פותחים עונה בליגת העל: משחקים בצל המצב בדרום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏18/8/11.

1. Number 8 Member

בדומה למכבי חיפה אתמול, גם אנחנו עלינו עם הרכב יחסית משני, לא שיחקנו הכי טוב אך עדיין השכלנו לנצח.
    יצחקי וקונאטה נכנסו ביחד ועשו את השינוי, אחד מבשל וכובש, השני עושה בדיוק אותו דבר.

הפנים ליום חמישי.

נערך לאחרונה ב: ‏21/8/11
  2. Don Joan Roman Member

היה גול חוקי במאה אחוז לטובת הפועל פ"ת, מה שכן לא היה נבדל בגול של קולאוטי והיה גול למכבי בגול השלישי.
    ואג'ידה הוא שוער טוב שתפס יום רגוע.

3. Muurad Member

לא היה גול כי הרגל שלו, שזה איבר בגוף שהוא יכול לכבוש בעזרתו(בניגוד לידיים)היה מאחורי קו ההגנה של מכבי, רואים את זה בבירור.

נערך לאחרונה ב: ‏21/8/11
  4. Don Joan Roman Member

לדעתי כן היה גול אבל באמת שזה מיותר להתווכח על זה גם כי המשחק נגמר וגם כי מכבי הייתה מנצחת בכל מקרה.

5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

1. קולאוטי לא היה בנבדל
    2. הגול של הפועל פ"ת חוקי.
    3. הכדור לא עבר מלוא הקיפו את הקו.

6. itay7 Member

אני לא חושב שניתן לדעת על שום דבר אם הוא היה או לא היה כי ברמת-גן אפילו המצלמות לא יכולות לראות כלום. כמה שאני שונא את האצטדיון הזה, נראה לי גם בעונה שעברה הפועל פ"ת נתנה לנו את שערים 11-12, בעוד מכבי פ"ת נתנה את היציעים בצד השני, ובשני המקרים התעצבנתי שלא נותנים לנו מקום נורמלי. ומה הקטע שגם הלוח החדש וה"מודרני" לא כותב את התוספת זמן? צריך להתחיל להפסיק לבוא למשחקים בר"ג...

לא ציפיתי שמכבי יביאו משחק טוב, אני אוהב את השילוב של הצעירים אבל לדעתי איווניר מגזים קצת. בשורה התחתונה, לקחנו שלוש נקודות שהיו חובה, NEXT.

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני לא טועה יש חוק נגד איסור הצגת תוספת זמן..בשביל שהתוספת רק השופט מחליט ויודע כמה נשאר וכד' שלא יהיה עליו לחץ לשרוק (ככה אני הבנתי את זה)

בכל מגרש שהייתי כולל הקמפ נוא לא מציגים תוספת זמן אלא עד דקה 90

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא החתימו אותו לטווח ארוך?

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/11
  9. Muurad Member

החברים בעמוד הקודם אמרו ש 2 עונות + אופציה שלנו ל-2 נוספות.. אנחנו נעשה יופי של קופה על הילד הזה, ונהנה ממנו יותר ממאיוקה שנלקח עונה לפני שהוא באמת פרץ והפך את עצמו לשחקן מרכזי.

10. Raulito Madridista

"עם כל החרא מסביב - אוהב הפועל ת"א. אדום עולה עולה עולה...".
    די שתגיע כבר השעה 21:00, כמה מרגש לפתוח עונה ולהגיע שוב לבלומפילד ולא משנה איזו הפועל תיהיה לנו השנה.
    המשחק נגד מכבי פ"ת הוא לא פשוט בכלל, הם שווים גול במשחק נגד כל קבוצה ובכל מגרש - טל בן חיים שחקן ענק וגולן מסוכן, בטח עם ההגנה שלנו שלא מבשרת טובות אף-פעם - אבל הפועל צריכה להתגבר על זה ואם השחקנים יעלו בטירוף כמו הקהל - ננצח. צריך לשים את אירועי המשחקים האחרונים מאחורה ולפתוח את הליגה כמו שצריך עם ניצחון. שלקחנו דאבל חיכינו עד למחזור השלישי כדי לנצח, בעונת הצ'מפיונס הפסדנו בפתיחה להפועל חיפה...אולי דווקא השנה ננצח במשחק הפתיחה?
    וירטואוזיות במשחק ההתקפי של הפועל כבר לא נראה העונה - אבל הסגל של הפועל בסדר, מסוגל להרבה יותר ממה שהראינו עד עכשיו בלי קשר לעובדה שמדובר בהתקפה חדשה שצריכה להתחבר. פשוט כמעט כל השחקנים נמצאים בכושר ירוד להוציא את אבוטבול ודמארי(כל-כך תלויים בו היום!) וזה מאכזב.
    עד שקשטן עושה שינוי אחד שמהבהב כבר זמן רב - בן-דיין הזקן לספסל - הוא חייב להרוס עם הספסול של טועמה('הבוגר האחראי', אחד עם קצת שכל במשחק שלו וכמובן הפלוס הגדול במצבים הנייחים) ומסתכסך לי עם קנדה. בקיצור להראות 'אני הבוס' אבל בסופו של דבר שום דבר לא באמת נמצא תחת שליטה. אלרואי כהן פותח בהרכב ואני מקוה שקבלת ההחלטות שלו תיהיה נכונה, שישחק עם ביטחון, הוא חייב להתחיל לתרום משהו. איגיבור עם הופעת בכורה למול הקהל. שיהיה בהצלחה! יאללה הפועל!

