פורטו אלופת אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Reyes, ‏24/2/04.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום מגנה הארגנטינאי של מונאקו איברה מודה "דחפתי את הכדור עם היד" .
    http://www.sport5.co.il/_Uploads/11771ibarra.Xxx
    אז הארגנטינאים לא מפסיקים לכבוש עם הידיים,מארדונה עשה זאת ב86 ולפני כמה ימים הוגו איברה עושה זאת במשחק חצי גמר ליגת האלוופות.
    "פרננדו נגח את הכדור וראיתי שהוא הולך לכיוון השער. הייתי בצד הימני של השער והבטתי בכדור, אך הכדור קפץ חזרה מהקורה ועל היד שלי, והיה שער. לא עשיתי זאת בכוונה, אבל קצת דחפתי את הכדור עם היד. אם לא הייתי עושה את זה, לא היה שער".

2. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

ותמיד האנגלים אוכלים אותה בגלל זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    את היד היה ניתן לראות כבר בהילוך החוזר הראשון עוד לפני שוייץ&כהן אמרו את זה, וכבר ראינו את הכותרת הזו לפני כמה הודעות בעיתון האנגלי.

3. burning soil Member

האם אופ"א יכולה לפסול,להעניש או להחליט החלטות לאחר
    שאיברה הודה שדחק את הכדור עם ידו לשער?

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא.

השופט אישר את השער המשיך המשחק. אין מה לעשות.

5. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד לרוח הספורטיבית, אתה באמת חושב שאם היה סיכוי לשינוי ההחלטה איבארה היה מודה?
    ולמכבי חיפה היו יכולים לתת את האליפות ב- 86 עם האופסייד של לנדאו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

6. dror_khayat Member

תראה,ganziola,אולי פורטו לא הציגה משחק מלהיב השנה,אך את הדבר החשוב ביותר היא עושה כבר שנתיים רצוף:תוצאות.אתה יכול להגיד שהיא לא מבריקה,אך ללא ספק מדובר באחת הקבוצות החזקות ביותר באירופה כיום.אי אפשר להתווכח עם ההישגים ועם המאזן המרשימים שלה (במיוחד העונה).הקבוצה הפגינה יעילות מדהימה לאורך כל השנה וכמעט ולא הפסידה.לגבי מונאקו,היא בכלל,אי אפשר לבוא אליה בטענות.הצרפתים הציגו העונה,לדעתי,את הכדורגל האטרקטיבי ביותר בצ'מפיונס(תסתכל על מספר השערים שלה העונה ותראה שאני לא זורק סתם סופרלטיבים) ונתנה,ללא ספק,את ההצגות הגדולות ביותר:8-3 על לה-קורוניה,3-1 על צ'לסי,3-1 על מדריד ממצב כמעט בלתי אפשרי,ו4-0 על אא"ק אתונה.לדעתי זה בהחלט מספק את הסחורה ומראה כמה שהגיע לקבוצה הזו להגיע למקום שהיא נמצאת בו כרגע,וכן,גם לזכות בגביע.אל תשכח שאת כל זה מונאקו עשתה תחת תנאים כלכליים איומים ונוראים,מה שעוד יותר מעצים את הישגיה הנהדרים.לעומתן,יתר הקבוצות,העשירות והמנוסות יותר,נשרו כבר בשמינית/רבע הגמר,שזה די מבזה.לכן,אני טוען,ששתי הפינליסטיות העונה ראויות להרבה יותר כבוד ופירגון בקרב האוהדים,מאשר הן מקבלות.מגיע להן הרבה יותר מזה!

7. shmulikwe Member

לדעתי שוב, כמו במונדיאל, העומס וקושי במשחקים התבטא במשחקים על השחקנים של הקבוצות בליגות החזקות שלא הצליחו לעמוד על הרגליים בשלבים המכריעים לעומת הקבוצות מהליגות הקטנות שעשו זאת. ועם כל הכבוד לפ.ס.וו. ובנפיקה ליסבון הם עדיין לא ארסנל\צ'לסי ריאל\בארסה או מילאן\יובה\רומא

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת נעזוב את הצ'מפיונס ליג,אבל נשאר אם פינאליסטית הצ'מפיונס,פורטו.

מישהו יצא לו לראות את התקציר מהמשחק האחרון שלה השבוע ?
    השחקנים קודם כל עלו אם צבע כחול לבן על הפנים ואם איזה מספר...
    אם יצא לכם לראות (ואני בטוח שיראו את זה ביום שלישי בעולם של כדורגל) תסתכלו על השער השלישי של פורטו,של בני מקארתי סטייל ריבאלדו מול ולנסיה (ב3-2 האגדי),כדור גובע עוצר בחזה כשהוא נמצא בתוך הרחבה (בערך על הנק' הלבנה) ודופק מספרת יפייפייה לפינה של השוער.

