תיאורטית, בארצ'יק, כל קבוצה מסוגלת לשחק התקפי. הבעיה היא שדפור ופורטו פשוט לא עושות זאת. המשחק מול מילאן אומנם היה מצוין מבחינת כדורגל - אבל דפור היתה עם הגב לקיר ולא היתה לה ברירה אלא לתקוף. בד"כ הקבוצה מספקת תצוגות משמימות, ובוא לא ניכנס לשיקולים של מדוע הן משחקות כך - הן משחקות כך וזהו. סיבה מספיק טובה מבחינתי לנתק את הטלויזיה ולהתלונן על כך בפורום.
פורטו היא לא קבוצה מרגשת, היא קבוצה מאורגנת שבאה כדי להשיג תוצאות. אתמול זה מה שהיא עשתה ובכדי לעצור את דפור' היא קודם כל הייתה צריכה לעצור את ואלרון, וזו המשימה שהוטלה על קושיטינה, ואותה הוא ביצע באופן מושלם. מה שהפיל את דפור' זו ההגנה של פורטו. את ריאל היא ניצחה כי לריאל אין הגנה, לפורטו יש הגנה חזקה עם ריקרדו קראבליו (בקרוב הבלם הכי טוב באירופה) והיה קשה לפצח אותה אתמול. מאוריניו הגיע מוכן והשיג את רצונו. אגב, שימו לב שפורטו זכתה בעונה שעברה בגביע הפורטוגזי, אליפות וגביע אופ"א. השנה היא אלופת פורטוגל, עם בנפיקה בגמר הגביע הפורטוגזי ובגמר ליגת האלופות. עוד טרבל? שגיא, לצ'לסי יש כלים התקפיים יותר מאשר למונאקו, הבעיה היא שראניירי לא יודע איך להשתמש בהם. צ'לסי לא משחקת כמו קבוצה. קשה לי לראות אותה מעפילה. אני חושב שנראה הערב משחק רב שערים, מונאקו קבוצה התקפית מובהקת וצ'לסי תלחץ כבר בפתיחה. הימור? מונאקו בגמר. קדימה מונאקו! קדימה מוריינטס!
והערה עוקצנית וחסרת תכלית ששכחתי קודם: ריאל מדריד שיחקה במשך כמעט על העונה את הכדורגל הכי מגעיל בספרד.
דווקא יש לי תחושה שמונאקו הקטנה תגיע היום ממסלול חצי הגמר לגמר. ת'אמת זה תלוי במונאקו, הם ישחקו חופשי ויצאו להתקפות דרך האגפים, דרך רוטן, בדרך כלל. הרוב תלוי בג'יולי, אם הוא יהיה טוב, כל הקבוצה תיהיה טובה, ממש כמו רוסו בחיפה. אני מאמין שאם יהיו למוריינטיס הזדמנויות היום, הוא לא יפספס. צ'לסי תיהיה תלויה בלמפארד. חלוציה עכשיו בכושר ירוד ומקאללה, ג'ו קול ושאר שחקני הקישור לא משפיעים כמו למפארד, השחקן האנגלי בכושר הכי טוב, נכון לעכשיו. פרשו הקוראטי לא יהווה קישוט ליד מוריינטיס, הוא ממש יכול להשפיע על המשחק. תיהיו בטוחים ש1-0 לטובת מונאקו במהלך המשחק יפרק את צ'לסי.
משחק ענק! אין לי צל של מושג לאן זה יתפתח. צ'לסי חייבת להראות יותר יציבות בהגנה, כי מונאקו לא מתקשה לעקוץ. מצד שני, מונאקו צריכה לנסות לעקוץ יותר. פרשנויות בהמשך.
