד הכלב הזה, שמעתי שבני יהודה שלטה ולחצה יותר וזה שימח אותי פי כמה, כל הכבוד לעכו. וכמה חבל שלא שידרו את המשחק בין ראשל"צ לסכנין, שישה שערים שלפי התיאורים לפחות הגול של בלדוט היה גול גדול ובכלל משחק קצבי ומצויין שבסופו הקבוצה הראשל"צית ניצהח את הקבוצה מהמגזר במיוחד ביום כזה. ובנוגע לעמאשה: כמה שהוא חלוץ טוב לא הייתי רוצה לראות אותו בנבחרת, מי שאין לו ולא רוצה אזרחות ישראלית לא ראוי להיות בנבחרת ולא משנה עד כמה הוא טוב. הייתי משנה את המילה ממשלה למילה: ממשלות, במיוחד אלו שדאגו לטפח ולחזק את אש"ף בטענה של "ניסיון לשלום" ככל שיבינו ששלום לא יהיה כאן, כך ייטב.
מוטי איווניר ייתן מנוחה לרוב שחקני ההרכב ששיחקו נגד פנאתנייקוס, ובצדק. כל השחקנים, בעיקר הצעירים, פשוט נקרעו ביום חמישי, נתנו את הכל, לא הפסיקו לרוץ ולהילחם ואסור לתת להם להישחק כבר בהתחלה, אנחנו צריכים אותם לעונה ארוכה. ניבאלדו ייקבל מנוחה ובצדק, הדבר האחרון שאנחנו צריכים עכשיו זה שהוא ייפצע, ושירן ייני יפתח לצד סאבו במרכז ההגנה. אורי כהן ייפתח כמגן שמאלי ויואב זיו יחזור להרכב אבל לעמדת המגן הימני במקום עומר ורד, משמע שאיווניר לא סופר כרגע את קלמי סבן. במרכז הקישור, לוגסי ייקבל מנוחה ומדוניאנין שהיה מצויין ברגע שנכנס ביום חמישי, ייפתח לצד רפי דהאן שגם אלברמן נמצא בתמונת ההרכב. אלי זיזוב יחליף את מונאס דאבור בצד ימין כשגיז'רמו עדיין פצוע וככל הנראה גם דיא סבע יערוך הופעת בכורה בליגה כשדור מיכה שלא הפסיק לרוץ ביום חמישי, ייקבל מנוחה וככל הנראה ייכנס כמחליף. בחוד ככל הנראה ייפתחו רוברטו קולאוטי וברק יצחקי כאשר קונאטה ואלירן עטר ייקבלו מעט מנוחה ויישתלבו במשחק במידת הצורך.
ההחמצה של ישראל זגורי נכמסת כבר עכשיו לקטגוריית החמצת העונה, 3 מטר מהשער בתנופה, תן נגיעה קלה והכדור טס לרשת מה אתה מפציץ. ואם זה פנדל אז כל שנייה צריך להישרק פנדל, טעות אדירה של השופט
איך רואים שאושרי רואש הוא ערס מהשכונה. אחרי שרוצ'ט על הרצפה, הוא נותן לו בקטנה, מקבל אדום ואז מתחיל להשתגע, מרים ידיים כמו עבריין, מקלל, זורק ג'ריקן ובועט בלוח התוצאות.