11. gilad16 Member

אני לא ציפיתי שמאיוקה יצליח בשוויץ, לא התלהבתי ממנו יתר על המידה ששיחק בארץ, קונאטה נראה שחקן הרבה יותר מוכשר ובוגר ממנו.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

באופן כללי קשטן אוהב ללכת ראש בראש עם שחקנים, אולי זו דרך להראות "אני הבוס" בכל מחיר, אולי כך הוא חושב שהשחקנים יותר יכבדו אותו ויעריכו אותו אבל לפעמים זה מוגזם. בדיוק כמו שבעונה החולפת בבני יהודה, עם כל העבודה המצויינת שנעשתה בחצי השני של העונה, הסמל ההכי גדול של הקבוצה בשנים האחרונות עזב בגלל אותו קשטן, וגם שם בעיקר בגלל שרירים ולא בגלל יכולת מקצועית ירודה. הגיע הזמן שהוא יסתכל גם על הפן הזה.

13. שער 7 Member

הוא שוער נבחרת, אפילו אם השלישי בחשיבותו.
    הוא מתאמן עם שחקני נבחרת ניגריה, אז מן הסתם שהוא יותר טוב משוער ישראלי צעיר.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא שיחקנו טוב אתמול בלשון המעטה, פ"ת דווקא הפתיעה מאוד לטובה ואני מאמין שלמרות שזה נראה מאוד קשה, יש לה סיכוי כלשהו לשרוד. מי כן איכזב אותי בפ"ת? הקהל! כל כך הרבה נאבקתם, כל כך הרבה עמלתם בסוף ניצלתם וזרקתם את החולירות מהקבוצה ו...?בקושי 1000 איש, לעומתינו שאנחנו הבאנו איזה 4000. נכון זה איצטדיון רמת גן, נכון זה גועל נפש, אבל כרגע זה מה שיש, ועבור הפועל פ"ת שבקושי תקציב לסנדוויצ'ים יש, כל שקל חשוב והייתי מצפה מהקהל של הפועל פ"ת להגיע ובכמויות יפות, במיוחד למשחקים מול הגדולות. המבחן האמיתי שלהם בסופו של דבר יהיה באיצטדיון החדש שיהיה מוכן לדרבי במחזור 7, נראה, לא רק בדרבי, כמה אוהדי הפועל יגיעו, אני מקווה למען עתיד המועדון שזה יהיה במספרים גדולים.

היה לי ברור שלא נביס את פ"ת, היה לי ברור שזה יהיה משחק לא קל כי הם יבואו כל משחק כמו חיה פצועה, היה לי ברור שהם יעשו בעיות וזה אכן קרה, מסוג המשחקים שפשוט חייבים לנצח, לא משנה הדרך, לא משנה איך, פשוט לנצח, בגלל אותו HIGH שהקבוצה הגיעה אליו ביום חמישי ובגלל המשימה החשובה בחמישי...

הפועל פ"ת - בשבת בקרית אליעזר מול מכבי חיפה בלי קהל - הזדמנות פז בשבילם לגנוב נקודה, בהנחה שישחקו בדיוק כמו אתמול + יכולת טובה של אג'ידה שהיה קטסטרופלי אתמול.

דור מיכה - היה בסדר אבל ניכר שהעייפות השפיעה
    אלי זיזוב - שיחק מעולה לטעמי, יצר לחברים כמה מצבים ובעצמו כמעט כבש פעמיים, יכול עוד הרבה להשתפר
    פאביצ'ביץ' - למה דווקא כשהוא אמור להיות המבוגר האחראי הוא נראה רע?
    חיימוב - למרות הגול שספק, רואים שזה לא פגע בו בביטחון, להיפך, הוא שיחק טוב מאוד.
    מאדוניאנין - לא רץ, אין לו כוח להרבה, אבל הוא משנה כל כך הרבה בקבוצה, מעולה.
    קונאטה - צעיר, רענן, מהיר, שילוב של מאיוקה + קאמאנאן רק צעיר, מקווה מאוד שמכבי לא תעשה טעות ותמכור אותו במחיר עדשים, אחרי שקנינו אותו ב-200 אלף. את מאיוקה קנינו ב-35 אלף דולר ומכרנו ב-1.7 מיליון דולר שזה יפה, אבל וואלה, בשנה שעברה אין לי ספק שהוא היה מוסיף המון במיוחד עם הפציעה של ברק והמחיר שלו היה מוכפל, בוודאות.
    רוברטו קולאוטי - מתחיל להזכיר את קולאוטי הטוב של מכבי חיפה, פתח את העונה חד, פשוט פתח נהדר. עד עתה יש לו 6 שערים שימשיך ככה.

מי שהיו מאוד חלשים במכבי ת"א: אורי כהן - שכבר אמרתי בעבר שהוא לא מתאים וחייב לצאת לעונת השאלה, עברו אותו וחתכו אותו פשוט כמו חמאה ועומר ורד שלא הפגין משחק טוב ושניהם הרסו המון התקפות של פשוט לתת מסירה/הרמה מדויקת - חולי ישראלי טיפוסי.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין למה לחוצים לקיים את 2 המשחקים מחר...שיחכו שבוע שיראו שהמצב נרגע ואז בשלישי/רביעי הבא ישחקו.

גם ככה אין משחקים בשבוע הבא בגלל הפגרת נבחרת ושום שחקן מ-4 הקבוצות האלה לא יהיה בנבחרת...