אחלה מחצית, לא כמו הסופרלטיבים של שגיא כהן שתמיד נסחף עם עצמו (אתה לא יכול לומר משפט בלי להפוך כל דבר לענק, מדהים, חסר תקדים?), קצת שכונה בחלק מהדקות במשחק, אבל כדורגל מהנה, יפה ובעיקר שונה מהגועל נפש של פורטו, שאם חלילה תזכה בגביע האלופות תוכתר כאחת האלופות המלוכלכות והבונקריסטיות שלו, עם כל הכבוד לדקו הנפלא שהוא נקודת אור בודדה בטקטיקות של מוריניו. איזה גועל נפש. בוריס, פורטו אולי "יכולה" לשחק כדורגל התקפי, אבל מצטער- ראיתי את כל המשחקים של פורטו השנה בשלבי הנוק-אאוט, וזה היה כדורגל שלילי, בבית ובחוץ כאחד. אמרתי את זה גם כשכולם התלהבו מכך שהם זרקו את מנ' יונייטד. כדורגל נהדר של צ'לסי, היא סיפקה אותו מעט מאוד השנה בליגת האלופות ויותר בליגה, אבל היא מוכיחה שכרגע היא הקבוצה שהכי ראוייה לזכות בגביע. אם היא תמשיך לשחק ככה, היא לפחות תעלה לגמר. למונאקו הגיע שער על המשחק שלה, היא גם הגיעה למצבים אבל מוריינטס החמיץ כמו טירון. גרונקיאר נפלא, הסלביינק מסתדר די בקלות עם הבלמים. האגף השמאלי בהגנת מונאקו הוא שערורייה, אבל ז'רום רוטן פשוט שחקן מעולה, שוב נגיד זאת. אני צנצנת אם בשנה הבאה הוא לא בפרמייר ליג.
איזו ליגה משוגעת. צ'לסי במחצית הכי טובה שאפשר לחשוב עלייה ויוצאת מאוכזבת. מורינטס מחמיץ מצב קלאסי אחד על אחד מול קודצ'יני שבחיים הוא לא יחמיץ שוב מזה,גרונקיאר כובש "הלה רונאלדיניו" בגביע העולם. כבר לא ייודע מה יהיה עם הליגה הזו,נתנה את כל הפתעות שבעולם,אי אפשר להמר על כלום בליגה הזו השנה.
מורינטס מבשל את הראשון כובש את השני ו2:2. מורינטס עם 9 שערים,מלך השערים של הצ'מפיונס ליג. במדריד יושבים בטוח אנשים ושואלים את עצמם איך נתנו לשחקן הזה ללכת,האיש המרכזי בעליית מונאקו לגמר גביע הצ'מפיונס ליג. רגע,מצד שני,מליגת האלופות של השנה כלום לא סגור , גם לא שלושה שערים ב28 דק' שנותרו.
פתאום אני קולט שאת הגביע הכי חשוב בעולם לקבוצות עומדות לזכות או פורטו או מונאקו אתם קולטים את זה שאו פורטו או מונאקו יניפו את הגביע הזה... אני ממש לא שמח על כך, לא יודע אני רגיל ששמות כמו ריאל, מנצ'סטר, באריין יובה או מילאן זוכות בגביע הזה אבל פוטו או מונאקו... לא יודע קצת עצוב לי שאחת הקבוצות האלו יהיו אלופות אירופה... בכל מקרה עדיף פורטו!!!
למה עצוב? מונאקו הייתה אחת הקבוצות הכי אטרקטיביות בצ'מפיונז ליג השנה וגם פורטו נתנה כמה תצוגות לא רעות בכלל. אין ספק שזה יהיה שיפור לעומת הגמר של שנה שעברה ואולי נראה גם שער... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
פורטו לא תתקוף, ומונאקו מבקיעה ממתפרצות...שתי ניגודים....נראה עוד גמר משעמם, הפעם בלי האיטלקיות....המשחק של צ'לסי היום במחצית הראשונה שווה גמר, ובכלל כל הקמפיין, אבל אין מה לעשות, פריסק וצ'לסי לא הולכים ביחד.
כן ברור שהם בגמר בזכות ולא בחסד, אבל לא יודע אני חושב שעדיין השמות האלו לא מספקים לגמר שאמור להפגיש את שתי הקבוצות הטובות באירופה.. זה לא משהו אישי נגד הקבוצות זו פשוט ככה אני מרגיש לקראת הגמר שלו חיכיתי כל השנה..