http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/7/182557.Xxx הפועל פתח תקווה- מכבי תל אביב http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/6/182546.Xxx יום ראשון, 20:00, חיים יעקוב, איצטדיון רמת גן. http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/5/182035.Xxx אחרי קיץ סוער במיוחד, בו כבר מצאה את עצמה בליגה הלאומית, שוב בליגת העל, בלי מאמן, עם מאמן, תפתח מחר (ראשון) הפועל פתח תקווה עונה נוספת בליגת העל, כאשר תארח באיצטדיון רמת גן את מכבי תל אביב. אז אומנם הקבוצה עדיין לא התגבשה, ועל אף האופטימיות של לנדאו, ברור לכולם כי לסגל הנוכחי יהיה קשה, וכי מחר רק מוטיבציית שיא ויכולת רעה של מכבי, תגרום לקבוצה ממלאבס לחגוג ברמת גן. מבחינה מקצועית, מחר יתברר גם אם גל כהן, שהמפרק ליאור דגן מסרב בינתיים להעביר את חוזהו, יוכל ליטול חלק במשחק. במידה והאחרון לא יוכל ליטול חלק במשחק, מי שצפוי להחליפו יהיה אסף בן מוחא שתורגל בהרכב. על פי המסתמן שני החלוצים יהיו מתוצרת מחלקת הנוער - ארמון בן נעים ונאור פישביין. שלורן בן ארי, קשר התקפי בתפקידו המקורי, יוסט לעמדת המגן הימני. ג'ונתן אסוס, שחתם גם הוא, יפתח בקישור לצידו של פביאן סטולר השווייצרי. בשער, במידה ואג'דה לא יוכל לשחק, מי שיחליפו בין הקורות יהיה שניר דורי. http://www.ynet.co.il/PicServer2/02022009/2131282/1_gd.Xxx שניר דורי. יפתח בין הקורות במקרה הצורך. הרכב משוער: אוסטין אג'ידה (שניר דורי), לורן בן ארי, אסף בן מוחא (גל כהן), דניאל אדו, יגאל אנטבי, ג'ונתן אסוס, פביאן סטולר, גיא צרפתי, ארמון בן נעים, נאור פישביין, יניב לוזון. http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/8/182038.Xxx מכבי כמובן שפתחה את העונה בצורה מצויינת מבחינתה, ואחרי תצוגות לא רעות בכלל בגביע הטוטו, הגיע השיא כאשר בחמישי האחרון גברה הקבוצה 0:3 על פנאתינאיקוס היוונית, ניצחון שכנראה שהבטיח לקבוצה את השלב הבא, ולמעשה את שלב הבתים בליגה האירופאית. אך למרות כל אלו, בקבוצה רוצים לשים בצד את פתיחת העונה הטובה, ולהתחיל את ליגת העל ברגל ימין. מבחינה מקצועית, היה די ברור שמאמן מכבי תל אביב, מוטי איוניר, הולך לתת מנוחה לחלק מהשחקנים הבכירים שלו זאת על מנת שרוב השחקנים אשר פתחו בסוף השבוע בהרכב בניצחון הגדול, לא יהיו מותשים לקראת הגומלין נגד היוונים. יואב זיו ישוב להרכב ואמור לשחק בעמדת המגן הימני ואילו אורי כהן בעמדת המגן השמאלי. ניבאלדו, שערך אימון חלקי, יקבל מנוחה. צמד הבלמים יהיו סאבו פאביצ'ביץ' ושרן ייני. השוער גיא חיימוב, שהציג יכולת נהדרת ביום חמישי, סובל מכאבים קלים בגבו, אך הוא צפוי לעמוד בין הקורות. החלוץ אלירן עטר ערך הערב אימון חלקי והוא אחד מאלה שצפויים לקבל מנוחה, כאשר ברק יצחקי ורוברטו קולאוטי כנראה ייפתחו בחוד. מושיקו לוגסי, שפתח ב-11 נגד היוונים, לא צפוי לפתוח בהרכב ואת מקומו אמור לתפוס האריס מדוניאנין, שישחק לצד רפי דהאן. אלי זיזוב ודיא סבע צפויים להשלים את חוליית הקישור. http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/5/Black354X281/181025.Xxx יצחקי. החלים מהפציעה ויפתח בחוד הקבוצה. הרכב משוער: גיא חיימוב; יואב זיו, שרן ייני, סאבו פאביצ'ביץ', אורי כהן; רפי דהאן, האריס מדוניאנין, אלי זיזוב, דיא סבע (דור מיכה); רוברטו קולאוטי, ברק יצחקי.
