פותחים עונה בליגת העל: משחקים בצל המצב בדרום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏18/8/11.

1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הקהל לא מטומטם.

שהקבוצה תעבור לאוהדים הקהל יבוא.
    את המהלך שהתחלנו כבר אי אפשר לעצור.
    כל אוהד שיכניס כסף למפרקים פראייר.

1800 אוהדים כבר קנו מניות באיגוד האוהדים תבין כמה מתוכם לא היו אתמול כי שום דבר לא השתנה.

גם ה4000 שלכם מאוד איכזבו
    הייתי בטוח שאחרי הפתיחת עונה המצויינת שלכם ואחרי יום חמישי אתם תביאו כפול במיוחד שהכרטיסים היו במחיר מצויין של 50 שקל אחיד

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שגם אני התאכזבתי שהיו 4000...אבל 4000 זה הרבה יחסית למה שהיינו מביאים בר"ג בשנים האחרונות במשחקי חוץ, האמת שאני די בטוח שעם עוד משחק או שניים בטח שבליגה היו הרבה, אבל 4000 כפול 50 = 200,000 ש"ח מאוהדי מכבי. הכנסה יפה עבור מועדון שצריך כל לירה וזו לא דבר שמה בכך...

הייתי בטוח שיהיו יותר אוהדי מכבי, יכול להיות בגלל העובדה שפתחו רק את שער 3 לכם ולנו את 11-12...

אתה יכול להסביר יותר על המהלך ככה נדע להבין יותר...

מקווה מאוד שברגע שאוהדי פ"ת יקחו את הקבוצה לידיהם, מחירי הכרטיסים יהיו או מחיר אחיד 50 או 30/60. ועוד באיצטדיון החדש, אז בכלל אני מאמין שיהיה כמות יפה במשחקים, מקווה שמינימום 4000.

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/11
  3. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

על המהלך הסברתי הרבה פעמים באשכולות שקשורים לקבוצות מפ"ת.

המטרה היא שהקבוצה תעבור בהקדם האפשרי לאוהדים והמחירים יהיו 40 מבוגר / 20 ילד עד גיל 18, חייל, סטודנט ונשים

הכסף שנכנס אתמול מכרטיסים לא נכנס לחשבון הקבוצה.
    הפועל פ"ת הכניסה 218,000 שקל שהלכו ישר לחשבון המפרקים ומשם למס הכנסה.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגול של הפועל = זה מה שקורה כשהבלם שלך הוא הכל חוץ מבלם...

אגב מה החוב הסופי של פ"ת למס הכנסה? (כן בימי שמיר לא בימי שמיר מה נסגר עם זה?)

5. אלי מתחן Member

עכשיו פשוט קלטתי את זה. מכבי פ"ת מועדון סתמי. הוא תמיד יוציא שחקנים מוכשרים, מנוהל בצורה טובה ושקטה, אבל בסופו של דבר מדובר במועדון שלא מתקדם לשום מקום כבר שנים. אפילו בני יהודה הצליחה לעקוף אותה בסיבוב.

6. alexshw Member

איך הוא יתקדם עם 20 אוהדים?

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה כמה אוהדים יש לקרית שמונה? 200 בלחץ...

2:0 להפועל ופ"ת עם אדום אחרי ששוב הוכח שאין להם הגנה...אם זה לא נגמר ב-5 אל תקרא לי עומר., תקרא לי דודלי.

ולא שהפועל היתה טובה במחצית הזאת, זה סתם פשוט נראה כמו טיילת מה שהולך שם, אפילו ההגנה של הפועל פ"ת! נראה יותר טוב...אלון חזן מסכים איתי ואמר בדיוק את מה שאני חושב, הפועל אפילו לא התאמצה בשביל ה-2:0 הזה...

איגיבור - לא מחובר אבל עם פוטנציאל אחושרמוטה.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עקבתי בחצי עין אחרי המשחק. ראיתי כיסוחים 'נהדרים' של מכבי פ"ת ששווים אדום, ראיתי את טוטו תמוז שוב עושה מאמצים נהדרים לא ליפול (..) וראיתי את הפועל ת"א עומדת לנצח את מכבי 'לוזון' פ"ת. אהה, ושטראובר נשאר ליצן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

כרגע נראה ששלושת הגדולות מנצחות במחזור הפתיחה. הפועל ת"א לא תאבד שני שערי יתרון מול קבוצה שלפני האדום בקושי רצתה לעבור את החצי. יאללה, מחר מכבי חיפה בבלגיה...

9. אלי מתחן Member

נראה שאין לשחקנים של פ"ת אפילו שאיפות לעשות משהו במשחק הזה.

10. סטפן שאלוי Member

ומה עם עמוס לוזון? מקלל את השופט והקוונים? :aaarofl:

11. riquelme1 Member

יופי של שחקן גורדנה, סוף סוף קשר מהאמצע שיודע גם לעשות משהו מבחינה התקפית והולך קדימה.

3-0, המשחק גמור.

12. סמואל אטו Member

השחקנים של מכבי פ?ת מלווים את שחקני הפועל על המגרש, זהו.
    כנראה שהם שכחו שמותר ליצור מגע פיזי.

13. סטפן שאלוי Member

פחחחח...כבר 4.

יגמר 5, או 6?

נראה לי שעוד מאמן הולך היום הביתה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי כשהיה 1:0 עם פנדל ואדום לפני שתמוז בעט זה לא היה גמור? הפועל פ"ת שמתאמנת אולי 5 ימים בלי שחקנים בקושי נראית יותר טוב ממכבי פ"ת ולבטח לא היתה נותנת תצוגה מעליבה ומשפילה כמו היום, במיוחד אחרי שהם שיחקו יפה מאוד אתמול, וזה אומר הכל...

15. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

בימים כתיקונם הייתי מתפעל ומתפלא מעצם העובדה שהפועל הצליחה להבקיע רביעייה (ויכלה גם להשלים עוד מספר שערים) מול קבוצה לא רעה כמו מכבי פתח תקווה, אולם הערב, אני אחסוך את המחמאות הללו; הרי כל אדם שעיניו בראשו הבחין בחולשתם המשוועת של הלוזונים, שהתבטאה באיטיות, כבדות וחוסר ריכוז בהגנה (השחקנים אפילו לא הצליחו להרחיק כדור כמו שצריך) מצד אחד, ובאנמיות התקפית מנגד. גם קבוצה מהלאומית הייתה מתביישת בתצוגה כל כך נרפית.

קשה לומר שהיכולת של הפועל הערב מהווה אינדיקציה כלשהי לקראת ההתמודדות מול אקרנאס בחמישי, אולם מצד שני, יש לזכור שהליטאיםבעצמם רחוקים מלהבריק, והם בוודאי גם יקרסו מהלחות הקשה- מה שיגרום להם להיראות, פחות או יותר, כפי שנראו המלאבסים הערב: עייפים, כבדים ונטולי יוזמה ומוטיבציה. או, בקיצור, אני לא רואה סרט בו האדומים יפשלו ולא יעפילו לשלב הבתים של הליגה האירופית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/8/11