9. Kgt1 Member

אני לא מבין איך אפשר לזלזל אפילו טיפה בחוד של מונאקו?! זה ללא ספק מצבור הסקוררים הטוב באירופה. קבוצה שמסוגלת להתפוצץ עם שמינייה במשחק של ליגת אלופות, ולא משנה בכלל נגד איזו יריבה, חייבת להפחיד את הגנת היריב מהרגע הראשון. הבעיה הגדולה של ההתקפה של מונאקו - ההגנה של מונאקו. בכלל לטעמי בגמר הכל תלוי במונאקו (שיהיה ברור - אובייקטיבית פורטו קבוצה עדיפה), אם דשאן יצליח לשלוט במרכז השדה ולא לספוג יותר משער אחד, הצרפתים לוקחים. כבר מעכשיו קחו הימור שלי לגמר: 2-1. אגב, אישית אני הולך להנות מזה מאוד כי אין לי קבוצה מועדפת.

10. E-tam-R Member

בואו נגיד שזה מיני נושא חדש:

איזה גמר ליגת אלופות הייתם מעדיפים לראות:?

א. גמר של שתי קבוצות חזקות - לדוגמא ריאל מדריד מול מילאן

ב. גמר של קבוצה חזקה וקבוצה חלשה - לדוגמא ארסנל מול מכבי ת"א ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/new_2gunsfiring_v1.Xxx )

ג. גמר של שתי קבוצות בינוניות - לדוגמא - כמו השנה, מונאקו נגד פורטו (אל תתפסו אותי במילה על זה שקראתי לשתיהן קבוצות בינוניות)

כמובן, תנמקו... אפשר גם להפוך את זה לסקר רק שאני לא ממש יודע איך.. אם בא למנהלי האתר

יום טוב לכם
    ~ E-tam-R ~

11. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שכתבתי בדיון של גביע אופ"א, העובדות מראות שכשיש קבוצות פחות טובות אז הגמר יותר מהנה לצופים הנייטרלים.

לכן, כל עוד ניוקאסל לא מגיעה לגמר, הייתי שמח לראות גמר עם שתי קבוצות שהן לא מאריות אירופה, אך יש להן הרבה מה להציע.

12. NewcastleFan Member

אולי לא כלכך קשור אבל משהוא מכיר פאפ או בר באיזור ת"א-הרצליה שמשדר את הגמר?

13. Reyes Member

כל המידע לקראת הגמר - פה. (קובץ Xxx).

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.as.com/impresa/media/200405/26/20040526dasdai_21_I_LCO.Xxx

הערב ב21:45 תסתיים לה ליגת האלופות בגמר הכי לא צפוי . כאשר מונאקו תפגוש את פורטו . חדשות רעות יהיו לבעלי הקבוצה שתזכה בסופו של דבר בגביע,כאשר בשנה הבאה יעזבו אותה הרבה שחקנים בעקבות ההצלחה המסחררת.

ההרכבים הצפויים (בסוגריים מספרי החולצות)

פורטו
    ויטור באיאה(99)
    פריירה(22)-ג'ורג' קוסטה(2)-קארבליו(4)-ואלנטה(8)
    קוסטינה(6)-דקו(10)-מאניצ'ה(18)-אליניצ'ב(15)
    קאלוס אלברטו(19) - דרליי (11)

על הספסל: נונו(ש), פדרו עמנואל, יאנקאוסקאס, ריקארדו קוסטה, ריקארדו פרננדז, פדרו מנדס ובני מקארתי.
    מאמן: חוסה מוריניו

מונאקו
    פלאבי רומא (30)
    איבארה(4)-גיבט(32)-רודריגז(27)-אברה(3)
    ברנארדי(7)-זיקוס(15)-סיסה(14)-רוטן(25)
    גיולי(8) - פרננדו מורינטס (10)

על הספסל: סילבה (ש), סקאליצ'י, פרשו, נונה, אדבאיור, פלאסיל ואל פאקירי.
    מאמן: דידיה דשאן

שופט: קים מילטון נילסן(דנמרק)

15. Diego Member

אני מקווה שזה לא ההרכבים האמיתיים.... למה פרשו על הספסל!
    למה גיולי חלוץ הוא תמיד שיחק קשר , לא? ומה עם נונדה?
    אני מהמר על מונאקו... יש להם חוד יותר חזק משל פורטו...