איפה כל אוהדי ראובן עטר?! כמה שאני אוהב אותו הוא אחד המאמנים הכי מעצבים שקיימים. קאפרולה פתח את העונה שעברה מצוין ומאז נראה פח אשפה, כמה חורים, איזה אידיוט, במשך יותר מחצי עונה סבלנו אותו, קרופניק פתח את העונה גרוע והתשפר במהלך העונה הסדירה, אבל בפלייאוף העליון, שתי הבלמים האלה נראו הכי גרוע בארץ, איזה צמד בלמים איום ונורא, קיבלו בחמשת המשחקים האחרונים בעונה שעברה 16 שערים (3 מחיפה, 3 מק"ש, 2 מהפועל, 4 מבני יהודה ו-4 ממכבי תל אביב) ורוב השערים בגלל קאפרולה וקרופניק ושתיהם סיימו חוזה בעונה שעברה ואדון ראובן עטר החליט להאריך להם את החוזה, איזה אידיוט! ועל השוער החדש אין לי בכלל מה להגיד, אוהד לויטה פנוי ולמרות שאני לא ראיתי אותו משחק אני מקווה שיחתום. בקשר למשחק, איזה חלק קדמי יש לנו, רק חבל שיש לנו שתי חלוצים חלודים וראובן עטר החליט להוריד את טרטיאק לספסל. שוער ובלם בדחיפות!
אל תהיה פרשן של תוצאה במשחק אחד. העונה ארוכה. עטר מפיק הרבה יותר ממה שהסגל שלו שווה על הנייר. אל תשכח שנתניה זה קבוצה ללא בעלים למעשה. כולה מחזור אחד. יש עוד 36 בדרך. שלא לדבר על זה שנתניה שיחקה מול אלופה בכל זאת.
תקרא שוב פעם את מה שכתבתי ותגיד לי אם אני פרשן של משחק אחד. אין לי צורך לענות לך כי התשובה רשומה בתוגבה הקודמת שלי.
משחקי הבית של ב"ש ואשדוד נדחו למועד בלתי ידוע. בינתיים, ב"ש מתאמנת בקרית-שלום, ואילו אשדוד עדיין בעיר, אך תחת מועקה כבדה, ופחד.
מישהו מוכן להסביר לי למה משתמשים בנרות ולא במנורות במגרש בראשון? נראה כאילו דרקולה צריך לבוא לשחק שם כדורגל.
עם כל הכבוד למכבי חיפה, זה לא מעניין אותי שאתמול שיחקנו מול 'האלופה'. מבחינתי, אם גרמנו ליריבה שלנו להראות כמו עירוני נתיבות, אנחנו צריכים לנצח, גם אם היריבה היא אלופת ספרד. העובדה שהיריבה הייתה מכבי חיפה לא משפיעה בכלום על איך שאני מרגיש כלפי הקבוצה שלי. אני עד עכשיו לא מאמין שאחרי תצוגה שכזו במחצית הראשונה יצאנו בלי נקודות ועם חתיכת בור ביחס השערים. בחיים לא הרגשתי כל כך מושפל אחרי משחק - וכבר חטפנו שישיות מבלי שהיה לנו את הכח להתנגד וירדנו ליגה פעמיים והעצב היה גדול, אבל שום דבר לא משתווה למה שהרגשתי אתמול.
אבירם, פגעת בול בלב שלי. אני עד עכשיו רק חושב על המשחק ואוכל את הלב, שיחקנו נגד מכבי חיפה כמו ברצלונה, מה זה כמו ממש היינו ברצלונה, מרטינוביץ? נגע בכדור בפעם הראשונה רק בדקה ה-35 (בשער הראשון הוא לא נגע בכדור, רק הוציא אותו מהרשת. במחצית פשוט אכלתי את הלב ושם אמרתי לחבר שלי שאני לא קונה פה תיקו. חלק קדמי יוצא מן הכלל יש לנו, בן בנימין חתיכת כסחן, יחד עם דג?אני יש לנו מרכז שדה מצוין, ניר נחום - מוגרבי וחן עזרא זה ווינגרים לקבוצה שרצה לאליפות וזה הוכח אתמול, חבל רק שאחמד סבע לא חזר מהפגרה ונראה חלוד, אם שומוביץ? וטרטיאק היו פותחים בהרכב הכול היה יותר טוב.