כל מי שניצח את שומי, עשה זאת בגלל יתרון טכנולוגי משמעותי. אלונסו התחיל עם המלחמה הפסיכולוגית בשקל, בגלל שהוא והקבוצה שלו בפאניקה. אין תענוג גדול יותר מלראות את הנהיגה של שומי, ולא יעזור לאף אוהד פורמולה 1 שיודע ת'אמת, ולא מוכן להודות בה.
Please find articals about the formula 1's "finest driver" schumacher and read how filthy this man really is. till then, don't throw words you don't know what they mean about fernando alonso.
אלונסו יכול להיות נחמד ומשעמם ככל העולה על רוחו, אבל הספורט הזה זקוק לזריקת עידוד וחיים על המסלול עוד יותר מתמיד. אני לא מאשים רק את אלונסו בנהיגה משעממת ובטוחה, כי נכון להיום גם שומי התבגר, ונוהג מאוד מאוד בטוח, וממש לא כמו בתצוגות העבר הפנומנליות שלו. על הדרך אני חייב לומר שהדברים שאלונסו אמר על שומי החדירו בגרמני עודף מוטבציה, והנהג היה אתמול שעות על המסלול האימונים, וליתר דיוק עשה 750 קילומטר בפרארי 248 F1.
פרננדו אלונסו בן אדם שאני אישית לא מעריך אותו בגרוש,אוהב לדבר יותר מאשר לעשות. הנהג האוהב עלי אולי זה ישמע קצת מוזר אבל ניקו רוסברג.
בכלל לא נשמע מוזר. רוסברג עושה תצאות טובות יחסית למוכנית שלו, יחסית לנהג חדש בסבב, ויחסית לחברו המקביל בקבוצה. אחלה נהג http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
as i said before the season started, niko can be a great driver (not like his father), but he will have to eat some shit in the start. Alonso was the greatest thing happend to f1 since mika. a person who can give a fight to the devil and have a spicey personality. i rather have mika or kimi, but im more than excited for next years Mercedes (not mclaren - leaving) line up.
יוני, אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שאלונסו הוא חרא של בן אדם. לגבי רוסבורג, ללא שום צל של ספק התגלית של הפרומולה 1 יחד עם הנהג השחור http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
חרא של בן אדם?, הוא רימה? לא. אז הוא שחצן, והוא פתח פה על פרארי והתקשורת. ביג דיל. התקשורת הפכה את אלונסו לשעיר לעזאזל, ואת שומאכר לאלוהים. דבר הפוך לגמרי קורה במציאות. שומאכר, מאז תקופתו בבנטון, למרות חזותו הג'נטלמנית, האנגלית עם המבטא המדוקדק, תספורת המארינס, היה אפס מאופס בכל הקשור ל"מאחורי הקלעים". הוא לא משתווה ברמה האנושית לספורטאים כמו ג'ורדן או סאמפרס. כאשר יש מצלמות, הוא יילך וייחבק את כל הצוות, ויפרגן לקימי, מסה ושאר המתחרים. הוא ימשיך להוציא את אחיו, ראלף, כקנאי אפסי. הוא והסוכן שלו הם גועל נפש לפורמולה 1. ובושה לכל גראנד פרי. הדבר הכי טוב שקרה לפורמולה מאז הפציעה של האפס זאת הפרישה שלו. הוא ספורטאי ענק, אבל אישיות גרועה.
גאיז'ונלה, אני גם לא אוהד של שומי כפי שאתה יודע ( GO KIMI )... אבל להלל את השחצן הספרדי ולקלל האגואיסט הגרמני זה לא פייר. חוץ מזה דבריך מדוייקים. עלק האחים שומאכר ......, יש בינהם שנאה יותר גדולה מאשר אויבים נראה לי. מה שכן ראלף מביס את מיכאל בנשים. קורה שומאכר המלכה !
כל עוד אלונסו אמיתי, זה מה שחשוב. שלא ישמור את מה שיש לו להגיד בבטן, כי אז שוב נראה תרחיש פרארי עוד פעם. גם בלי שומארכר. עדיף להיות שחצן משקרן. אין ספק שאלונסו לא בן אדם מדהים, בלשון המעטה. אבל כל עוד הוא לא הורס את הספורט הטוב בעולם, אדרבה. זה לא שאני הולך לסדר לו את אחותי בתור כלה.
1. Fernando alonso (Mclaren) 2. Phillipe Massa (Ferarri) 3. Kimi Raikonen (Ferarri) OR Renault Driver 4. Jensan Button (If he stays with Honda)
ג'נסן באטן יהיה שנה הבאה גבוה מתמיד,צפו ממנו להפתעה. האלוף יהיה רייקונן. מקום שני יהיה אלונסו. והגיע הזמן שנראה את ראלף למעלה כבר.. ויאללה רוסברג.