פותחים עונה בליגת העל: משחקים בצל המצב בדרום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏18/8/11.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מה שאני יודע הוא שיחק בנוער/נערים בנבחרת שלנו...

0:2 לעכו, שני הבלמים כובשים: קפילוטו ומישאלוב. בדרך לניצחון בדרבי הקטן חחח

2. alexshw Member

אין לך מושג. אתה צריך להבין שאצל הדרוזים כולם כפופים לזקני הכפר. אתה לא יכול להכריח אותו להיות מנודה בכפר שלו. זה לא קשור למה הוא חושב. אין לי שום בעיה עם המצב שלו.

עומר, אעמאשה שיחק 4 או 5 משחקים בצעירה, אבל זה היה די מזמן ואז לא היה צריך ת.ז. בשביל לשחק בנבחרת.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה בצעירה לא צריך ת.ז. ובנבחרת הבוגרת כן?

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מרגיש כמו גבר שבגלל ויכוח עם החברה, היא הלכה והזדיינה עם כל הרחוב. לא בא לי לראות שום משחק אחרי מה שהיה כאן היום. אם משחק שכזה לא ניצחנו (עזבו את זה שבמחצית הראשונה היינו צריכים לתת להם רביעייה והם עברו את החצי רק פעם אחת), מה נשאר? כוס אמא שלהם. חבורה של מזדיינים בפה. אל תגיעו לחצי גמר ותאלצו אותי לבוא לראות אתכם מפסידים שוב יא חבורה עלובה של לוזרים עלובים.

איזו השפלה. הם בכלל לא רצו לנצח. באו, חרבנו עלינו ואוטוטו טסים לבלגיה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/11
  5. סטפן שאלוי Member

מישהבלוף מפתיע. את קפילוטו לא הביאו לבית"ר בגלל פער של...50,000 ש"ח. הגיוני.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא לא נסלף עובדות ונוציא את קפילוטו איזה בלם ענק, קפילוטו לא בא בגלל שרוני לוי הטיל וטו על ההגעה שלו בהשאלה ממכבי, ובצדק ועובדה שההגנה תפקדה מעולה בחצי עונה השני(9 ספיגות ב-17 משחקים בתקופה של רוני לוי) וגם אם הוא היה מגיע ונותן יכולת מעולה אז מכבי היו מחזירים אותו או משאילים אותו לקבוצה שהייתה מוכנה לשלם עליו יותר.

אם עמאשה לא רוצה ת.ז. ישראלית אז אני כאוהד נבחרת לא רוצה אותו שם לא משנה שכרגע הוא בכושר מטורף ושחקן מוכשר מאוד, אני מעדיף ישראלי שירגיש גאווה לשחק עבור הנבחרת ויתן את הכל על המגרש מאשר אחד שהיה מעדיף לשחק בנבחרת סוריה אם היה יכול.

מחזור פתיחה בלי משחק של הקבוצה שלך זה הכי משעמם שיש, יאללה שיגיע כבר יום שלישי ונאכל את הלב בב"ש כי זה מה שבית"ר כרגיל נותנת לנו ולמרות הכל בית"ר את חסרה.

7. סטפן שאלוי Member

גם מחנה אימון לא היה בגלל מחסור של...70,000 ש"ח, וגם את החלוץ סרגיי טרטיאק שחתם בנתניה לא הביאו לבית"ר בגלל....50,000 ש"ח.

גם זה המצאה, נכון?

קפילוטו לא בלם ענק, חורר בן-חושף כן. גם קורנבלוף יו"ר ענק. בשכר. וככה נעלמת בית"ר.

8. Number 8 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

9. סטפן שאלוי Member

התלהבות ראשונית, או באמת קבוצה טובה? ראשוניה דיה דיה דופקת רביעייה לרשת סכנין.

10. Number 8 Member

על הנייר יש לראשון לציון קבוצה טובה. חלק התקפי יצירתי הכולל את דיוויד גומז, דודו אברהם ואסי בלדוט וגם ההגנה שלה לא רעה בכלל. כל הכבוד לה אבל צריך לראות אם יש לזה המשכיות.

11. Raulito Madridista

איזה משחק בין ראשון לציון לבני-סכנין! אני בספק אם מישהו חשב שיפלו שם שישה שערים. ראשון עלתה ליתרון משער של בלדוט(38') ולירן כהן השווה(41'). בלדוט כבש עוד אחד(43') וסכנין השוותה בשנית - אזארוב כבש במחצית השנייה(53'). מסיץ'(73') העלה את ראשון שוב ליתרון ודודו אברהם ביסס את הניצחון(82').
    אחלה פתיחה לראשון לציון ואני אישית לא זוכר מתי אסי בלדוט כבש צמד בפעם האחרונה.

שימו לב מי כבשו להפועל עכו והביאו 3 נקודות מול בני-יהודה - מישאלוב וקאפליוטו, בלמים שהצטרפו לקבוצה רק לאחרונה. מאוד מאכזב מבחינת אבוקסיס לפתוח את הליגה בצורה כזאת. נחכה לתקציר אבל ידוע שלבני-יהודה יש בעייה קשה בהתקפה.

לא מפתיע שק"ש פתחה את העונה עם ניצחון 1:0 על הפועל חיפה בחוץ - הקבוצה של בן-שמעון יותר רגועה ומסודרת. גם אם הפנדל לא מוצדק - הפועל חיפה לא יכולה להרים ידיים בכל פעם כשהיא נקלעת לפיגור. ניצן שירזי דווקא שיחק עם ארבעה שחקנים בעלי אופיק התקפי מובהק - ממן, אבו-ניל, ערן לוי ומשה ביטון - אבל נראה שהפועל חיפה לא סיכנה את השער. רק מחזור ראשון וכבר שני מורחקים בהפועל חיפה - טרטצקי ורואש, למה לאבד את הראש?

12. סטפן שאלוי Member

עכו זה לא ממש הפתעה, ולאור ההכנה הטובה שהיא עשתה, גם ראשון לא.

יהיה מעניין חוץ ממשולש ברמודה.

סכנין, נראית גרוע כמו עונה שעברה, והיא מועמדת בטוחה לירידה יחד עם הפועל פ"ת, ובית"ר.

שימו לב למכנה המשותף בינהן: חרא של ניהול!

13. alexshw Member

כתבתי שאז לא היה צריך. החוק מאז שונה.

14. XabiAlonso Member

הייתי במשחק בקרית אליעזר. הפועל חיפה פשוט קבוצה חלשה יותר מהעונה שעברה. לא הובאו תחליפים ראויים לליפניה ובן בסט,ואם משה ביטון אמור להיות החלוץ המוביל של הקבוצה מצבנו רע. רע מאוד.
    פלייאוף עליון כץ רוצה.. עם רכש כזה בשקל וחצי או יותר נכון "חילוש" יש יותר סיכוי שנתמודד נגד הירידה.
    ובאשר לאלון יפת, אני עדיין לא מבין איך האפס הזה מקבל את הזכות לשפוט באירופה?

15. סטפן שאלוי Member

יכול להיות שישנם שופטים שעושים השלמת-הכנסה בווינר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx